Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszytsko jest inne po zdradzie

Polecane posty

Gość gość

Jestem 3-msc po zdradzie. Wybaczyłem swojej dziewczynie ponieważ argumentowała to że "byłam pijana" i że "to stało się nagle". Całe moje życie przewróciło się o 180 stopni. Nie patrzę już na nią że ją kocham i wgl. Po za tym jej towarzystwo jest chore .. koleżanki chore.... jak opowiadała mi o koleżankach to mi się chciało rzygać co one wyprawiały .. Po za tym mam dość kiepski kontakt z jej rodzicami. Zbyt duże przyzwyczajenie sprawiło że nie mogę się od niej uwolnić .. Nie śpię po nocach nie mogę normalnie żyć. Nie wiem ile to jeszcze będzie trwać..

Gość Aniulka000
Chłopaku bierz nogi za pas.... Ile masz lat?

Gość gość
2 lata związku mnie nie zdradzała było wszystko ok ale była nie fer w stosunku do mnie idąc na imprezie i mi nie mówiąc , a ostatnio mnie okłamała bo była na imprezie a jej koleżanka kazała jej zmyślić coś że jest w domu idt... no nie wiem nie wiem jak to dalej ma być. Jestem w rozterce...

Gość gość
zdrada oznacza koniec również miłości ... czas na nową miłość :)

Gość gość
nie wiem to zbyt trudne dla mnie nie mogę tego wszystkiego pojąć

Gość gość
Uciekaj...wybaczysz raz wybaczysz następny?? Nie zgaszaj się na rogacza...olej to dziewczę! 23 lata masz ,piękny wiek.

Gość gość
skąd moge wiedzieć czy będzie następny raz? ona mówi że już tego nie robi nigdy

Gość gość
Dojdzie do tego! że może będziesz wychowywał nie swoje dziecko...ale to już inna para kaloszy.Ogarnij się,co to za dziewczyna? Po pijaku? mogła tyle nie chlać.zostaw to ,,badziewie''

Gość
trochę jakbym czytała o sobie:O uciekaj od niej:O marnujesz tylko czas i sam sie męczysz...miałam to samo-też nie spałam po nocach, a kiedy bardziej o tym wszystkim myślałam byłam tak rozchwiana i znerwicowana, budziłam się po 5 razy w nocy, cały czas chodziłam przemęczona...naprawdę radzę ci się z nią rozstać to nie ma sensu. Co śmieszne on jeszcze odezwał sie do mnie jakoś ponad tydzień temu, a mnie od tego telefonu tylko zemdliło.:O

Gość
gość dziś nigdy o tym nie zapomnisz i nigdy nie będzie już tak jak kiedyś.:) Pomyśl czy będziesz jej mógł zaufać kiedy kiedyś ty albo ona gdzieś wyjedzie???

Gość gość
Prawda ,tylo ze,moja dala mezowi ,podobno wzzol na sile

Gość gość
good girl gone bad dziś tak mam czas wydaję mi się że ona mydli mi oczy, ale jestem wrażliwy trzyma mnie... wczoraj zrobiłem z nią zdjęcie :( wszystko jest takie dziwne.....

Gość gość
No to ...jak ci tak mówi hmm kochaj ją ,jest tego warta:P tylko nie proś a miesiąc/czy nawet dwa...o poradę ... Szkoda mi cię, uwierz mi.

Gość gość
tak ,tak zróbcie sobie duuużo fotek...przydadzą Ci się:)

Gość gość
gość dziś sam już nie wiem naprawdę się męcze

Gość gość
gość dziś zabiję sie!!!!

Gość
gość dziś szkoda mi ciebie.:( naprawdę nie warto...mi też było ciężko. zobaczysz jak zerwiesz kontakt będzie okropnie, ale pózniej będzie coraz lepiej, spotkasz kogoś kto będzie cię szanował, kogoś komu będziesz ufał i kochał z wzajemnością.🌻

wiem że to nie łatwe tak zerwać z osobą do której coś się czuje. Moja była też pukała sie z innym i to na imprezie na któej byłem. Jak wparowałem do pokoju to nawet nie chciała ze mną rozmawiać a po imprezie tłumaczyła sie że była pijana i jeszcze sie na mnie wściekała że drąże temat. Nie było łatwo, gdyby nie druga dziewczyna którą poznałem dość szybko po zdradzie to zdychał bym jak pies jeszcze długie miesiące. Moja rada, ogarnij szybko, poznaj jakąś inną dziunie, ona cie wyleczy ze złamanego serca. wiggle wiggle ! :D

Gość gość
Złamanego serca nikt nie uleczy i już zawsze będzie blizna.

Gość gość
przykre... ale jak się nie zmieni to co dalej? módl się za nią i za Was a by miłość nie zgasła..

Gość gość
gość dziś modliłem się kiedyś teraz nie umiem nawet rozmawiać z Jezusem :( :(

Gość gość
Jeśli chcesz odnaleźć spokój duszy - przebacz jej. I poproś J/ezusa o siłę. Tylko On daje prawdziwy spokój duszy nawet po burzy. Tylko w sumie... jeśli ona teraz nie jest wierna to co będzie po ślubie? Właśnie czystość do ślubu gwarantuje, że druga osoba jest w stanie powściągnąć swój popęd i leci tam gdzie ktoś na nią kiwnie. Propaganda medialna "szybkich numerków" bez bólu zdradzanej osoby to fikcja. Zdrada zawsze boli.

Gość gość
gość dziś Przebaczę ale to nie będzie to samo już..

Zakoncz to raz na zawsze. Mnie jak zdradzil chlopak wybaczylam mu i co z tego, wiecznie podejrzewalam go ze mnie zdradza nadal, nie moglam mu zaufac i slusznie bo zdradzal mnie pozniej dalej. Szkoda czasu. Rany sie goja a zycie dalej uklada. Dlugo nie moglam sie pozbierac i nie chcialam dopuscic mysli ze serio mnie zdradza ale wkoncu przeszlo. Szkoda zycia, a alkohol to zaden argument.

Gość gość
Madzialka dziś Problem jest w tym że ja jestem słaby psychicznie

Gość gość
Zakończ to bo będziesz ciągle żył myślą o zdradzie