Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda20stka

jak szybko moze mi zacząć zwisać biust jeśli w ogóle nie nosze stanika?

Polecane posty

Gość młoda20stka

Mam 20 lat, w staniku chodziłam do 15 r.ż potem już przestałam nosić ten kaganiec i od 5 lat nie nosze, nawet gdy zaczęły mi rosnąć (miałam 17/18 lat) to i tak nie zakładałam. Mam małe piersi o ładnym kształcie, podobają mi się, chciałabym żeby były jak najdłużej jędrne i sterczące, jednakże nie znoszę nosić staników, nie tylko dlatego że przez nie mam podrażnioną skórę, strasznie mnie uciskają itd ale też staniki w moim rozmiarze nie ma w zwykłych sklepach, wiec musiałabym kupić w sklepach internetowych gdzie nie są tanie (a pieniędzy nie mam), do tego większość jest oczywiście z gąbką której nie toleruje i bez jest mi wygodniej :) Jak myślicie, czy piersi szybko mi opadną?

Gość gość
bedziesz miała zwisy w wieku 25 lat

Gość gość
Jak masz małe nic sie nie stanie.Z takini małymi mozesz bez stanika nawet iść na basen

Gość młoda20stka
bez przesady, nudystka nie jestem

Gość gość
Wiesz, masz cycki ale dzieckiem jesteś. Cycki nie zwisają z powodu braku biustonosza, tylko odpowiedzialne są geny, wielkość biustu, brak ruchu, sportu, postawa.

Gość gość
Nic nie bedzie Ci zwisac:). Dbaj ,a bedzie ok. Ja mam juz "sluszne" lata,bo jetem po 30 i jest ok,a nie nosze i nie nosilam.

Gość młoda20stka
pytam się bo znajome ciągle mi mówią że w przyszłości bardzo szybko i mocno mi opadnie jak nie będę nosić

Gość gość
A jak nosisz obcisla bluzke, to rez nie nakladasz?? Przeciez to wszystko przebija

Gość prawictwo pospolite 152
zwisające piersi są sexy .. Najgorsze są takie okręgle jak pilki tenisowe .. Doda ma wlasnie takie aseksualne piersi okrale , silikony porazka . Widziałem kiedys jej foty bez stanika http://www.fotosik.pl/zdjecie/1485291ee29e4a62

Gość młoda20stka
jak do tej pory jeszcze nikt nie zwrócił zbytnio uwagi że nie nosze, zwłaszcza jak mam obcisłą bluzkę, mam małe sutki, które sa trochę płaskie (ale za to szybko reagują na bodźce) więc nie widać za bardzo, niektóre znajome nawet mi nie wierzyły że nie nosze :P

ja uwazam , ze kobieta nie musi nosić biustonosza jeśli nie chce . Zwlaszcza jak ma maly albo średni biust .. Bo gdy piers naprawde spora , to raczej stanik by sie przydał , bo takie piersi grawitacja zawsze traktuj***ardziej zdecydowanie..

Gość gość
A jaki masz rozmiar?

a te piersi mi się wlaśnie podobają mimo , ze zwisają.. http://www.fotosik.pl/zdjecie/1485291ee29e4a62 Kobieta z malym biustem nigdy nie będzie miec takich zwisów jak ta z dużym.. Maly jej nigdy nie opadnie aż do pępka Dlatego wlasnie uważam ze te co mają sredni albo maly biust nie muszą nosić stanika..

Gość gość
Kobiety na obu zdjęciach są paskudne. Skąd Ty je bierzesz??

Gość gość
Beda brzydkie rozjechane, nos biustonosze bez fiszbin, sama koronk albo bawelna, teraz jest nowy model dla młodych dziewczyn bez fiszbin

Gość gość
9:51 co ty chrzanisz, po to jest biustonosz by dbac o piersi, oczywiscie odpowiedni biustonosz- dobrze dobrany, nie nosząc biustonosza robia sie walki pod ramionami, biust opada, skora na dekoldzie jest delikatna i potrzebuje wsparcia wiec nie pisz jej glupot ze nie musi nosic. Teraz jest tyle pieknych wygodnych biustonoszy ze kazda kobieta znajdzie dla siebie nawet jesli ma male.

Gość gość
9:57 Nikt nie wyglada dobrze bez biustonosza

Gość młoda20stka
Nie wiem jaki mam rozmiar, wiem tyle ze powinnam nosić 65, a 2 lata temu miałam 65B teraz jednak są większe, ale nie wiem jakie dokładnie, wtedy jak szukałam to nie było w sklepach mojego rozmiaru, tylko w tych firmowych, drogich były jakieś ale tylko z gąbka wiec nie kupowałam, a i tak na nich kasy nie miałam

Gość gość
Dziewczyno, mam 50 lat i nie nosze biustonosza, chyba że musze ze względu na strój. Nie mam obwisłych piersi, jestem szczupła, zdrowo odżywiam się,******* rower uwielbiam. Biustonosze wcale nie dbaja o biust i nie sa zdrowe - badania udowodniły ten fakt. Nie słuchaj nikogo, tylko siebie. Powodzenia.

Gość 181818
Staniki są dobre tylko dla dużych piersi, dla małych i średnich są niezdrowe

Gość gość
Biustonosze wcale nie dbaja o biust i nie sa zdrowe - badania udowodniły ten fakt. XxxxxxxxX Piszesz, zeby sluchac tylko siebie ale jednak.. kierowac sie wynikami badan?:-D Jakie to badania? Jesli np biegasz to stanik jest niezbedny, bo w przeciwnym razie po 20 latach bedziesz miala wspomnienie po pieknych jedrnych piersiach

Gość młoda20stka
raz w tygodniu mam wf i na niego zakładam topik

Gość gość
Od zawsze chodzę w świetnie dobranych biustonoszach przez brafiterke a i tak mam wałki pod ramionami, mam średniej wielkości biust, te walki każda może mieć, co według mnie nie jest aż takie złe bo gdy się chodzi wyprostowana to prawie wcale nie widać ich

Gość gość
Poszukaj biustonoszy Marks&Spencer. Są tanie i idealne na małe cycki. Ja ogólnei nie noszę, ale na uczelnię czy inne pwoażniejsze wyjścia czasem mi się zdarza (obcisła bluzka i sterczące sutki to wg mnie niekoniecznie jest strój idealny do spotkań z wykładowcami :P). i właśnie mam kilka M&S (ja w necie raz zamówiłam by rozmiar przetestować - własnie 65B, i trafiłam akurat, dwie pary mam już jakieś 3 lata i nic się z nimi nie dzieję, cały czas ta sama haftka). Mam 23 lata i nie zauważyłam by cokolwiek mi obwisło. Ogólnie myślę, że a) duże piersi mają większa skłonność b) tycie i chudnięcie, a zwłaszcza efekt jojo ma największy wpływ na elastycznośc skóry biustu.

Gość gość
To po co sa biustonosze skoro twoim zdaniem nie dbają o biust

Gość gość
Dziewczyny, doktor Google na takie pytania odpowie.