Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Jak wielu znacie metalowców i czy ich lubicie?

Polecane posty

Gość gość
bo nikt nic nie pisze

Gość gość
Troll nie reaguje chociaż wrzuciłaś dla niego to cholerne zdjęcie. Chyba już raz kiedyś było jak jakiś g****ojad uparł się, że to niemożliwe bywać na koncertach od czasu do czasu.Ja nie wrzucam nigdy zdjęć i uważam,że wdawanie się w dyskusje z takimi to tylko strata czasu.Po co się szmacić kiedy cham i prostak nigdy nie zrozumie,zawsze się do czegoś przyczepi.Teraz nastąpi atak na WOŚP,już się zaczyna:-(

Gość gość
a co jest niby złego w wośpie?

Gość troll z doskoku
gość dziś naucz się czytać ze zrozumieniem, zamiast w każdym temacie durne pytania zadawać kolegów szukasz?:D

Gość gość
k*******.zapytałam tylko o co z tym hejtem na wośp chodzi skoro już o tym wspomniałeś :/

Gość gość
Nawet dzieci w przedszkolu wiedzą, że pan Owsiak niektórym przeszkadza i WOŚP, temat od kilku dni aktualny w mediach,na tym forum też były tematy.Poczytaj sobie onet,interia,pudełka jeśli potrafisz,a nie kurwuj

Gość gość
Miało być Pudelka

Gość gość
to, że go nie lubią to wiem...ale to dlaczego go nie lubią jest chyba tak oczywiste, że nigdy o tym nie piszą. A k***ować na chamstwo będę ;)

Gość gość
Jacy inteligentni inaczej wchodzą na twoje tematy,że faktycznie mizantropia z odrazą pasuj***ardzo :-D

Gość gość
no nie? Inteligenci niemogący się nadziwić, że są ludzie nieczytający pudelka

Oskarżają go o to, że przywłaszcza sobie pieniadze z wośp, poza tym mają wielki ból d**y o woodstock :P Co jest dziwne, bo Owsiak normalnie pozwala kościołowi organizować Przystanek Jezus na terenie festiwalu Woodstock, i nawracać woodstockowiczów :P Widok zakonnicy na woodstocku, albo księdza jest częsty :D

Gość gość
dziękuję, tyle wystarczyło napisać. Najwyraźniej troll sam nie wiedział o co chodzi.

Gość Xyz666a
Kaska zapytam o cos choc nie na temat...i pewnie mnie ochrzanisz...chodzi o cybergotki. Co to za jedne ? :)

Gość gość
ja mogę odpowiedzieć jak chcesz

Gość xyz666a
Ok wiec czekam na info:)

Gość gość
cybergoci to odłam subkultury gotyckiej koncentrujący się na muzyce elektronicznej. Modny jest "postapokaliptyczny" styl - latex, cyberpunk, kolorowe, syntetyczne dready, gogle i maski :) Najbardziej charakterystyczną cechą tego ogłamu gotyckiej subkultury jest ich Z******TY taniec, poszukaj na youtubie :)

Gość gość
a i są chyba najbardziej kolorowym odłamem :P

Gość xyz666a
A gogle u maski to ciekawe do czego nawiazuja :D

Gość gość
właśnie do tej postapokaliptycznej estetyki - symbol radioaktywnych odpadów jest dość popularną ozdobą :P

Gość gość
ogólnie fajny styl, ale mnie jakoś nigdy nie pasował

Gość gość
Nikt się nie dziwił,że jakaś klnąca nie czyta pudelka,tylko sugerował,że może ewentualnie przeczytać,bo to strata czasu przecież.Co za ciemnota,ja skończę karierę zawodową w psychiatryku:-(Pracuję z takimi,którym muszę 10 razy powtarzać i nie dociera.:-(Niektórzy uważają,że część pieniędzy z WOŚP idzie na organizację Woodstocku,różne ploty powtarzają bez sensu.

