Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaagusiaaga

kobiety jak byscie zareagowaly na takie slowa czy bylby to powod do zerwania

Polecane posty

Gość agaagusiaaga

witam.od pewnego czasu spotykam sie takim jednym.wczoraj mi wyznal milosc,cytuje-pokochalem cie i to bardzo,chociaz ty w ogole nie jestes w moim typie,wole wysokie kobiety. zamurowalo mnie doslownie,nie jestem niska,jestem sredniego wzrostu,wiec komplekow mi nie narobil,ale jednak mnie to zabolalo,nawet bardzo.no koorfa,jak mozna tak komus powiedziec??no jak? zerwalybyscie na moim miejscu? ja to wlasnie rozwazam...dodam,ze on tez nie jest do konca w moim typie,ale NIGDY bym tak nikomu nie powiedziala...

Gość gość
tak!!!!!

Gość gość
Powiedz mu, że on też nie jest w twoim typie, ale dałaś mu szansę mimo wszystkich jego braków.

Gość agaagusiaaga
poradzi cos ktos jeszcze?

Gość gość
Na zdrowy rozum to musi cie faktycznie mocno kochać. Normalny człowiek po takim wyznaniu poczuł by się dumny ale babie jak zwykle nie dogodzisz

Gość gość
szczery jest i to szanuj znaczy to ze to co mowi jest prawda, ALE MOZESZ MU ZWROPCIC UWAGE DELIKATNIE BY SLOWA WAZYL , ze on tez nie ejst do konca w twoim typie i ze go kochasz mimo wszystko :-))

Gość
Faceci są przeważnie jacyś nieokrzesani...:O nie rozumieją że nieraz dla nich jakaś "głupota" może bardzo uraziĆ kobiete, tym bardziej wrażliwą i wszystko zepsuć :) i też usłyszałam coś takiego, ale mam 168 więc tez kompleksów się nie nabawiłam. :D trochę mnie to wkurzało, ale olałam to bo gdybym przejmowała się takimi rzeczami, to po tym jak potraktowali mnie niektórzy faceci już bym sie pochlastała.

Gość gość
Przynajmniej gamoniu nie powiesz że kocha cie tylko za fajne cycki. I na litość... Jak was takie coś rani i w kompleksy wpędza to polecam psychologa. Nic dziwnego że faceci do was nie zagadują skoro cały czas trzeba się zastanawiać co też księżniczkę może urazić. To co by było jakby powiedział że pokochał was chociaż macie małe cycki i krzywe nogi a on woli duże i proste? Depresja?

Gość agaagusiaaga
do goscia 14.19 mam sie poczuc dumna? ale z czego? ze W OGOLE nie jestem w jego typie? ktory normalny czlowiek chce takie cos slyszec? to ja w takim razie pierdziele takie komplementy...bo facet osiagnal efekt przeciwny do zamierzonego.pewnego dnia zacznie sie ogladac za swoim typem...

Nic zlego nie powiedzial, poprostu byl szczery. Co do pytania. Moze gdybym miala 16 to by mnie to zabolalo, a ze mam 10 lat wiecej i troche doswiadczenia to w zasadzie odebralabym to jako komplement.

Gość gość
mogl powiedziec,kocham cie i takie tam a nie ze nie jestes w ogole w moim typie.co to mialo byc?:O

Gość gość
Koleś może coś i poczuł do Ciebie ale możesz być zapchajdziurą dopóki nie spotka kogoś w swoim typie :/

Gość gość
Ja bym sobie dała spokój z takim typem

Gość agaagusiaaga
nie chodzi o kompleksy,napisalam przeciez,ze jestem normalnego wzrostu,wiec w kompleksy mnie nie wpedzil.jednak wiadomo,chcemy byc dla partnera atrakcyjne,atrakcynjne w jego oczach.skoro w ogole nie jestem w jego typie to obojetnie co ubiore czy jaki makijaz zrobie to i tak mu sie nie bede podobala.ciekawe ktora rozsadnie myslaca kobieta chcialaby takiego zwiazku?

Gość gość
Pewnie ktos mi napisze, ze jestem niedojrzala, ale ja bym tak nie chciala :/ kazda chce byc dla faceta piekna, a nie jak taka zapchajdziura, a wzdychaja sobie do innych.

Gość agaagusiaaga
jeszcze podkreslil tym slowem ´w ogole´...to jak mialam sie poczuc? ja tez wlasnie mysle,ze wczesniej czy pozniej zacznie sie ogladac za swoim typem.

Gość gość
zreszta jak takie cos facet mowi na samym poczatku, to bedzie tez pozniej wypominac, a nikt go nie zmusza, zeby byl z babeczka, ktora mu nie odpowiada.

Gość gość
burak z niego beznadziejny

Gość gość
zapewne taki typ z niego jak wielce dobre samarytanki co zakladaja na kafe tematy w stylu "on jest taki dobry, kocham go, ale mnie nie pociaga" seks uprawiaja z koniecznosci itp. Ja bym podziekowala za takie cos.

Gość agaagusiaaga
macie racje.ze mna bedzie za´piekne wnetrze´a na ulicy bedzie sie podniecal swoim typem.tylko jak z nim teraz zerwac?co powiedziec?doradzcie cos.

Gość gość
idiota

Gość gość
Kurfa znalazł się jeden co pokochał za to wasze ach jakież cudowne wnętrze a nie cycki i też źle. Walnij sobie baranka, zerwij z nim i szukaj takiego co poleci na wzrost. Idiotka.

Gość gość
Powiedz mu że nie podoba Ci się i olej buraka.Pójdziesz z nim na randkę a on w Twojej obecności będzie się oglądał za innymi.Przez krótką chwilę miałam z takim do czynienia.Będziesz się czuła upokorzona.

Gość gość
Ty od spamu s********j gdzieś indziej

Gość gość
Czytanie takich tematów tylko utwierdza w przekonaniu że nie ma co przejmować die tym co czuje czy myśli kobieta. I tak, obojętnie jaki będziesz, obojętnie co zrobisz czy powiesz kobieta i tak znajdzie powód do niezadowolenia. Więc najlepiej robić jak kobieta. Dbać tylko o własny tyłek i to, żeby to nam było dobrze. Baba i tak będzie narzekać