Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boicie się,że w Polsce stanie się to samo co we Francji?

Polecane posty

Gość gość

Boicie się,że w Polsce stanie się to samo co we Francji?

Gość gość
Państwo mumułmańskie zapowiedzialo dwa lata temu ze zaleje Europe bojownikami. Jeśli imigranci trafią do nas, zam/achy w Polsce są kwestią czasu. Przecież imigrantów już u nas pełno, codziennie są przemycani w ciężarówkach przez granicę.

Gość gość
po prostu trzeba zrezygnować z chodzenia na różnego typu imprezy, mecze, koncerty, wyjścia do kina,do teatru, bo oni atakują właśnie na takich imprezach

Gość gość
Ja sie nie boje bo nic takiego sie nie stanie, nawet planuje sylwestra w Warszawie

Gość gość
"Przecież imigrantów już u nas pełno, codziennie są przemycani w ciężarówkach przez granicę." Nie rozsmieszaj mnie, jacy "przemycani" :O ... sama Europa im szeroko drzwi i okna otwarla to robactwo sie rozlazlo :O

Gość gość
gość dziś po prostu trzeba zrezygnować z chodzenia na różnego typu imprezy, mecze, koncerty, wyjścia do kina,do teatru, bo oni atakują właśnie na takich imprezach xxxx :D no i z jezdzenia metrem :P

Gość gość
u mnie nie ma metra

Gość gość
to mieszkasz na zadupiu i ISIS zadupia nie interesuja, oni robia syf w jak najwiekszych aglomeracjach zeby trabiono o tym na calym swiecie

Ja mam tylko cichą nadzieję, że Polska nie będzie się mieszać w ten konflikt za bardzo i dzięki temu możemy się ochronić przed atakami, bo jeżeli Polskie władze będą uczestniczyć w atakach na ISIS to wtedy mamy pewny zamach na nasz kraj.

Gość gość
to NIE JEST kwestia uchodzcow!!! islamisci a takze od dosyc dawna juz uchodzcy sa tez w nieczech, uk i szwecji! a byly wybuchy? NIE!!! bo te kraje nie najedzaja syrii! czy polska brala udzial w operacjach wojskowych na bliskim wschodzie? oczywiscie ze tak :) wlazac w du/pe amerykanom mozemy sie teraz spodziewac wybuchow w tym kraju i bez znaczenia czy wpuscimy syryjskich uchodzcow czy nie :O myslicie, ze z ich finansowym zapleczem im poparciem bogatych narodow musza koniecznie czekac na fale emigrantow zeby sie tu dostac??? :D :D :D to jak by powiedziec, ze nikt w ameryce nie bedzie ginal jesli zakaza w koncu sprzedazy broni...bo nigdzie na swiecie nikt nikogo nie zabija bo prawo dostepu do broni go chroni :D

Gość gość
Boje się oswoje dziecko. Boje się o siebie. Boje ze muszę kupić gaz czy paralizator. Boje się ze państwo nie zapewni mi bezpieczeństwa. Oczywiście ze nie kaZdy z "uchodźców" chce mnie skrzywdzić. Ale nie sadze by wladze umiały ich rozpoznać wiec chyba obywatele powinni byc ważniejsi dla władz niż obcy ludzie. Ja nie jeżdżę i nie mam zamiaru jeździć do krajów muzułmańskich i tego samego oczekuje od nich. Oni mogą mieć zasady ze jak ktokwiek do nich przyjeżdża ma byc jaj oni a w Europie?? Moim zdaniem czas zmienić zasady w naszej cywilizacji. Sytuacja jest wyjątkowa dotychczasowe metody sie nie sprawdzają. Czas zacząć kontrole na granicach. Koniec multikilti

Gość gość
islamisci a takze od dosyc dawna juz uchodzcy sa tez w nieczech, uk i szwecji! a byly wybuchy? NIE!!! bo te kraje nie najedzaja syrii! xxxx sprawdz sobie jak wzrosla przestepczosc w tych krajach a potem pisz bzdury. co to za roznica w koncu czy zginie jak w paryzu 200 osob za jednym zamachem czy jak w szwecji pokiereszuja 200 osob pojedynczo.... oni sie nie mieszaja z narodami do ktorych jada, malo tego, zadaja od tych narodow zeby sie do nich dostosowali - np. boze narodzenie w danii byla taka glosna sprawa

Gość gość
no i bardzo dobrze,że nie mieszkam w takim mieście jak Warszawa czy Kraków, ja wam mówię,że zamachy w Polsce to tylko kwestia czasu

Gość uomo
No właśnie - będzie na tyle bezpiecznie, na ile nie będziemy się mieszać w ten cały konflikt. Mieszkam na wschodzie Polski, imigranci są od dawna, przede wszystkim wschodni, ale jest ich na razie na tyle mało i są to póki co normalne rodziny, że można czuć się bezpiecznie. Myślę, że jeśli teraz Europa przejrzy na oczy i zadba przede wszystkim o los swoich obywateli, można to odkręcić. Niestety Francja już zapowiedziała, że nie odpuści, więc tam raczej można się spodziewać kolejnych ataków. Co zrobią przywódcy pozostałych państw? Zobaczymy...miejmy nadzieję, że postąpią rozsądnie.

