Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
edyta08

Optima DHA testowanie i promocja cashback

Polecane posty

Testuję ze Streetcomem margarynę Optimę DHA. To nowość na rynku. Po pierwsze – Wy też możecie, bo Optima DHA ma promocję cashback (czyli zwracają kasę za 1 zakupiony produkt na podstawie paragonu). Tu macie szczegóły: http://optima-dha.pl/promocja/ A po drugie – warto z niej skorzystać. Oto do jakich doszłam wniosków: Jestem diabetykiem. Dlatego szczególnie zwracam uwagę na to co, jak i kiedy jem. Optima DHA zawiera w sobie olej z mikroalg morskich – pierwotnego źródła kwasu DHA, który wspiera prawidłową pracę mózgu i wzroku, czyli pomaga zapobiegać dwóm poważnym rodzajom powikłań cukrzycowych. Źródłem DHA są również ryby, ale jest to źródło wtórne. Nie lubię ryb, choć jadam je z rozsądku. Nie przepadam również za braniem tabletek – suplementów diety zawierających DHA. Za to margarynę jadam codziennie (jest dla mnie zamiennikiem masła) i staram się wybierać taką, która może dodatkowo wspomóc mój organizm. Do tej pory zwykle były to produkty obniżające cholesterol. Optima DHA to nowość, która bardzo przypadła mi do gustu. Jedyna taka na rynku! Może nie zawiera ogromnej ilości kwasu DHA, ale może być świetnym uzupełnieniem mojej diety. Ja pracuję głową. :-) Czy jest to żywność super-ekologiczna i w 100% zdrowa? Pewnie nie do końca. Ideałem byłoby całkowite wycofanie z niej składników konserwujących. Ale Optimę DHA mogą jeść dzieci powyżej 3 roku życia, kobiety w ciąży i osoby starsze, a takie produkty są przecież objęte szczególnymi procedurami dopuszczenia do spożycia. Więc pragmatycznie mówiąc – jest to najlepszy możliwy wybór na rynku margaryn! Nie bez znaczenia jest dla mnie fakt, że Optima DHA jest bardzo smaczna. Do tego świetnie się rozsmarowuje i ma delikatną konsystencję – to w końcu margaryna półtłusta. Znakomicie komponuje się z różnymi dodatkami do pieczywa i nie dominuje nad nimi. Optima DHA to margaryna dla mnie! :-) A reszta Rodzinki polubiła ją… bo jest smaczna! :-)))) Jeszcze jedna uwaga: Cena Optimy DHA jest korzystna! Inne margaryny ‘tematyczne’ są o jakieś 30% droższe (w przeliczeniu na kg, bo ODHA to opakowanie 400g). Ciekawa jestem, co sądzicie o Optimie DHA? :-)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować