Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj w tramwaju widziałam jak penis stanął młodemu chłopakowi

Polecane posty

Gość gość

Nie mogłam sie na niczym skupić. Jeszcze miał na sobie dresowe spodnie i krótką kurtke. Stanął sobie koło mnie i nawet sie nie przejmował że mu stoi. Aż mi sie gorąco zrobiło. Chciałabym częściej oglądać takie widoki :P

Gość Żeelcía
Haha fajnie

Gość gość
duzego mial?

Gość gosc poranny
hahaha to jakas epidemia - wczoraj tez widzialam w tramwaju chlopaka w dresie w tej samej 'sytuacji'. nawet sie nie zorientowal :D moze to ten sam ;)

Gość prawictwo pospolite 152
no więc musze cie rozczarować , bo to był czysty przypadek.. Mi stanąl tylko raz w autubusie w moim życiu .. A jezdziłem autobusami setki razy

Gość gość
Moja kolezanka jechala z ciocia autobusem i jakis idiota walil konia i skidal sie na kurtke tej cioci:-D Serio, to nie prowo. Ciocia czula sie zgwalcona haha:-D

Gość gość
K****a to miał dużego i mocno sterczał :) aż sie prosił żeby sie do niego dobrać :P

Gość gość
Miał ciemno szare dresy.

Gość gość
od tego jest,żeby stawał...

Gość gosc poranny
ty to jakas niedopieszczona jestes :D dla mnie do obrzydliwe. faceci w ogole nie potrafia panowac nad swoimi instynktami. jest zimno i c*****o, a gosc i tak sie podniecil. ciekawa jestem jak to u niego wyglada w lecie. non stop z namiotem lata? :O

Gość gość
Sama jestes obrzydliwa. Ja tam lubie popatrzeć na takie sterczące pałki :) A ty moherze do kościoła jak coś ci nie pasuje.Zaczne częściej jeździć komunikacją miejską :)

Gość dsds
no niezupełnie , jeśli facet nie ma seksu albo rzadko wali konia , to może mu od byle czego stanąć.. Jak ktoś regularnie uprawia seks to członek rzadko staje w miejscach publicznych , bo facet wtedy nie mysli tyle o seksie dlatego ze jest zaspokojony..

Gość gosc poranny
w domu nie masz, wiec dobrze, ze przynajmniej w tramwaju mozesz sie napatrzec. nastepnym razem wstan i zacznij sie ocierac. w koncu co ci po samym patrzeniu? :D

Gość gość
A mogłam go gdzieś zaciągnąć.Wysiadał na tym samym przystanku co ja. Jeszcze te dresy miał takie węższe. Jakie ładne widoczki na początek dnia la la la :P chce mi sie k***ska

Moja kolezanka jechala z ciocia autobusem i jakis ...a walil konia i skidal sie na kurtke tej cioci:-D Serio, to nie prowo. Ciocia czula sie zgwalcona haha:-D

...ka! Ta ciocia oczyhwiście.

Mi kiedyś w tramwaju koleś trącał dupkę nabrzmiałym ...em. Chciałem, żeby miał białe, klasyczne kalesony i wszedł we mnie. I spuścił całą swoją gorącą spermę. Był dobrze zbudowanym  blondynkiem o zielonych oczach, bo w końcu mu się przyjrzałem i mój ... też stanął na baczność. Wziął mnie za łokieć, wysiedliśmy razem i po chwili byliśmy już w jego mieszkaniu. Zdjął dżinsy i pokazał mi się w seksownych białych kalesonach. Zsunął też moje i powiedział, że podniecają go chłopcy w niebieskich kalesonach, a miałem właśnie niebieskie. Zerżnął mnie, a jego gorąca sperma wsiąkła w moje kalesony, No, duża część została w mojej dupce.