Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o co chodzi z tym tatą Lilki i wredną?

Polecane posty

Gość gość
ja też kiedyś w podobnym tonie napisałam, że może Lilka nie chciałaby być pokazywana w takim stanie i że co innego gdy pokazują ją przytuloną gdzie prawie nic nie widać, a co innego jak pokazują te wszystkie anestezjologiczne sprzęty i zaklejone oczy. Oj... co ja sobie tym narobiłam.... łącznie z prywatnymi wiadomościami z wyzwiskami od "cioć" :o tacy to są wspaniali, dobroduszni ludzie :o

Gość gość
Na miejscu wrednej nie zostawiłabym tego szkalowania tak sobie. Tym poj/ebom nie można napisać nic co nie jest po ich myśli czy nawet zapytać czy mieć wątpliwości, bo zaczyna się awantura, zbiorowa histeria, włóczenie po internetach, blogach, artykułach i wymyślanie cudów niestworzonych... a idźcie wy w ch..j! Współczuję Lilce takich rodziców i "cioć"

Gość gość
Mnie najbardziej rozwalają wpisy typu "obudź się" albo życzenia wyleczenia z choroby :o ja nie wiem czy ci ludzie są już takimi kretynami, że nie rozumieją że ona ani nie śpi ani nie jest chora? kto tam siedzi bezrobotne 50-60 letnie Krystyny po podstawówkach i młodociane mamusie, które nie ukończyły gimnazjum?

Gość gość
dlatego ja sie tam nie wypowiadam,a le jak czasem wejde na ten profil to nie wiem czy smiac sie czy plakac jak widze te glupoty wypisywane w imieniu Lilki-mamucia, tatuć... cóz to za twory językowe? i te wariatki piszace zdrowka, caluski,obudz sie...ech..szkoda dziecka, i rodziców tez ob sie zatracili w tym wszystkim. żal i nienawisc tak ich opetały ze nie myslą racjonalnie.

Gość gość
Ja też wolę sie nie wypowiadać bo zapewne zaraz mnie i mojej rodzinie życzono by śmierci itp.:/ Głupota niektórych niestety powala bo wiadomo że mózgu nie da się uleczyć :( Żal tylko tej małej .

Gość gość
Mam pytanie do wszystkich tu wypowiadających się nie pomyśli świętej rodziny.Byliście juz na policji zeznawać?

Gość gość
Myślę że osoby które nigdy nie znalazły się na miejscu rodziców lilki nie powinni ich oceniących a tym bradzie potepiac. Nie wiadomo jak wy byście się zachowywali i jak walczyli. Łatwo komuś powiedzieć ze zieja nienawiścią.. czy gdybyście uważali ze ktoś jest winny kalectwa waszego dziecka tak poprostu byście wybaczyli, odpuscili? Zamiast wspierać się jako rodzice, kobiety rodzące ktore sa skazane na łaskę lekarzy i poloznych to wzajemnie walczycie i tym sposobem nasza służba zdrowia nigdy się nie zmieni.

Gość gość
Up

Gość gość
Powiedz gościu z czym i kim walczą rodzice i kto jest winny takiego stanu Lilki? Masz na myśli może ostatnie ich doniesienia,jakoby polożne i ich rodziny,znajomi oraz lekarka" czarny anio"ł niemal ich zabili? A jak się odniesiesz do apelu o zbiórkę na pomoc prawną.Kilka tygodni temu prosili ogólnie o przelewy.a teraz żebrzą chociaz o 5 złotych.Drogie ciocie,jest was tam ponad 60 tysięcy,niech chociaz polowa z was wplaci po 10 zł i pomożecie im. I proponuję szerzej otworzyc oczy. Jak jesteście tacy za to im pomózcie finansowo ,nie wnikając na co.Wsparcie pisemne internetowe to dla nich miłe ale nie wymierne

Gość gość
No właśnie 60tys cioć i żadna nie może 5zł wpłacić? hahahaha ale jak trzeba wrzeszczeć i wyzywać to są pierwsze. Prawda jest taka, że one tę Lilkę mają głęboko w d.pie są tam tylko po to żeby zabić nudę i się wyżyć jak ktoś napisze kulturalnie coś nie po ich myśli ... smutne ale taka jest prawda niestety.

