Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaagusiaaga

kobiety jak byscie zareagowaly na takie slowa czy bylby to powod do zerwania

Polecane posty

Gość gość
Pieprzycie głupoty, jak się kocha jakąś osobę to jest ona w typie kochającego.

Gość gość
Mogło tak być, że piep/r/znął tak bo kołek z niego. Można też dać mu jeszcze szansę, bo rokuje. D 3 razy sztuka;)

Gość gość
. I tak, obojętnie jaki będziesz, obojętnie co zrobisz czy powiesz kobieta i tak znajdzie powód do niezadowolenia.- nie po prostu pan jej powiedział tak- nie jestes w moim typie, ale cie kocham, ale jak znajdę swój typ, to pamiętaj, ostrzegałem, nie bądż za pewna siebie , bo i tak kiedys wymienię cie na swój model, no ale teraz możesz być , dopóki ktos lepszy sie nie trafi. Facet pod pozorem komplementu wbił ci szpilę. naprawdę chcesz kogos takiego???

Gość gość
rany, nieokrzesany, daj mu szansę- no ok, raz można dac, ale uważaj, bo jak ciągle facet waliłby mi takimi " komplementami" to szczerze miałabym dosć. A ta holubiona przez was " szczerosć" nie jest szczerością, tylko brakiem kultury osobistej. Czym sie podniecacie, ze facet pokazał, jaki z niego CHAM??

Gość agaagusiaaga
mojemu bylemu sie podobalam,tego nia dalo sie ukryc.czulam sie przy nim kobieta,w pelnym tego slowa znaczeniu.przy tym nigdy tego nie poczuje po takich slowach.

Gość gość
Nie moge normalnie. Przypuszczam,ze to prowo,a Wy w wiekszosci odp dla picu. Tak,oczywiscie,to jest "powod". Nie mogl powiedziec Ci nic gorszego,jest chamem,prostakiem i w zyciu nie wiaz sie z takim burakiem. Ja pierdziele,brak slow.

Gość gość
no właśnie odpowiedz sama, jak sie poczułas po tym jego " komplemencie" ? poczułas sie miło, doewwartościowana, zakochana, uwielbiana, czy jak ktoiś , komu czegoś brakuje? Masz odpowiedż, prawda? chcesz ciągle słyszeć, jak to ci ciągle czegos brakuje, nie jesteś dla niego dosc dobra? Tak bardzo chcesz sie czuc jak śmieć?

Gość agaagusiaaga
wezcie skonczycie z tym prowo bo sie to juz nudne robi.jaki by czlowiek temat nie zalozyl,to zaraz prowo.to nie jest prowo-niestety.

Gość gość
Wiesz czemu ludzie myślą że prowo? Nie dlatego że nie wierzą ze mógł coś takiego powiedzieć tylko dlatego że nie wierzą że jakaś baba może być taka głupia. Zachowujesz się jak zarozumiala nastolatka

Gość agaagusiaaga
jak nastolatka? bo chce sie podobac facetowi,ktory mi wyznal milosc? a co w tym dziwnego czy niedojrzalego?

Gość gość
No ale jaki problem w ogole. Koles mial jakis tam swoj ideal,a spodobala mu sie laska nizsza niz zwykle i to jest problem? To ja jakas nienormalna widocznie jestem,bo problemu nie widze. Gdzie widzicie tu chamstwo,wtykanie szpil i tym podobne. Przeciez to smieszne. Powiedzial co mysli,lubi wysokie,a zakochal sie w nizszej. Robie z igly widel.

Gość gość
Egzaltowana nastolatka na dodatek. Taka,co nie ma za grosz poczucia wartosci i dystansu do siebie i ktorej powiedzenie czegolwiek o niej oprocz pochwal i peanow to juz koniec swiata i katastrofa.

Gość gość
Czyjś TYP a PODOBAC się komuś to co innego. Gdybyś mu się nie podobała w ogóle nie bylibyscie razem. Rozumiesz? Znalazłby sobie inną.

Gość gość
też nie chciałabym być z facetem któremu sie nie podobam :o chce podobać się zarówno z charakteru jak i z wyglądu, a nie tylko z jednej rzeczy bo gdy bede sie podobac tylko z charakteru to moze sie zdarzyc ze bedzie miał kogoś na boku bo tamta dziewczyna z wygladu jest prawie jego idealem i nie moze sie powstrzymac, a gdy pokochalby tylko za wyglad to taki zwiazek nie mialby sensu bo nie byloby wspolnych tematow

Gość agaagusiaaga
tylko niekoniecznie musial mi o tym mowic.chce byc ze mna,kocha(podobno) to mogl sobie zaoszczedzic takie szczegoly.

Gość agaagusiaaga
wiec wlasnie caly czas o tym mowie,jakas rownowaga byc musi.charakter i wyglad maja sie podobac,a tylko jedno albo drugie.

Gość gość
Jestes pusta jak beben, sorry.

Gość gość
Boze no. Powiedział ze Cię kocha. To nie jest mimo wszystko bezstresowe. Człowiek się denerwuje i mogl plesc trzy po trzy. Robisz aferę gdzie jej nie ma

Gość gość
Co on ci powiedział? Nie podobasz mi się czy nie jesteś w moim typie? To DWIE RÓŻNE RZECZY

Gość gość
jakby wasz facet powiedział by wam - Bardzo Cię Kocham, choć nie jesteś według mnie ładna (bo to to samo co "nie jesteś w moim typie") - to rozumiem że byłybyście zachwycone tym że was kocha mimo iż uważa was za brzydką?

Gość agaagusiaaga
to rownie dobrze moge isc na spotkanie z nim w wyciagnietych dresach,moze nawet nie zauwazy,bo sie bedzie na wysokie gapil:Da tak na powaznie,to dziekuje za wsparcie osobom, ktore maja podobne zdanie i nie uwazaja,ze jestem prozna,tylko doskonale zrozumialy o czym pisze.a ci,ktorzy uwazaja,ze jestem pustakiem,to chcialabym widziec wasza reakcje na takie slowa,jesli kiedys takie uslyszycie.musialabym sie czuc baaardzo niedowartosciowana,zeby byc z czlowiekiem,ktory mowi mi wyraznie,ze nie mu sie nie podobam.

Gość gość
Nie jesteś ladna to nie jest to samo kuzwa! Jestem w stanie stwierdzić że facet jest przystojny a nie jest w moim typie!

Gość gość
Laska chce zerwać to czepia się byle czego. Zostaw go skoro go nie chcesz. Daj mu szansę na spotkanie wysokiej dziewczyny.

Gość gość
ja autorke rozumiem. jak kocha to kocha a nie gada jakby miala go w pietke pocalowac ze mimo jej brakow on laskawie ja pokochal. ja mam tak: mam 70 kg i wiem ze o 10 za duzo. napewno moj facet bylby baaardzo zadowolony jakbym byla zgrabna. kocha mnie. jak tylko zaczyman odchudanie to on mowi ze ja mam robic tak zeby mnie bylo dobrze. i odrazu zaraz pyta : ale czy ja w jakikolwiek sposob dalem ci odczuc ze masz schudnac? pyta lekko wystraszony. napewno chce miec laske ale mnie kocha i mi tego nie mowi. bo kocha. autorko ja bym nie zrywala ale wprost powiedxiala ze wyznajac milosc nie wytyka sie jednoczesnie wady bo....zaprzecza sam sobie