Gość gość
Podobno Apocalyptica zagra na Woodstocku 2016,metalowi wiolonczeliści,czy jak ich nazywają,z Finlandii.Długowłosi,autorka się ucieszy:-P

Gość gość
Troll nie reaguje chociaż wrzuciłaś dla niego to cholerne zdjęcie. Chyba już raz kiedyś było jak jakiś g****ojad uparł się, że to niemożliwe bywać na koncertach od czasu do czasu.Ja nie wrzucam nigdy zdjęć i uważam,że wdawanie się w dyskusje z takimi to tylko strata czasu.Po co się szmacić kiedy cham i prostak nigdy nie zrozumie,zawsze się do czegoś przyczepi.Teraz nastąpi atak na WOŚP,już się zaczyna X Cham i prostak to cię robił, dlatego takie coś jak ty powstało. A szmacić już się nie musisz, bo nie robi się czegoś, co już zostało zrobione. Także odbij i zostaw swoje "ale" dla siebie. Przecież ponoć nie wdajesz się w dyskusję. To co tobie do tego czy się odniose, czy nie? Tamten post ma zakończenie, ale co takie prostactwo jak ty może wiedzieć. ///Ps MizantropiaOdraza znowu masz schizy i przypisałaś mi jakiś post, ale u ciebie to norma.

Gość gość
Nastepnym razem wez przyklad z kasi i albo odpowiedz na pytanie albo sie bie odzywaj :)

Gość gość
Nastepnym razem wez przyklad z kasi i albo odpowiedz na pytanie albo sie bie odzywaj X Jak bym miał brać przykład z Kasi vel Kamili, to odpowiadał bym gdzieś po czwartym razie i to nawet by nie była odpowiedź, bo jak Kasi-Kamilki się pytano dlaczego nie była na koncercie, to siedziała cicho. A jak już odpowiedziała, to " Po co się o to pytasz" Pewnie i tak nie wiesz o co chodzi, to nie bełkocz jak nie jesteś w temacie.

Gość gość
"Dajcie już spokój nieboszczykowi,za chwilę znowu ktoś znany umrze:(" W zeszłym roku oprócz Lemmy'ego, zakończyli życie m.in. Philthy (ex-perkusitsa Motörhead), Tomasz Bonarowski, który był inżynierem dźwięku m.in. na dwóch pierwszych Christ Agony (tutaj także odpowiadał za miks), czy "Calamity" Betrayera (mam do tej pory w/w wydawnictwa na kasetach), Frank Watkins (ex-basista Obituary i Gorgoroth), Herr Burzum z Necatora, Martin Kearns (perkusista Bolt Thrower), Terry Jones (wokalista i założyciel Pagan Altar), Craig Gruber (pierwszy basista Rainbow), Shawn Chavez (pierwszy gitarzysta Havok, Scott Clendenin (basista Death z okresu "TSOP"i Control Denied), Jim Sadist (perkusista Nunslaughter). O Joe Frankulinie nie ma co wspominać, mimo iż lubię Goatlord. Co do Owsika, to już wielokrotnie pisałem, że PZPRowski komuch, który w 1988 został wysłany na Jarocin, w celu odciągnięcia ówczesnej młodzieży od buntu przeciwko komunizmowi. Tam się nie udało, więc postanowił w 1995 zorganizować brudstock i niestety tam mu się udaje ideologizowanie młodzieży. To tak pokrótce. Oto jak jarocińska publika reagowała na Owsika. https://www.youtube.com/watch?v=c945sUkGiAE

Gość gość
Włączam rano telewizor, a tam widzę jak co roku Banda śmierdzących hipisów bawi się na woodstocku Nie mogę tego wytrzymać, zaraz pierdolnę w komodę Ale zamiast ten festiwal, rozjebałem nową plazmę WOODSTOCK BRUDSTOCK WOODSTOCK Chuj wam w dupę! Budzę rano się w namiocie, wszędzie rzygi - leżę w błocie Jakiś skurwiel z małą fają właśnie leje na mój namiot To nie dla mnie jest idea tego pseudo festiwalu Gdzie zamiast dobrej muzyki, ćpanie - zabawa na haju Panie Owsiak weź nie pierdol o miłości i pokoju Robisz to tylko dla hajsu Woodstock - chuj wam w dupę Jak się kurwa bawicie? https://www.youtube.com/watch?v=8AIFDWFF7Fw