Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutek rozstania

Czy ona chce mi w ten sposób dać do zrozumienia że chciałaby przeprosić?

Polecane posty

Gość smutek rozstania

Byliśmy ze sobą przez półtora roku i w durzej mierze był to cudowny okres w naszym życiu chociaż pod koniec zaczęło się psuć coraz bardziej aż do pamiętnej awantury gdzie nastąpiło rozstanie. Ona była strasznie podejrzliwa i wystarczyło, że zobaczyła mnie jak rozmawiam z inną koleżanką by zaraz posypały się oskarżenia o zdradę a przynajmniej o flirtowanie choć z mojej strony nigdy nie było nawet takich myśli. Nasz ostatni miesiąc to była taka właśnie słowna szarpanina wciąż podsycana jej chorobliwą zazdrością. Najlepiej jakby mnie zamknęła w domu i nigdzie nie pozwalała wychodzić. Po awanturze stwierdziliśmy obydwoje, że to nie ma sensu bo więcej między nami jest wojny niż miłości. Rozstanie trwa już 2 tyg. ale jak się widzimy na ulicy to nie udajemy że się nie widzimy tylko normalnie cześć-cześć i każde idzie w swoją stronę bez zatrzymywania. Wczoraj ona zadzwoniła z prośbą czy mam na oryginale utwór Beaty Kozidrak "Biały stół" bo bardzo go polubiła. Dla mnie ciut podejrzane bo co za problem ściągnąc sobie z chomika choćby i całą płytę. Moje zdziwienie wzrosło gdy z głośników popłynęły słowa piosenki. Cytuję niektóre frazy: "Jeżeli kiedyś wrócisz nakryję biały stół Uciszę w sobie smutek radosny będzie dom Przepraszam Cię za wszystko co we mnie było złe Dziś dobrze to rozumiem czym zraniłam Cię Tęsknię tak za Tobą chyba już wiesz" Czy ona w ten sposób chce mi dać do zrozumienia, że żałuje i przeprasza?

Gość gość
bosz, a ty masz 17 lat?

Gość smutek rozstania
Bosz??? A co to ten bosz? 17 lat nie mam ale mam wiertarkę bosza.

Gość gość
Masz wiertarke bosza...hmm nie znam marki, ale pewnie jakas podroba Boscha. Teraz w kazdej piosence, w kazdym tekscie bedziesz sie doszukiwal przeprosin. Jak nie masz 17 lat, to powinienies i myslec rozsadniej. Ona chyba nie powiedziala, "prosze, wysluchaj tej piosenki"?

Gość gość
żenuła

Gość gość
smutek rozstania dziś wredna suka ... szkoda twoich nerwów na nią ... obsraj ją i nigdy jej nie przepraszaj bo nie masz za co ... albo jest z tobą albo z kolegmi. Ngdy jej też o nic nie proś bo to psita głupia. Dobrze zrobiłeś że się z nią rozstałeś.

Gość smutek rozstania
@ gość dziś Jak nie masz 17 lat, to powinienies i myslec rozsadniej. x oraz x @ gość dziś Dobrze zrobiłeś że się z nią rozstałeś. x Jeśli już to powinnaś i zrobiłaś a nie powinieneś i zrobiłeś. Jeszcze nie zmieniłam płci na męską :P Opisuję to bo znam moją dziewczynę i wiem, że ona w życiu by nie przeprosiła. To taki typ charakteru. Więc może tak próbuje dać do zrozumienia? Sama nie wiem.

Gość gość
lesby błeeee RZYG!!!

Gość gość
To jak nie zmienilas plci to po kiego piszesz "Byliśmy", "stwierdziliśmy obydwoje"....