Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój syn zbrzuchacił niestety jakąś zdzirę niechcący i teraz ta domaga sie ślubu

Polecane posty

Gość gość

mówił że raz jeden upił sie w dyskotece i zaliczył kobiete przez co ta teraz placze i oczekuje deklaracji. teraz ja i moj syn bedziemy mieli przewalone. czy jest jakis sposob by sie weykrecic od tego

Gość gość
zaproś ją na wigilię i ugotuj zupy na muchomorach - będziecie mieli problem z głowy

Gość gość
niechcący :D

Gość gość
Pewnie poszedł w Twoje ślady bo Ciebie też zbrzuchacono z czego powstał Twój syn

Gość gość
Niechcący haha. Pewnie go zgwałciła

Gość gość
Dobrze napisane, dziewczyna nosi w sobie Twojego wnuka, życzę mu zeby nie poznał nigdy takiej sukowatej babci, tesciowa tez by byla z Ciebie marna, a problem syna to noe Twój problem, jak byl dorosły na seks to na wziecie odpowiedzialności za dziecko pewnie też.

Gość gość
niechcący nadział się na nią kilka razy gołym fiutem :D hahahaha

Gość gość
ZBRZUCHACIŁ ??????????????? :D kafeteria the best

Gość gość
Wychowałaś patologicznego, dyskotekowego roochaczaa, a kogoś od zdziry wyzywasz buahahahaha Wysil się bardziej z historyjką

Gość gość
Hahahahaha

Gość gość
mojemu synowi życie złamala a wy sie smiejecie????? chlopak raz się upil, znam swojego syna i co???od razu "r***ający", od razu winowajca? tlumaczyl mi jak to sie stalo: mamo stalo sie, bede ojcem. Bylem pijany troche przesadzilem po urodzinach kolegi a ta dziewczyna chce teraz slubu a ja jej ie znam - i co chcialybyscie by wasz syn sie ozenil z nienznaa mu kobieta/?

Gość gość
To nie wkłada się wacka w nieznaną dziurę znienacka. Taaa, wiesz synowi. Sama mam 18 lat i powiem Ci szczerze, że g****o wiesz co w tych czasach się dzieje. 90% facetów na dyskotece nie przeoczy żadnej, która się natknie, a wręcz błaga. Obejrzyj sobie warsaw shore, tam masz to pokazane idealnie. Tak wychowałaś syna. Teraz się martw. Syn bierze pierwszą lepszą, a synowa daje pierwszemu lepszemu. Fajna z was rodzinka będzie :D Nie no, a tak serio to prowo, bo nie wierzę, żeby na świecie istniała tak durna matka.

Gość gość
Jak z niego taki qrfiasz to miał zbrzuchacić chórzystkę kościelną? Tylko zdzira da takiemu. Pasują do siebie idealnie :)

Gość gość
Zbrzuchacił ja mówisz

Gość gość
zbrzuchacił zdzire i nic nie wiecie o dzisiejszym siwecie

Gość gość
Czyli wsadził?

Gość gość
zrobił brzuch jej, debilko patentowana

Gość gość
Nie zrobił brzucha tylko dziecko, dziwie sie dziewczynie ze chce jakiegoś slubu i sie z taka rodzinką wiązać ja bym brala tylko alimenty na jej miejscu

Gość gość
Wypraszam sobie mówienie tak o mnie i synu

Gość gość
No jasne ona winowajca, a on ofiara. Podajcie tą dziewczynę o milionowe odszkodowanie najlepiej :P Przecież nikt mu się nie każe żenić i nikt gonie zmusi do tego więc o co płaczesz? Swoją droga to ciekawe: On - cudowny syneczek, poszkodowany, mamo stało się, Ona - ZDZIRA :) To trzeba mieć narąbane we łbie za takie barachło w życiu żadna porządna dziewczyna nie wyjdzie, plus popier/dolona teściowa w komplecie więc ciesz się, że w ogóle ktoś to to twoje "cudo" chce :P

Gość gość
Hahaha a czego sie spodziewałas glupia pipo jak czytam wypowiedzi takich kobiet to sie zastanawiam czy to jeszczr mianem kobiety mozna nazwać, a moze to synalek ja wykorzystal bo była pijana nie wpadlas na to czy az tak zidiociala jestes, życzę Ci zeby wnuk nigdy nie chcial Cie poznać a jesli tak to tylko po to zeby zlac cię cieplym moczem, tylko czekac az synalek drugi "brzuch" zrobi i bedzie sie migal maminsynek od odpowiedzialnosci osobiscie nawet bym nie spojrzała na takiego uzaleznionego od mamuni nieudacznika jak nie dojrzał do bycia mężczyzną to malego pisiorka powinien w majtach trzymac dopoki mu jaja nie urosną a nie do mamuni wcale nie lepszej z placzem biegać. Debilizm totalny

Gość gość
Hahahahahaha NIECHCACY!!! HAHAHA no leze i śmieje normalnie !!!

Gość gość
Wy się nabieracie na ta prowokacje? To jest ta co pisała, ze jej synus kształcić się chce, a dziewczyna tabletek nie brala

Gość gość
A to ta sama to wszystko wyjaśnia :P

Gość gość
Mnie tam ogólnie zastanawia czy cały ten problem to jest jakas prowokacja bo nie chce mi sie wierzyc ze ludzie sa tak debilni by takie rzeczy wypisywac i to wielka babcia haha

Gość gość
jasne, że prowokacja, bo najpierw to była dyskoteka a potem urodziny kolegi. Prowokacja tak durna jak jej autor/autorka :p

Gość gość
Oczywiście synek niewinny. Jakie to typowe zwalać wszystko na kob iete

Gość gość
ten temt to jakis dramat