Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaagusiaaga

kobiety jak byscie zareagowaly na takie slowa czy bylby to powod do zerwania

Polecane posty

Gość agaagusiaaga
pokochalem cie i to bardzo,chociaz ty w ogole nie jestes w moim typie,wole wysokie kobiety. zacytowalam w pierwszym poscie jego wypowiedz.wiec chyba dal do zrozumienia,ze nie tylko nie jestem w jego typie,ale ze mu sie wrecz nie podobam.jeszcze sie rozkrecil w szczegolach-wole wysokie kobiety.tez jestem zdania,ze to prostak i cham.

Gość gość
olej ich autorko, skoro się cieszą że ich facet kocha je za charakter, a ogląda się za innymi tak że mało mu się głowa nie odkręci, mówi im że kocha mimo iż mu się nie podoba to niech się dalej cieszą ja jestem szczęśliwa gdy facet kocha mój charakter i uważa mnie za świetną laskę i mówi mi że jestem cudowna i strasznie go pociągam no ale nie każdy chce tylko w połowie się podobać parnerowi

Gość gość
Hahaha no nie mogę... Naprawdę to nie znaczy że mu się nie podobasz. Ale rob co chcesz. Przypuszczam że gdybyś zapytała czy jesteś ładna czy mu się PODOBASZ odpowiedzialby ze tak. Ale jak wyzej zostaw faceta bo czepiasz się niczego. Nie czujesz tego samego prawda?

Gość gość
Jednak kobiety to jakies walniete sa.

Gość gość
Nie wiadomo za co cie kocha bo za intelekt i dojrzałość chyba nie. Czyli jednak wygląd

Gość gość
autorko spytaj sie go czy uważa cie za ładną i czy mu sie podobasz, jak odpowie że Nie to olej go i sie z nim nie męcz, bo z takim nigdy nie poczujesz się piękna

Gość gość
Laska szuka pretekstu, bo facet był dobry do łóżka kina czy prezentów. Ale biedny się zaangażował i trochę ją sumienie ruszyło, więc wykorzysta pierwszą lepszą okazję i go zostawi

Gość gość
Bycie w czyimś typie nie oznacza podobania się tylko z wyglądu.Chodzi o to,że ktoś komuś przypada do serca, odpowiada pod każdym względem , wzbudza w nim sympatię więc chyba trudno pokochać kogoś kto nie jest w typie.Dziwne że facet gada androny o kochanie kobiety która w ogóle w jego typie nie jest :/

Gość agaagusiaaga
gość dziś Hahaha no nie mogę... Naprawdę to nie znaczy że mu się nie podobasz. Ale rob co chcesz. Przypuszczam że gdybyś zapytała czy jesteś ładna czy mu się PODOBASZ odpowiedzialby ze tak. Ale jak wyzej zostaw faceta bo czepiasz się niczego. Nie czujesz tego samego prawda? x a co mialby innego powiedziec? no chyba nie jest az tak nierozgarniety i wie,ze pieprznal absolutny NO GO,wiec chyba nie chcialby pogarszac sytuacji? bo nie wierze,ze on to powiedzial nieswiadomie.

Gość gość
To się spytaj co w tobie widzi. Czemu cie pokochal

Gość agaagusiaaga
ja sie o nic pytac nie bede.nie bede z kims komu sie nie podobam,bo chocby nie wiem jak bylo dobrze to takich slow nie da sie wymazac z pamieci.facet poniekad wyswiadczyl mi przysluge,lepiej teraz takie cos uslyszec niz po 2 latach zwiazku.

Gość gość
Ty MUSISZ mu się podobać. Bo za to co masz w głowie na pewno cię nie pokochał.

Gość gość
A ten twój facet jak wygląda? Sam jest przystojny? Wysoki?

Gość agaagusiaaga
a skad wiesz co mam w glowie?

Gość gość
Ten facet to młot a mówiąc taki tekst traktuje Cię nieco z góry w sensie "lepsza taka niż żadna. "

Gość gość
Widać co masz po twoich wypowiedziach. Kobiety!! za chwilę będzie wolny facet co kocha za charakter nie za wygląd :p

Gość agaagusiaaga
z wygladu normalny,sredniego wzrostu.jak to sie mowi,jak wyjdzie na ulice to ginie w tlumie.jednak mi sie spodobal,ale w zyciu bym nie wpadla na pomysl,ze mu powiedziec,wole wyzszych facetow czy cos w tym stylu.albo kogos biore takim jaki jest albo zostawiam w spokoju.

Gość agaagusiaaga
gość dziś Widać co masz po twoich wypowiedziach. Kobiety!! za chwilę będzie wolny facet co kocha za charakter nie za wygląd jezyk.gif x az nie znajdzie takiej w swoim typie i fajnym charakterem:)

Gość gość
Widać , że autorka nie jest desperatką i nie zadowala się kimś kto kocha tylko za charakter a ogląda się za innymi które będą w jego typie :)

Gość gość
frajerzyna,cham i buc.

Gość gość
Mysiasysia , płyta się tobie zacięła bo ty od kilku godzin jedno i to samo klepiesz :)

Gość gość
Jedyne co widać to to, że autorce brakuje jeszcze parę lat do pełnoletności :)

Gość gość
to ma sie cieszyc ze jest z nia dla charakteru ale go nie pociaga??????:O:O:O:O:O

Gość agaagusiaaga
ja podejrzewam,ze on mnie kocha ale jako czlowieka,przyjaciela,ale nie widzi we mnie kobiety.niech sobie znajdzie swoj typ i oby sie na przyszlosc ugryzl w jezyk zanim zdecyduje sie na takie´komplementy´.juz mi troche przeszla zlosc,zle mu nie zycze,ale dla mnie to koniec.on piekny nie jest,ale i ja niebrzydka,wiec gosc wyzej ma racje,facet potraktowal mnie z gory.dobrze,ze zalozylam ten temat,znalazlo sie kilka rozsadnych osob i mnie tylko utwierdzli w przekonaniu,ze podjelam sluszna decyzje.

Gość gość
zdazało mi sie ,ze facet nie był w moim typie a mnie pociągał i chętnie bym sie nim zainteresowała. nie rozumiem zatem problemu