Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zapach spermy

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie odnośnie zapachu spermy. Zastanawiam się czy u każdego faceta sperma "pachnie" tak samo. Pytam bo nigdy nie maiłam innego partnera oprócz męża .

Gość gość
Podaj adres to wyśle ci pocztą :-)

Gość gość
Mój mąż raz ma słodziutką spermę raz gorzką zależy co zje.Ja uwielbiam połykać jego spermę każdy facet ma wtedy lepszy wytrysk i podniecenie jak wie że tryśnie do buzi i mu wacka na koniec z tego wyliżesz.Dużo kobiet nie polyka męża spermy dla mnie to dziwne ale jeśli kochasz to zrobisz dla faceta wszystko aby mu było dobrze.

Gość gość
Wy to POLYKACIE???:/ moj boze :(

Gość gość
Najlepszy zapach i smak mają ci, którzy uprawiają sport i zwracają uwagę na to co jedzą.

Gość gość
Ja się do tego stosuję i jem np. ananasy. Moja często sobie smaruje nią twarz. To najlepszy krem na świecie i pod ręką.

Gość gość
Haha kremik

Gość gość
ja nie lubie polykac, ale moze to śmieszne ale jak mialam chore migdaky wystarczyli raz połknąć i przeszlo :)

Gość gość
ja nie uprawiam seksu oralnego, uwazam ze jest obrzydliwy.Na szczescie nie znam zapachu , juz o smaku nie wspomne. Na sama mysl, ze mialabym polykac robi mi sie niedobrze. Cos strasznego jak kobiety sie upodlają

Gość gość
W życiu nie miałam spermy w buzi. Na samą myśl mam odruch wymiotny. Dla mnie penis jest do tego żeby go pchać do pochwy ewentualnie seks analny ale nie do buzi! facet pierwszy do takich zabaw ale jakby mu tak kazać wyliczać śluz z paczki to już nie albo nie - niech najpierw się spusci a potem niech robi minetke. Szybko by uciekł. Ja się nie będę ponizala.

Gość gość
Hahahah.....