Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mieszka z nami wujek, to jest koszmar, chrapie, stęka, ciągle chodzi do kibla

Polecane posty

Gość gość

ma 58 lat, mamrocze sam do siebie, ogląda wiadomosci, fakty, panorame, teleexpress na calą glosnosc, glosno komentuje wydarzenia z ktorych niewiele rozumie (czyli jak wiekszosc polaków, nie rozumieją tego co sluchają i czytają) jak je to siorbie, mlaska :O ja p*****le, on z nami bedzie mieszkal do lutego/marca, ja nie wytrzymam nerwowo, jest dopiero 2 tygoidnie a ja wariuje

Gość gość
To starość.... a ta, czeka każdego...

Gość gość
58 lat i już tak? To mój dziadek ma 64 i żyje pełną parą , po smierci babci gotuje ,piecze,ubiera się fajnie i stylowo,nie stęka,nawet jak mu się coś dzieje,zawsze uśmiechnięty ,ostatnio zrobił sobie nową szczękę,jest na emeryturze ale ciągle aktywny w zawodzie,duzo jezdzi autem ,czasami mam wrażenie że mój ojciec jest starszy od niego :P

Gość gość
no serio :O teraz znów poszedl do kibla, ma chyba cos z prostata bo co pol godziny chodzi sikać :O gdy robi sobie jedzenie w kuchni to wszystki szklanki, talerze, sztucce porozkladane, nie odkłada brudnnych naczyń tylko kładzie na stole albo szafce :O chodzi od pokoju do pokoju, na dooopie nie umie usiedzieć, spokoj jest jak idzie z naszym psem na spacer...

Gość gość
mój dziadek jest taki sam, nie chce sie myć, wszędzie gdzie pójdzie tam nabrudzi, rozwali coś, popsuj****ardzo głośno oglada telewizje, gada bzdury od rzeczy, zagląda mi w ekran, strasznie denerwujący jest