Gość gość
Wsrod dzisiejszych uchodzcow se jutrzejsi terrorysci wysadzajacy stadiony, sale koncertowe i walacy do ludzi na tarasach resteuracji z kalachow. A politycy maja wsoj narod w doopie. Dla nich liczy sie TU i TERAZ, po nas chocby i potop :O

Gość uomo
Bo polityk tak czy inaczej przeżyje...dla przykładu Sarkozy ma się dobrze...

Gość gość
"Mieszkam na wschodzie Polski, imigranci są od dawna, przede wszystkim wschodni, ale jest ich na razie na tyle mało i są to póki co normalne rodziny, że można czuć się bezpiecznie. " Wez nie zartuj, nie porownuj imigrantow ze wschodu z szarancza z krajow arabskich :O

ja na chwilę obecną nie mam takich obaw. Zdaje sobie jednak sprawę,że jest to mocno prawdopodobne Do ludzi,którzy twierdzą,że jeśli ich nie wpuścimy,to do zamachów nie dojdzie - nie sądzę,żeby to była jakaś przeszkoda.

Nie będzie uchodźców, pie/rdo/lic/ie jak głupie szmaty. Minister do spraw zagranicznych chyba k/u/r/w/a zapowiedział BEZPIECZEŃSTWO NAJWAŻNIEJSZE!

Gość gość
{ „Nie chcemy być częścią norweskiego społeczeństwa. Również nie uważamy za konieczne, aby się wyprowadzić, ponieważ jesteśmy urodzeni w Norwegii i tutaj się wychowaliśmy. A ziemia Allaha jest własnością wszystkich. Ale niech Grønland stanie się nasz. Ogrodźcie dzielnicę i dajcie nam rządzić nią jak chcemy. To jest najlepsze dla obu stron. Nie chcemy żyć razem z takimi brudnymi zwierzętami jak wy” } o Krótko... niech żyje multi-kulti.

Gość gość
gość dziś w paryzu tez byli zamachowcy urodzeni we francji... warto wziac to pod uwage

gość dziś nie porównuję, chodziło mi o to, że to są też muzułmanie, nie chodziło mi o Rosjan, Białorusinów itp., bo ci są traktowani praktycznie jak swoi.

Gość gośćiaraaa
Na mszy nasz proboszcz na kazaniu powiedział, że to było tym ludziom potrzebne. Zbyt mało modlili się do Boga i chodzili do kościoła. Wśród nich było dużo rasistów itd i, że Bóg tak chciał. Czy to jest normalne? Ja się pytam gdzie był Bog w tym czasie?! Jak można powiedzieć, że Ci ludzie się za mało modlili i było im to potrzebne? Każdy ma grzechy czyli wg niego powinniśmy się wszyscy razem zebrać i wysadzić bo grzeszymy?!! Jak chjcą to niech się wysadzają ale sami a nie gina przy tym niewinni ludzie. Nie mogę zrozumiec dlaczego kościół uważa , że to było słuszne. Byłam katoliczka ale teraz to zaczynam sie zastanawiać czy oni są normalni

KK tak nie uważa, to ten proboszcz tak uważa...

Gość gość
"po prostu trzeba zrezygnować z chodzenia na różnego typu imprezy, mecze, koncerty, wyjścia do kina,do teatru, bo oni atakują właśnie na takich imprezach" XXXXX Tiaaaa, najlepiej zamknac sie w domu i nigdzie nie wychodzic :O Zyje w wolnym kraju, jestem U SIEBIE wiec jakim prawem mam miec ogrniczona wolnosc przez grupke bezmozgowcow ? To europejska polityka miedzynarodowa do tego doprowadzila, najwyzszy czas ja zmienic, zostawic debili, niech sie kisza w swoim sosie, zamknac granice europy... a przede wszystkim nie stawiac imigrantow powyzej obywateli i dawac im wszelkie prawa i przywileje !

Gość gość
poczytajcie sobie ksiazke pt. na całość. autorem jest paryski ksiadz zajmujacy sie trudna mlodzieza, m.in imigrancka ciekawa

Gość gość
Ja sie nie boję bo niby dlaczego mieliby akurat uderzyć w Polske? Są lepsze kraje do tego jak DE czy UK... Takie samo jest prawdopodobienstwo zamachu w Warszawie jak np w Bratysławie czy Zagrzebiu