Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam . Mam dziwne przeczucia .. Kochalam sie z facetem 2 dni przed dniami plodnymi .. oczywiscie bez zabezpieczenia i do konca . Dostalam normalnie okres a przynajmniej trwal pare dni i byla normalna krew . Robilam pare testow jedynie za ktoryms razem nie wiem czy to dziwne czy tez nie ale wydawalo mi sie ze 2 razy widzialam lekka druga kreske po czy zniknela .. Po paru dniach zrobilam kolejny test i nic .. Negatywny Czuje sie bardzo zmeczona bardzo czesto chodze do toalety chociaz wydaje mi sie ze bardzo chce mi sie siku a okazuje sie ze to pare kropelek . Brzuch mam powiekszony i uczucie jakbym balona miala, podbrzusze twarde, niekiedy mam ochote na cos konkretnego do zjedzenia a niekiedy mnie zmulilo .. ale nie wymiotowalam . Nie wiem co o tym myslec .. Wiem ze najlepiej pobrac test ale to nie takie proste .. Mieszkam za granica w dodatku chodze do szkoly i mam staz .. a tutaj dostac sie do lekarza nawet na pobranie krwi to jakwygrac w lotka . Nie moge opuscic juz szkoly bo nie zdam roku bo mialam troche zaleglosci .. Dodam ze z pierwszym dzieckiem objawem ciazy bylo brak okresu i niesamowity bol piersi .. Wiem ze moze byc ciaza i okres nawet do 4 miesiaca .. Nie wiem.. moze sobie wkrecilam :/

Gość gość
ło matko, a gdzie ty mieszkasz ? w Chinach czy co ???? Do lekarza problem ?