Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jest tu ktoś kto próbował heroiny

Polecane posty

Gość gość
próbowałem heroiny w czopkach. wchodzi lekko nie przerywa snu

Gość gość heroina
Mam nadzieję, że jelita też nie. Miłej zabawy🖐️

Gość gość
Nie zawsze standartowo. Są takie plastry np. co trzeba sobie przykleić na plecy, ale jak chcesz haj to musisz wziąść pod język, nie na plecy :D A z oxykodonu trzeba zmyć taką powłoczke żeby wszystko naraz sie rozpuściło w żołądku, a nie w przeciągu jakiegoś tam czasu. Recepty nikt ci nie wypisze, ale są dilerzy i ćpuny, którzy handlują tymi rzeczami.

Gość gość heroina
gość dziś przydatny gościu :) Co najlepiej na pierwszy raz? Sama znajdę kontakty, albo receptę. Powiedz tylko co, jak i ile. Dzięki. :)

Gość gość heroina
Jestem dojrzałą kobietą, niektórzy nawet mówią, że starą. Mam sporo znajomych w środowisku lekarskim, o morfinę nie poproszę, bo to byłoby zbyt oczywiste (zdrowa kobieta i morfina...), ale o inne środki mogłabym. :)

Gość gość
Ja tu nigoko nie przekonuje do brania narkotyków żeby nie było, ale jak ktoś musi to na pierwszy raz fajnie wziąść DHC Continus (di-hydro-kodeina). :D 60mg, tabletki najlepiej skruszyć na proszek i popić to wodą. Jak sie spodoba to można spokojnie brać 90mg albo nawet 120 ale nie więcej!

Gość gość
Tylko jak zdrowa kobieta prosi o jakiekolwiek silne środki przeciwbólowe to i tak bedzie wiadomo o co chodzi :D

Gość gość heroina
Bez przesady, ściemnię jakieś migreny natrętne. :P

Gość gość heroina
gość dziś Dzięki. Mam już jakiś punkt zaczepienia. Spróbuję od wzięcia małej dawki 60mg. Jak się uda, to wszystko opowiem.

Gość gość
Takie rzeczy to sie przepisuje na bóle nowotworowe, a nie migreny :D Ewentualnie na takie schorzenia jak miał Dr House, że noga go wiecznie n*******lała, takie przewlekłe, nieuleczalne bóle :D

Gość gość heroina
Bez przesady. Dostałam kiedyś tramal retard, na bóle miesiączkowe. Można? Można. :P

Gość gość
Tylko, że tramal to nie opioid tylko działa na te same receptory. No nic, możesz próbować, mój kumpel dostawał recepty na wszystko bo miał kiedyś połamaną ręke i udawał, że ma przewlekłe bóle w tej ręce :D Musisz wymyśleć coś dobrego, jak masz znajomych lekarzy to może sie uda ;p

Gość gość heroina
Tramal to opiad. ;)

Gość gość heroina
No i mam. W sobotę spojrzę w oczy Bogu.

Gość chorzy umysłowo
nie rozumie po co chcecie brać jakiś syf, chyba wam się nudzi, albo macie za dużo wolnego czasy/lub kasy, tylko plebs i niziny społeczne biorą te syfy

Gość gość
Na ulicy nie kupisz heroiny. A tramal, czy morfina to nie jest HERA. Z tego co wiem, jak mi gadali kumple to chce się po niej rzygać. Jeden palił z blachy HERĘ w Niemczech, a inny kilka razy przygrzał po kablach, jeszcze kompot w latach 90' Ogólnie najgorsze gó/wno ze wszystkich narkotyków razem z crackiem, po którym podobno jest przepięknie, bo jarali go kumple w Amsterdamie i mówili.