Gość gość
Bo tam siedzi w większośc***atola żyjąca z zasiłków. Czasami z ciekawości wchodzę na profile niektórych "cioć" i gołym okiem widać, co to za elementy. Wiec skąd one mają miec chociażby te 5 czy 10 zł ? Nie wspominam juz o błędach ortograficznych jakie walą w komentarzach:O

Gość gość
8:34 ja nie wiem kto jest winny. Oni uważają że lekarze i polozna wiec zgodnie z tym co uważają to walczą jak mogą. Ja ich nie oceniam, nie potępiam. Napewno nigdy nie chciałabym znaleźć się na ich miejscu. Nie jestem jedną z lilkowych cioc,nikogo tam nie obrazam i nic nie komentuje na ich profilu.

Gość gość
Poczytuję od jakiegoś czasu o tym co to się wydarzyło w życiu tych Państwa. Bezsprzecznie stała się tragedia, w której to powinny się wypowiadać Zakłady Medycyny Sądowej bądź Zakłady Orzecznictwa Sądowo-Lekarskiego. Rodzice informują o wszystkim - podają dane personalne ludzi związanych z tą sprawą, wstawiają zdjęcia, pokazują artykuły pisane w różnych gazetach... Źle to układa się w jedną całość, o tym jaka opinia została wydana i czy w ogóle została wydana ani słowa. Skoro dzielą się wszystkim to dlaczego takiej informacji brak? Kolejna sprawa - skoro proszą o pomoc niech wrzucą skan wyceny kancelarii adwokackiej, która się sprawą zajmuje, żeby jasne było - bez pokazywania danych oczywiście. W którymś z artykułów jest opisane, że Państwo mieszkają na chronionym osiedlu w apartamencie... cóż... Gdyby mnie taka tragedia spotkała - sprzedałabym auto, zaciągnęła kredyt i sprawy ciągnęła dalej. W końcu jest ludzi przeszło 60 tys. i każdy niech wpłaci 10 zeta... ale ludzie mają gdzieś bo to powoli roztwór nasycony się robi. Państwo nie komentują, nie odpowiadają na wiadomości - jest to lekceważenie. Możecie mnie zjeść - ale Lilka się nie obudzi i pisanie o zdrowiu i innych takich jest dramatyczne. Nie wiem skąd pomysł u Rodziców Lili na takie obnażanie i wzbudzanie emocji. Ja całą ciążę przechodziłam świetnie, miałam infekcję i nie miałam nawet świadomości o jej istnieniu, sprawa skończyła się dobrze, ale próbuję pokazać, że nie zawsze to wina lekarzy. Pan Tatuć napadł na mnie jakiś czas temu na FB bo zauważył gdzie pracuję i stwierdził, że stoję po stronie sitwy lekarskiej... cóż mogę napisać, powodzenia!

Gość gość
Widzialam skan dokumentu ze tatuc jest dluznikiem na kwote ponad 50 tys zl

Gość gość
Ja widzę sporo fałszu w tym wszystkim... Nie znoszę tych form "Tatuć", "Mamucia", psitulanie... to takie trochę żerowanie jak w polityce PiSu na starszych ludziach z dawką empatii ponad przeciętną... ręce opadają! Poza tym blog jest w takim tonie pisany, że agresję budzi.

Gość gość
Dziewczyny a nie boicie się tak pisać? Pamiętacie, ze on tu kiedys wpadł i zarł się z wszystkimi,kto miał inne zdanie, a wredną to nawet gdzieś tam w swoich oskarżeniach wymienia z imienia i nazwiska

Gość gość
Żartujesz?

Gość gość
Boże co za człowiek :( Brak słów na to wszystko.Tam nie można nawet wyrazić grzecznie swojego zdania.Bardzo to przykre ale pewne rzeczy się zdarzają i lekarze nie mają na nie wpływu.Nie raz słyszało się że ciąża przebiegała książkowo i nagle 9 miesiąc i dziecko umiera w łonie matki :(

Gość gość
Jest bardzo ciekawie.Mnie zastanawia inna sprawa.Dlaczego oni podali do publicznej wiadomośc***ewne fakty albo to były wymysły do publicznej wiadomości?Mianowicie Jochman na swoim blogu poruszył temat bijatyk w burdelach,kloaki w kroku.Przyznam,że byłam w szoku bo nigdzie wcześniej o tym nie słyszałam A on sam o tym mówi.Oczywiście podał to jakoby źli ludzie tak o nim i o partnerce plotkowali.Tylko tego nigdzie nie było.Nie rozumiem tego człowieka.Owszem spotkałam się z akcją na dworcu kolejowym w Katowicach,z problemem w wypożyczalni samochodów,ale tamte sprawy to wcale.Brzydkie to wszystko jest.Tamte sprawy co o nich wiem to po prostu były w gazecie.A czy on chodzi do domów uciech to jego prywatna sprawa i nie powinien o tym mówić.A tym bardziej o intymnym zdrowiu swojej partnerki.

