Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o ludziach którzy siedzą na forum Kafeteria od kilku lat ?

Polecane posty

Gość gość

albo na forum Wizaż i innych forach, dzień za dniem, rok za rokiem a oni tkwią na forach, niektorzy codziennie po kilka godzin, inni ''okazjonalnie'' no ale jednak koczują tu jak przegrywy życiowe.

Gość gość
prawik już tu gnije od prawie 12 lat :o on jest prkatycznie od samego poczatku jak to forum powstało gnije tu 24/7 :p

Gość gość
nie tylko on, tu jest grupa ''sław'' ktora siedzi dluzej niz prawik, te wszystkie Looookrecje, Kciuki, Deszniki, Duchy, Noxelie, IKE, Grzegorze Ogorzałki, Michaly Kellery i inni ja ich nie znam, bo siedze na kafe od kilku miesięcy ale widze ze czesto ich wspominają na forum jako o ''gwiazdach'' na forum, ''elicie''

Gość gość
a co mamy zrobić? internet to nasz jedyny kontakt z ludzmi. Co mam na żywo podchodzić do ludzi i pytać czy chcieliby ze mną pogadać? Ty jesteś pewnie z tych od hasła "wyjdzcie do ludzi". Jak mam wyjść? Mam zaczepiać przechodzących ludzi? Dosiadać się do nich w autorbusach? No jak k***a mam ich poznać skoro wszyscy w sowich kręgach zaklęci i ni c***a jak nie masz rodziny i znajoych to nie masz szans

Gość gość
przegrywy i odpady !!!

Gość stulej84 nie ma lipy
i stuleje k***a

Gość gość
frajerzy beznadziejni

Gość od początku na kafeteria forum
Uff

Gość gość
hehe

Gość przerost tresci nad forma
następna, która musi mieć ciekawe życie że zastanawia się nad tym co myśleć o kimś kto tu siediz latami :D zazdroszczę ci czasu skoro go marnujesz na takie refleksje :D