Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sprawić by ludzie zabiegali o moją uwagę?

Polecane posty

Gość gość

Piszcie jakie macie pomysły :)

Wygraj 20 mln w totka, bo na walory intelektu albo wyglądu, to raczej liczyć nie możesz :P.

Musisz się stać interesującą osobą, z wysoką pozycją zawodową, dobrze sytuowaną, dobrze wykształconą i atrakcyjną. Powodzenia.

Gość gość
Intelekt, wykształcenie i wygląd mam. Tylko nie mam za dużo znajomych, bo większość ludzi leci teraz na lans, a ja nie umiem się lansować, bo to trochę głupie takie udawanie. A chciałabym więcej znajomych, tylko nie wiem jak.

Gość pitopanterozaur
o mnie zabiegają,bo jestem doskonałym słuchaczem, tzn udaje , ze ich słucham a tak naprawdę mam ich w poważaniu

>>>Intelekt, wykształcenie i wygląd mam. Tylko nie mam za dużo znajomych, bo większość ludzi leci teraz na lans, a ja nie umiem się lansować, bo to trochę głupie takie udawanie. A chciałabym więcej znajomych, tylko nie wiem jak.<<< x Wybacz szczerość, ale szukanie na siłę, zapatrzonych w Ciebie znajomych, to właśnie kwintesencja lansu :P.

Gość gość
s********j misiek

Gość gość
s********j misiek

Gość gość
Wybacz szczerość, ale szukanie na siłę, zapatrzonych w Ciebie znajomych, to właśnie kwintesencja lansu jezyk.gif . x idealnie w punkt :)

@ pitopanterka dziś wolalabym zabiegac o uwagę seksownej Haze niż ztetryczalego misio1 🖐️ x Uważaj pitopanterka, bo od tego momentu misio-pierdzisio będzie uważał, że to ja założyłem niebieski nick "pitopanterka", by glebić misia1 :D On wszędzie widzi mnie. Każdy czerwony gość, który go krytykuje, to wg niego baron. Ale ostatnio zaczął doszukiwać się mnie także w niebieskich nickach :D :D :D

Gość gość
Są ludzie, do których inni lgną, zapraszają ich na spotkania czy imprezy. Ja też tak chcę. Ale zauważyłam, że najbardziej popularne i lubiane osoby , które znam to nieźli manipulanci, a ja uważam, że to żałosne. Ale działa niestety. Więc wychodzi na to, że powinam się tego nauczyć.

Jeśli nie masz takiego daru, to po prostu nie osiągniesz takiego efektu. Nie wiem, ja nigdy nie miałam problemu ze znalezieniem znajomych, bo ludzie mnie lubią. Lubią ze mną rozmawiać, lubią ze mną wyjść do teatru, do kina, na imprezę czy zakupy. Po prostu mam taki sposób bycia, który ludziom odpowiada.

Ja kupuje za luzne spodnice aby lekko mi osuwaly sie na poopie i wtedy mezczyzni sie na mnie patrza, takim zabojczym wzrokiem mmm :) Moze uroku osobistego nie mam ale spryt owszem :)

Gość gość
Ludzie mnie raczej lubią, choć jestem trochę nieśmiała. A czy to może być dlatego, że nie mam fb? Bo dużo ludzi mnie pyta czy mam, a ja że nie, bo to głupie. Czy ja muszę mieć fb, żeby dużo mieć znajomych? Nie da się bez tego?

Ok, kolejne pytanie - dlaczego uważasz, że fb jest głupi?

Gość gość
Spadaj podszywie. Mam fb. Chodzi o to, że jestem szczera i nie udaję kogoś innego. A np. moja koleżanka odwołuje spotkanie 3 razy z rzędu, bo coś jej wypadło. Czyli z kimś fajniejszym się umówiła pewnie :(

Gość gość
Nie mam fb, podszywie. Fb jest głupi, bo ludzie tam pokazują wyidealizowaną wersję siebie, która nie jest prawdziwa.

Gość gość
Skoro wszyscy na fb udają, to jaki to ma sens?

Gość gość
Da się bez fb, ale jednak większość towarzyskich ludzi go ma, nawet jeśli nie spędza tam całych dni, to mają aby się chociażby umawiać na spotkania, przesyłać pliki itp.

Gość gość
Marta Za to twój awatar jest, nie? Wykolejeniec :o

Dla mnie fb to głupi i niebezpieczny ekshibicjonizm. x Kiedyś musiałem sprawdzać osoby, które aplikowały u mnie o pracę. Dzięki fb, zaprzyjaźniony informatyk, dostarczał mi kompletną charakterystykę większości z nich. Gros informacji pochodził nie z konta sprawdzanej osoby, ale głownie z kont jej znajomych.

Gość gość
Znam popularnych ludzi, którzy wprawdzie mają fb, ale się tam nie lansują, chociaż to dotyczy raczej chłopaków, bo dziewczyny oczywiście uwielbiają swoje prześwietlone fotki i ich koła adoracji również to wielbią ;)