Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaagusiaaga

kobiety jak byscie zareagowaly na takie slowa czy bylby to powod do zerwania

Polecane posty

Gość gość
Powiedział ci że na *****nko się nadajesz. Na nic więcej.

Gość agaagusiaaga
powiem mu,ze przemyslalam to i owo i doszlam do wniosku,ze tez kocham ale to nie wystarczy,poniewaz on tez zupelnie nie jest w moim typie i po co mam z nim byc,skoro kiedys znajde faceta,ktory bedzie mnie pociagal:Pmoze byc? tez mu chce dokopac,a co:Pa co on sie koorfa za jakiegos Adonisa uwaza czy jak?co byscie powiedzialy na moim miejscu?

Gość gość
ale idiota

Gość niska158
mnie coś też takiego spotkało tylko że ja jestem niska, mam 158cm, od razu z nim zerwałam, a on przepraszał, teraz spotkałam faceta który kocha takie drobne dziewczyny jak ja i jest cudownie :)

Gość gość
autorko głupia będziesz jak z nim zostaniesz:O super CI dowalił "kocham Cie choć właściwie dziwię się temu bo nie podobasz mi się, wolę wysokie, zgrabne sexy a Ty no cóż...kocham Cię":D szczerze? spędziłabym z nim super sobotę, napaliłby się na mnie i zakochał jeszcze bardziej, a w niedzielę powiedziała, że mam coś ważnego do powiedzenia, że "właściwie kocham Cię, ale daleko CI do mojego upragnionego typu z którym nie wychodziłabym z łóżka, więc nie widzę dla nasz przyszłości, sorry" i wyszła bym:)

Gość agaagusiaaga
15.58 czyli podobny pomysl do mojego:) tak zrobie.

Gość gość zuza
Też swojemu facetowi powiedziałam ze kiedyś od niego ucieklam, śmiałam się z niego itd bo brzydki dziś jest moim mężem nie rób z igły widły jak to mówią

Gość gość
Szczery facet, ale baby takich nie lubią. Wszystkie baby to kłamczuchy i widocznie same lubią być okłamywane.

Gość gość
Kiedyś wam ta wasza próżność bokiem wyjdzie

Gość gość
Ja spotykalam sie z facetem I niby wszystko ok po czym tak poprostu powiedzial mi ze kobieta jakby chciala to by schudla. Dodam ze nie mam figury modelki. Mam o kilka kg za duzo ale nie jestem gruba. Od razu przestalam sie z nim spotykac I nie zaluje :)

Gość gość
Lepiej zerwać z facetem który kocha za charakter i znaleźć takiego co będzie kochał za fajną d u p ę.

Gość gość
Tak całkiem BTW to widać że Ty musisz go cholernie mocno kochać. Może lepiej faktycznie z nim zerwij. Może mu wyswiadczysz przysługę

Gość agaagusiaaga
zadna proznosc.uwazam,ze charakter i wyglad maja odpowiadac,idealu nie ma,ale jest ktos w ogole nie jest w czyims typie,to nie ma to przyszlosci.do tych,ktorzy mi zarzucaja proznosc-jak mam isc do lozka z facetem,wiedzac,ze nie jestem w jego typie? chcielibyscie tak? niby jak mam sie poczuc kobieco?

Gość gość
Facepalm. Zerwij z nim. Dla jego dobra.

Gość agaagusiaaga
dla jego dobra?chyba dla wlasnego.

Gość gość
Prowo czy jesteś kompletnym pustakiem? Ludzie mają swoje typy, co niekoniecznie znaczy że się nie zakocha w kimś zupełnie innym i nie będzie to żadna zapchajdziura. Naprawdę tego nie rozumiesz?

