Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sprawić by ludzie zabiegali o moją uwagę?

Polecane posty

Gość gość
misio, ty parszywy przestępco :P

Ja mam fb od wielu lat, służy mi głównie jako miejsce do wymiany informacji, do komunikacji - nie wrzucam selfiaczków do neta i nie opisuje szczegółów swojego życia. Ale może jestem na to za stara po prostu. FB to wygodne i darmowe narzędzie . Tyle. Nie ma w tym nic głupiego, to użytkownicy mogą być głupi, co najwyżej.

Gość gość
Misio W sensie się włamał?

@ misio1 dziś Kiedyś musiałem sprawdzać osoby, które aplikowały u mnie o pracę. x HAHAHA A co z twoją pracą ochroniarza oficerów policji? Zwolniłeś się i założyłeś własną firmę ochroniarską? :D :D :D Dziwne, nie pisałeś o tym wcześniej. To już który raz zmieniasz wersję historii swojego życia? Bo ostatnio kręgosłup tak cię bolał, że nie było możliwe nawet wstanie z łóżka.

Gość gość
Haze A ile masz lat? I ile znajomych na fb?

Gość gość
Bądź facetem, bądź wysoki i miej dużo kasy. Innej rady nie ma (to pisze dziewczyna).

>>>Misio W sensie się włamał?<<< x Do sporej części informacji nie trzeba się wcale włamywać. x Wystarczyło stworzyć fałszywy profil. x Pamiętam, jak kiedyś napisał mi instrukcję, jak mam wejść na konto interesującej mnie osoby, które wcale widoczne nie było.

Mam prawie 30 lat i trochę ponad 330 znajomych na fb. Ale to są znajomości z kilku etapów edukacji, z dawnej pracy, jeszcze z Polski i sporo nowych, które uzbierałam po wyprowadzce. Wszystkie te kontakty są mniej lub bardziej aktywne, ale to ludzie, których znam osobiście i z którymi mam potrzebę utrzymywać kontakt.

Gość gość
Właśnie ja też się przeprowadzałam i większość znajomości się pourywało. I tych znajomych za mało. Dlatego myślę, co by tu zrobić ;)

@ pitopanterka dziś baron pancerny no trudno jeśli misio1 będzie tak twierdził to zawsze można go utwierdzić w tej paranoi usmiech.gif x On się sam utwierdza. A potem zmienia nagle wersję wydarzeń i zaczyna utwierdzać się w czymś zupełnie przeciwnym :D Spójrz co teraz wypisuje: " misio1 dziś Pamiętam, jak kiedyś napisał mi instrukcję, jak mam wejść na konto interesującej mnie osoby, które wcale widoczne nie było. " Zaraz zacznie się utwierdzać w przekonaniu, że oto został hackerem :D On, stetryczały gamoń nie pamiętający już co sam wypisuje ma nagle włamywać się na cudze konta :D Kutfa... :D :D :D On by nie potrafił się włamać do kontaktu 230V :D

Gość gość
baronie jak mu będziesz tak dokórwiał to się w końcu powiesi i będziesz miał misiaczka na sumieniu 🖐️

Gość gość
Nikt nie wie co zrobić?

Gość gość
misio1 pożera kał

Gość gość
Musisz się wylansować ;)