Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Samotny_93

Romantyczko ze Śląska...

Polecane posty

Przecież ja nie ukrywam, że chętnie poznam pulchną czterdziestkę ze Śląska :P. x To raczej nie jest, grupa docelowa naszego masochisty.

No i "romantyk" ucichł :(. x Pewnie, tą wstępną laurkę, pisał przez cały rok :P.

Gość gość
Słodki Misiu,napis z coś o "wrednych megierach",bo to ciekawe.Co za jedne?

To takie panie, które dość dobrze opisała Zapolska, w Moralności pani Dulskiej :D. x Przy nich, można tylko założyć stoppery i maszerować na Kopiec Kościuszki :P :P :P.

Gość gość
Dziękuje, teraz kojarzę.Po co byłeś w Krakowie?Nie przypadkiem na koncercie Foo Fighters?Bardzo dużo samochodów ze Śląska było na parkingu podziemnym.

Nie. Służbowo. Na parkingu nie było miejsca i dopiero pod Tesco stanąłem spokojnie. Dla mnie Kraków jest nieco dziwny. Przejechać z północy, na południe, potrafię w kilkanaście minut, a na drogach, które teoretycznie powinny być przejezdne, stoję czasami po pół godziny :(. x Z Foo Fighters kojarzę tylko perkusistę, który kiedyś grał w Nirvanie :).

Gość gość
Misio na pewno niebawem coś wyrwie,bo też ma fajny bajer i to go wyróżnia wśród głupich i nieciekawych facetów:-)

Ja nie chcę wyrywać :D, tylko poznać kogoś, z kim będziemy czuć się dobrze we dwoje :).

Gość gość
Perkusista z Nirvany jest wokalistą Foo Fighters.Mnie udało się połączyć przyjemne z pożytecznym, służbowo i jeszcze koncert do tego.

Gość gość
Czuć się z kimś dobrze we dwoje to baaardzo trudne.Moim rodzicom chyba się udało:-)

>>>Czuć się z kimś dobrze we dwoje to baaardzo trudne.Moim rodzicom chyba się udało<<< x Moim też :). x Sam miałem niestety mniej szczęścia, ale po części sam jestem sobie winien. Za często pakowałem się w różne dziwne historie, które utrudniały utrzymanie związku :( (nie piszę tu o zdradach).

Gość gość
samotny jestes?

Jestem sam. x Czy samotny ? To Trudno powiedzieć. W 2008 lekarze stwierdzili, że niedługo umrę. Uwierzyłem im i świadomie zakończyłem swój związek, poluźniłem przyjaźnie. Ja się przygotowałem, a tu bach - niespodzianka :P i jakoś żyję :). x Tyle, że po kilku latach zamykania wszystkiego, muszę w pewnym sensie zaczynać życie od nowa, a to wcale proste nie jest. x Czasami dokucza mi samotność.

@ misio1 dziś "Doskonały BAJER 10/10 :P :P :P ! ! !" x No, proszę, główny mitoman i specjalista od bajerowania się odezwał :D x x x @ gość dziś "O misiowi1, jak żal d**ę ścisnął. Wyszło szydło z worka, że sam tu przylazł na żer i te wszystkie odpowiedzi na tematy, to pozorowanie normalności, niesfrustrowania, granie rycerza, obrońcy ucieśnionych kobiet, a teraz ten mitoman poczuł zagrożenie na swoim terenie i ze strachu atakuje chłopaka. Hahaha, nie idzie wyrobić, ten "człowiek" jest jak otwarta, tania książka. x A, to teraz rozumiem dlaczego ten mitoman natychmiast się uaktywnił w tym temacie. Mam jednak zastrzeżenie. Misio-pierdzisio już nie gra rycerza i obrońcy uciśnionych kobiet. Słoma szybko wychodzi z butów i nie trzeba było dużo czasu, by zdemaskowany misio zaczął kobiety wyzywać od kuref. Tak było 3 dni temu gdy w temacie: http://f.kafeteria.pl/temat/f1/zawsze-mi-sie-wydawalo-ze-matki-z-malymi-dziecmi-maja-pierwszenstwo-p_3475092/4 naubliżał pewnej kobiecie tylko dlatego, że udowodniła mu kłamstwa. Napisał do niej: "misio1 2015.11.19 To ucz się na własnych błędach i od cierpiących ludzi ODPIERD_L się ! ! ! Myślisz głupia k_rwo, że gdybym mógł funkcjonować, to leżałbym teraz i z idiotami dyskutował ?" Tak ten rycerz rozmawia z kobietami :O

To >>>samotny jestes?<<< było chyba do Ciebie skierowane. x Po diabła szukasz delikatnej romantyczki, jeżeli podnieca Cię wyłącznie "herod-baba", dominująca Cię całkowicie ? x Przecież to się nawzajem wyklucza.

Szkoda, bo to mila zaleta by byla :) Zycze Ci, zebys kogos porzadnego poznal, ale radze Ci nie na tym forum bo sam widzisz, jakie tutaj wypisuja rzeczy.

>>>bo sam widzisz, jakie tutaj wypisuja rzeczy.<<< x A jakie mają wypisywać ? x Facet od początku wydawał mi się trefny. x Okazało się, że miałem rację. Mam go teraz przepraszać, za jego niebyt normalne upodobania seksualne ? x Skąd wiesz, czy wśród jego dziwnych marzeń, nie ma podrzynania gardła tej demonicznej kobiecie ? Może ma jakiś uraz do matki i chce go na dominatorce odreagować ?

good girl gone bad dziś ale to nie jest forum erojezyk.gif ps. Mysiasysia dziś podszyw mysisysi smiech.gif - Idiota jakiś nie ma życia i robi sobie jaja :/ wiesz, że to nie ja.

W linkach, które podałem. x Facet jest zadeklarowanym masochistą (nie do końca normalnym :( ), a szuka delikatnej i wrażliwej dziewczyny. Sprzeczność sama w sobie. No chyba, że chce ją obcym oddawać i z tego czuć masochistyczną przyjemność. Ale to chyba nie jest zachęcające dla normalnej, wrażliwej dziewczyny ?

No wiesz, bylo duzo zerwan jak panie obejrzaly 50 twarzy greya i zauroczone same chcialy pikanterii w seksie, wiec hmm

Czym innym jest pikanteria we dwoje, a czym innym jakiś fetysz. x Dla mnie obroża na szyi ukochanej kobiety :), jest urozmaiceniem dodającym pikanterii, a dla fetyszysty jest jedynym powodem, by mu "stanął". x Dla mnie, cmokanie stópki, mojego bóstwa :), jest częścią naszej intymności, a dla fetyszysty, lizanie jakiejkolwiek damskiej "giry", jest powodem do szczytowania.