Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co tam w Polsce

Co działoby się w Polsce gdyby w Warszawie był taki zamach jak w Paryżu?

Polecane posty

Gość paulaaaaaaaaaa899
*III wojnę- miało być

Gość gość
Mnie ciekawi któż to kupuje rope od ISIS?

Gość heynał
istnieje możliwość, że przez Turcję przejdą do Mołdawii, Mołdawia kraina wina ale oprócz wina też uzbrojenie można kupić za grosze i przez Białoruś skorumpowaną kierunek na Przemyśl i Rzeszów , celowo będą wybierać lekko opalonych aby nie wyglądali podejrzanie a polskie dziewczyny na ich widok będą dostawać spazmów

Gość gość
Słuchajcie a może za tym wszystkim naprawde stoją wyłącznie Żydzi? Spojrzcie patrząc na zamach wtc w ktorym nie zginął żaden żyd a w środku były ładunki wybuchowe, w relacji na żywo widzieliśmy samoloty będące wówczas szczytem technoligi komputerowej pewnej firmy której nazwy teraz nie pamiętam. Unia europejska jest tworem Ameryki czyli Żydów a ci od wieków tłuką sie o ziemię św. z muzułmanami wiec kto ich bedzie pidejrzewal? Może to oni co? Jak myslicie?

Gość gość
Właściwie to jak świat dlugi i szeroki wszystkie rządy obsadzone pejsatymi.

Gość gość
23:34 ja nie dostaje spadków na ich widok chyba że w negatywnym znaczeniu.

Gość gość
Mogliby zaatakowac w czasie dużej imprezy masowej np.koncert behemota albo Madonny kpiacej z krzyża i religii

Gość heynał
czy stoją za tym Żydzi? też nad tym wątkiem się zastanawiałem ale ile trzeba forsy wyrzucić w błoto aby do sracza aby muzułmanina się pozbyć ? czy miliard Euro wystarczy aby 'arabusa' wygonić ze swojej gleby ? Żyd był zawsze chytry, więc chyba nie dałby nawet pół centa aby 'arabusowi' zapłacić aby sobie poszedł i nie wracał , ale akcja militarna ma sens aby się pozbyć 'arabusa' i Angela Merkel 'kupiła' ten projekt , czyli czym więcej arabusów opuści Syrię to więcej gleby zostanie dla Żydów , zaczynam wierzyć w ten plan Angeli i teraz należy sprawdzić stan kont bankowych Angeli ile forsy przybyło na jej rachunek bankowy i ile zyskał Donald Tusk ?

Gość gość
23:34 ja nie dostaje spadków na ich widok chyba że w negatywnym znaczeniu.

Gość gość
Żyd bogaty stać go.

Gość gość
A ruchy syjonistyczne? Przecież one zakładają to samo co muzlumanie- czyli zasiedlić ziemię (ważne urzedy)swoimi ludźmi a od reszty ściągać haracz. Pod przykrywką ,,moralności i etyki" realizują swe cele od wieków.

Gość gość
Zanim by sie zorientowali to pol Warszawki by wyrzneli.

Gość gość
Podziękować należy paniom kopacz i merkel za ewentualne ataki w Pl. Oraz lewactwu. Mam nadzieję ze po takiej akcji w Pl byłby masowy mord na ciapakach i lewackich s****wach. Ale bym się cieszyła

Gość gość
cieszyc sie trzeba ze u nas jest spokój a nie rozpisywac sie co by było gdyby

Gość gość
No tak. Jak ktoś wyżej napisał że to wszystko wina Żydow to odrazu padają slowa że się trzeba cieszyć że się innym krzywda dzieje a nie nam. Nasza kolej również nadejdzie i oni się będą cieszyli że w końcu my zrozumieliśmy. Bez sensu takie działanie. Trzeba walczyć z Żydowstwem i wszelkim dobrym pochodzeniem układami rozbijać rzady póki demokracja bo do roku 2020 demokracji ma juz nie być. Nie wiem jak dlugo ten caly pis porządzi ale znając te tajne plany, wytyczne to pewnie ich polikwidują jak pierwsze obietnice zrealizują gdzieś przy końcu kadencji. Medialnie już ich niszczą. Poza tym coś sie wydarzy i to właśnie za kadencji pisu a jakże. ŻYDZI SA MISTRZAMI MANIPULACJI NA SKALĘ ŚWIATA STAĆ ICH.

Gość gość
w Sylwestra nastapi ogromny wybuch w Pl ...tak mi siem snilo

Gość gość
To będą fajerwerki.

Gość gość
w tej chwili jest masa arabów w Warszawie, pewnie rząd PiSu wybudowałby im meczety...

Gość gość
W Europie jest coraz więcej zamachów terrorystycznych. Dlatego ostatnio zapisałem się na kurs medycyny pora walki. Wiem teraz jak pomóc osobie, która została postrzelona lub ranna w wybuchu. Tego typu kursy oferuje firma www.tacticalriskgroup.com Polecam wam się do nich zgłosić.