Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powinien obowiązywać zakaz namnażania się po 40tce

Polecane posty

Gość gość

jestem położną. badam noworodki i widzę, że wiele z nich urodzonych przez matki po 40tce ma wady!!!! ludzie, dlaczego wcześniej nie staraliście się o dziecko? przykład: Małgorzata Kożuchowska, dlaczego obudziła się dopiero po 40tce z rozkraczaniem?

Gość gość
a ty juz tutaj chamski cycu temat zalozylas , taka z ciebie polozna jak ze swini baletnica , lecz sie

Gość gość
a co Ciebie to obchodzi > KOzuchowska urodzila zxrowe dziecko matole

Gość gość
jestem położną x dlaczego takie ścierwa jak ty pracują w ogole w szpitalach ? won za widły i na pole albo pod latarnie :D

Gość gość
Salowe nie badają noworodków. Ja w tym samym szpitalu jestem ordynatorem i stwierdzam ze problemów nie ma!

Gość gość
Co to za matka będzie, która obudziła się dopiero w tym wieku. To jest tylko zachcianka, żeby mieć bo inne mają już dawno. Dziecko niewinne zapłaci za wszystko.

Gość gość
Nie moze? Nie chce. Bo nagle w wieku 40 lat może, a wczesniej nie? W wieku 20-30 lat kiedy jest najbardziej płodna nie może, a w wieku 40+ kiedy płodność spada może?hahaha

Gość rezydentka neonatologii
Położne - najpaskudniejszy personel szpitala. Zwykłe tłumoki i chamidła. Gdzie to pyska nie otworzy tam wstyd robi. Chlapie to ozorem na lewo i prawo, nigdy jej nie ma gdzie powinna być, wieczny foch, że musi wykonywać swoje obowiązki i w dodatku jak wróż Maciej wie, że się nie ci i tamci nie starali wcześniej o dziecko. Mądrzejsze to od lekarza i ważniejsze od ordynatora na oddziale.......... a z tego co mi wiadomo to noworodki bada neonatolog ty najwyżej oglądasz pępowinę i pokazujesz jak kąpać i przewijać dziecko moja droga polska, zakompleksiona, położna - mitomanko :) nie wlewaj sobie, że jesteś taaaaka ważna i tyle wiesz, bo obie wiemy, ze to nieprawda.

Gość gość
gość dziś Nie moze? Nie chce. Bo nagle w wieku 40 lat może, a wczesniej nie? W wieku 20-30 lat kiedy jest najbardziej płodna nie może, a w wieku 40+ kiedy płodność spada może?hahaha xxxxx Ludzie się leczą po kilkanaście lat nie przyszło co to do głowy? właśnie ja w wieku 25 tak nie mogłam i tak leczyłam się prawie 15 lat.

Gość gość
no blagam nie wdawajcie sie w dyskusje z ta kretynka ona tylko na to czeka az pojdzie na noze . olac debila i tyle

Gość gość
Pani "położna badająca noworodki", a jakie badania wykonujesz? kurde teraz to pewnie już lekarze niepotrzebni jak mamy takie "położne" :D

Gość gość
hahaha a medycyny czasem nie wykładasz ty podsuwaczu za dychę?

Gość gość
Jestem ordynatorem, dyrektorem, lekarzem prowadzącym w tym szpiyalu, zwalniam tą położną , już nie pracujesz.

Gość gość
ta niby polozna na inych tematach tez pisze a slownictwo ma takie ze ulala cos ja strasznie mecza ciaze po 40 , moglaby podac reke tej drugiej biednej chorej na dekiel tej od meza i ginekologa :)

Gość gość
slyszalas swinski cycu juz jestes bezrobotna buahahahahahaha

Gość gość
obrzydliwe babsko ktore same nie ma dzieci i dobrze ze takie k***y ich nie maja w w*********j z tad