Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jolantha Fashion

Zakupy przez internet

Polecane posty

Gość gość
Ja przez Internet ostatnio kupiłam album na zdjęcia ze strony www.Sklep.Fokus.com.pl - bardzo polecam mega dużo wzorów i wybór.

Gość gość
Ja zamówiłam ładne kwiatki na bomm.pl do stroików. Bardzo ładne kolorki no i wyglądają jak żywe. Szkoda, że wcześniej nie znalazłam tej hurtowni.

Gość franiiaa
nie mam zbyt wiele czasu na gonienie po sklepach, dlatego lubię zakupy przez internet:) ostatnio zamówiłam karmę dla swojego psa na sferis.pl

Gość gość
Przez internet zamawiam wiele rzeczy, w tym również produkty do diety, zdrową żywność na www.NaturalnaSpizarnia.pl

Gość gość
Przekonałam się do zakupów przez internet, a to dzięki stronie renee. Mają cudowne rzeczy nie są drogie, więc mogę sobie na nie pozwolić,

Gość julka g
ja tez do niedawna sporadycznie coś kupowałam w sieci, ale od kiedy koleżanka dała mi namiar na jagodowegokota robię je coraz częściej. Świetny sklep z dobrymi cenami, a i asortyment jest przeróżny, bo od dziecięcych rzeczy po oświetlenie, galanterię, a ostatnio nawet zamawiałam uszycie zasłon do pokoju córki.

Gość gość
Ja często zamawiam wiele rzeczy w sklepach internetowych i jestem zadowolona bo jest po prostu taniej, a co do tych dobrych adresów to zerknijcie na www.Enaturalnie.pl

Gość gość
ostatnio kupilam sukienkę z renee i jest cudowna

Gość gość
co ciekawe badania wskazują że mega dużo osób kupuję na www.mediaexpert.pl

Gość gość
Drogie Panie! Pochwalę się wam rewelacyjnym kremem pod oczy https://sklep.barwa.com.pl/pause/232-krem-pod-oczy-30-pause.html Krem jakiego od dawna poszukiwałam. Jego maksymalną aktywność widać już po paru dniach, znikają sińce, opuchlizny i wszystkie oznaki zmęczenia. To chyba najlepszy krem jaki kiedykolwiek miałam.

Gość suuunay
Jeżeli czytają to seniorzy lub emeryci to polecam stronę https://rabatseniora.pl/ tutaj znaleźć można sporo sklepów, które oferują wiele rabatów i zniżek dla seniorów a jeśli można coś kupić taniej to chyba warto sprawdzić, prawda?:)

Gość gość
Zakupy przez internet to rewelacyjna forma oszczędności, szczególnie że teraz w okresie wiosny można znaleźć szereg ciekawych promocji i rabatów, zobaczcie na www.Alfasan.pl

Gość Majka Rederewska
Hej, ja np nie mam czasu kupować ubrań w centrach handlowych Wiec kupuje przez internet. Zdążali mi się ze towar nie przychodził albo odbiegał od tego ze zdjęcia. I to wiele sklepów internetowych ale trafiłam na dobry sklep internetowy i jestem tam stała klientka. Jak by ktoś był zainteresowany to daje link: www.holly.com.pl

Gość gośćggjj
Polecam sklep www.holly.com.pl Miła obsługa, dbają o klientów plus do tego ubrania jak na zdjęciach - po prostu WOW !!! ❤️

Gość Martyna677
Hej, ja się przejechałam na różnych sklepach odzieżowych i wgl zakupach przez internet ale z czystym sumieniem mogę polecić www.holly.com.pl w sumie dzięki nim wrociłam do zakupów on-line

Gość gośćbinki
ja przez internet kupuję tylko na https://organicznewlosy.pl szampony i odżywki insight, bo nie ma ich stacjonarnie a baaardzo je lubię

Gość gość
ja biore ciuchy z neta (glownie cropp i hm) i elektronike (glownie medaiexpert)

Gość gość5739401xd
Jak macie paragony walające się po domu to rejestrujcie w tym programie. Za to dostajecie punkty, a punkty wymieniacie na nagrody, za 1200pkt jest np 100zł na konto a ja w pare dni mam już połowę tego. Z tego linku 30pkt na start. http://www.tilido.com/?r=TqTcTGL.X I serio płącą, bo znajoma już dostała więc nic tylko korzystać :D

Gość gość
U mnie też mexpert, ale najpierw idę do nich stacjonarnie obmacać i pogadac z doradcą

Gość gość
Bardzo lubię robić zakupy przez Internet. Szczególnie interesują mnie fajne i oryginalne gadżety. Dlatego bardzo często kupuje w sklepie www.Stonki.com.pl , który moge serdecznie polecić każdemu, kto lubi zakupy online.

Gość gość
Zakupy przez internet to ja rzadko kiedy, ewentualnie jak są jakieś mega przeceny tak jak tutaj https://pitbull.warszawa.pl Generalnie wcześniej nie znałam tego całego Pitbull. Sklep mają dosyć fajny, bo trafiają tam resztki kolekcji, więc da się kupić ubrania po zaniżonych cenach.