Gość gość
Ale nic,pogubili się trochę w tym wszystkim, tu śledzą,tu oskarżają,tu detektyw,tygodnik Nie,kancelaria prawna,kilka stron na fejsie,media,wysyłanie pozwów.Zyskali tysiące życzliwych cioć na FB,ale im wiadomo o co chodzi.I nie spoczną.Tylko co wymyślą nastepnym razem?

Gość gość
Tak... prawda jest taka, że i nie mogłam doczytać o tych wszystkich mało eleganckich sprawach, które są poruszane. Nie znalazłam również prób podważenia zbiórki pieniędzy. Starsze ciocie nie potrafią szukać w necie wszystkich wymienianych przez rodziców Lilki tematów - o których nikt oprócz nich samych nie wie, ani nie czytał...

Gość gość
Jeśli nawet pojawią się watpliwosci co do zbiórki to natychmiast są uswuwane a autor blokowany.Napisałabym im co o tym myślę,ale po co? Ten kto chce dawać to proszę bardzo.Smutne jest tylko,że ludzie niepotrafią włączyć myślenia,nie umieją szukać i wyważać wiadomości.Z drugiej strony myślę sobie taka prosta matka,ledwo po gimnazjum,niezbyt lotna umyslowo jak poczyta ich stronki w internecie,gazetę" Ni"e,obejrzy Polsata to co sobie pomysli? No że to wszysko prawda co Tatuć i Mamucia opowiadają,No skoro za to "dziennikarze" się biorą i było o tym w TV ? Ale poczciwe kobieciny nie zastanowią się dlaczego pod"Interwencją" były komentarze a potem znikły.Proponuję ciociom dotrzeć do nich.Mam takie wrażenie,że osoby,które pomagały rodzicom Lilki od strony medialnej,prawnej zaczynają ich opuszczać.Za darmo nikt nie chce robić,nieważne w jakiej sprawie.Więc jak drogie ciocie chcą jeszcze otrzymywać jakieś newsy od tej wspaniałej rodzinki,to muszą odpowiedzieć na ich apel.

Gość gość
padniecie , ta wredna wystawila swoich znajomych ojcu Lilki i zostala gwiazda telewizji, ten rudy leb to wlasnie ona. Nap*** o gosciu gdzie sie dalo a potem wolta i dziewczyny ktore jej ufaly zostaly sprzedane za psi ch***

Gość pracownik szpitala
Tętno dziecka nie zanika sobie tak o,jeśli ktoś ma choć słabe pojęcie w tym temacie wie że badanie ktg wychwyci wcześniejsze nieprawidłowości przepowiadające zagożenie dziecka to coś takiego jak ekg tylko płodu,jeśli było prawidłowe (a to możliwe nie jest) to są dwie możliwości 1. Nieprawidłowe założenie głowic 2. Zła interpretacja lub jej brak. ZAWINILI LUDZIE. Rodzice mają prawo walczyć o prawdę,każdy by walczył. Wy którzy hejtujecie i nie zgadzacie się z ich postepowaniem również. Tylko dotychczas nie byliście w takiej sytuacji ale wszystko przed Wami...

Gość gość
Kto zawinił to się dopiero okaże po sprawie. Jak na razie nic nie wiadomo co ustalil sąd. Proszę pamiętać, że infekcja też się nie pojawiła w ciągu godziny tylko musiała się rozwijać znacznie wcześniej. Zatem gdzie był lekarz prowadzący ciąże? Jak to możliwe, że nie wykazały tego żadne badania. Które na tym etapie ciąży powinny być przeprowadzone jeśli ciąża była prowadzona prawidłowo. Czekamy zatem na wyrok sądu. A każdy i tak sobie wyrobił już zdanie na temat całej sytuacji.

Gość gość
A napiszesz kto się przyczynił do tego? Kto podsluchal położne na prywatnym spotkaniu? Kto mieszka 7 m od okien jednej z położnych? Kto prowadzi prywatną wojnę ? Kto Zebrze o pieniądze na prawników? Żal tylko malej.