Gość gość
dla jego dobra?chyba dla wlasnego. X Po co ma czas marnować na kogoś takiego jak ty. Facet ci miłość wyznaje a ty się czepiasz ze nie jesteś w jego typie. Zależy ci na nim? Zdajesz sobie sprawę ze jak walniesz jakieś durne teksty urazonej księżniczki to on sobie pójdzie w cholere poszukać kogoś wyższego

Gość gość
Szkoda czasu na tłumaczenie temu gamoniowi oczywistych rzeczy. Niech z nim zerwie i poszuka kogoś kto zakocha się w tej pustej skorupie

Gość agaagusiaaga
wow wiec bede z nim,chociaz wiem,ze i mu sie nie podobam.no super zwiazek,marzenie kazdego czlowieka:)a po co mam sie podobac swojemu facetowi,nie jestem pustakiem przeciez;)

Gość gość
Jak dorośniesz to może zrozumiesz że pożądać kogoś a być w czyimś typie to dwie różne rzeczy

Gość gość
Ile ty masz lat? Czy ty nie rozumiesz ze być w czyimś typie a podobać się komuś to co innego? Nie rozumiesz ze gdybyś mu się nie podobała to by pierwszej randki nawet nie bylo? Podobają mi się bruneci, tacy zarosnieci wysocy. Żaden facet z którym się spotykalam nie był zbliżony do mojego typu.. Zakochałam się w blondynie o średnim wzroscie. Nie uważam że kazdy facet który nie spełnia moich "wymagan" nie jest przystojny. Daj mu wolność lepiej, będzie miał spokój

Gość agaagusiaaga
czlowieku,ogarnij sie.on mi powiedzial,ze W OGOLE nie jestem w jego typie! mam to przyjac za komplement? czemu mialo to sluzyc? skoro sie niby zakochal i chce ze mna byc to na cholere mi takie rzeczy wygaduje? takich rzeczy sie nie mowi.moj ex tez nie byl do konca w moim typie ale mu tego nie powiedzialam,bo idealu nie ma,co nie znaczy,ze mam opowiadac o swoim typie,ze np.wole bardziej wysportowanych czy z wiekszym penisem.czemu mialo by to sluzyc? wzmocnieniu zwiazku?

Gość gość
facetowi,nie jestem pustakiem przeciez X Fakt, nie jesteś pustakiem. Jesteś głupia po prostu :o

Gość gość
Strzelił gafe no i? Faceci nie myslą czasem. Wielkie rzeczy

Gość gość
Autorka z nim będzie bo on ją "kocha".On będzie ****ał inną na boku bo autorka " w ogóle nie jest w jego typie ".Świetlana przyszłość czeka autorkę.Powinna go olać i tyle.

Gość lawlieeet
Skoro pokochal Cie pomimo iz ma inny gust to fajnie jak dla mnie ;) Poza tym dla mnie to komplement byc niska- niskie dziewczyny sa slodkie i lepiej im sie tanczy, ja na przyklad mam 165 i czuje sie wysmienicie bo nawet niektore dziewczyny sa ode mnie wyzsze i moge nosic w zwiazku z tym wysokie szpilki choc nie przepadam ;)

Gość agaagusiaaga
17.14 do tego wlasnie zmierzam.ja np.nie moglabym byc z kims,kto zupelnie nie jest w moim typie.chociaz troche musi mi sie podobac.skoro ja w ogole(to sa jego slowa,nie moje)nie jestem w jego typie,to smiem twierdzic,ze mu sie nie podobam.tez jestem zdania,ze mna chce byc ze wzgledu na charakter a na boku bedzie mial takie w swoim typie.

Ile Ty masz lat? 12? Jezuu, to zerwij z nim.. Widac teraz jak bardzo Ci na nim zalezy. Po co oklamywac faceta, powiedz mu ze masz go w tylku i po sprawie

Gość gość
Ja bym się poczuła wyróżniona po takiej deklaracji. Fajnie wiedzieć że mam w sobie coś co sprawia że facet oszalał na moim punkcie mimo że nie jestem w jego typie. Ale skoro wolisz kogoś kto pokocha cie za fajny tyłek to faktycznie lepiej zerwij