Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beciaa80

DJ na imprezę firmową Warszawa

Polecane posty

Gość Beciaa80

Witam- mam pytanie. Organizuję imprezę integracyjną dla firmy- taki mi zadanie przydzielono ;) Chcę wynająć dobrego DJ-a- wszyscy polecają DJ-a MW- Macieja Wilkanowskiego z Flesh Agency no i czytam, że rzeczywiście ma dobre opinie, ale głównie na weselach gra i jest dość oblegany. Czy ktoś się orientuje czy można go wynająć na taką imprezę, jest szansa, żeby miał termin, czy trzeba wiele miesięcy wcześniej dzwonić?

Gość gość
Jeśli chcesz go np. wynająć w ten weekend czy za tydzień to może być ciężko. Ja polecam DJ-a Daniela z Flesh Agency- grał na weselu mojej kuzynki i wszystkim bardzo się podobało. Dwie pary, które swoje wesele planowały, nawet wzięły od niego namiary, żeby u nich też grał. Na imprezie firmowej z pewnością też da radę. Tu jest ich strona http://www.djnaimpreze.info/ i jak zadzwonisz to pytaj o DJ Daniela.

Gość Ikaa7
Ja pracuję w firme eventowej i często wynajmuję DJ ów na różne imprezy. Prawie zawsze korzystam z Flesh Agency, chyba, że terminów nie mają akurat, ale szczerze mówiąc biorę kogo popadnie i nigdy się nie zawiodłam. Myślę, że czy to będzie Maciej Wilkanowski, czy Adam, czy Piotr to będziesz zadowolona. Opinia o firmie to raczej suma opinii o wszystkich, którzy w niej pracują.

Gość Beciaa80
Dzięki za opinie- wybrałam DJ-a Piotra od nich. Impreza jak najbardziej udana, także dołączam do pozytywnych opinii i polecam Flesh Agency. :)

Gość gość
Zawsze mozesz spróbować poszukać w innej agencji artystycznej, na przykład w http://www.artmargot.pl/. Tam też mają bardzo dobrych DJów.

Gość gość
Tak odbiegając od tematu- oni się już chyba nie nazywają Flesh Agency tylko Playdjs bo też taką stronę mają- http://playdjs.pl/

Gość gość
u mojej kuzynki na weselu grał dj Krystian i tez się świetnie wybawiłam, ogólnie jego moge polecić, miły głos i muzykę dopasował do gości do wieku towarzystwa.

Gość gość
Dużo miejsca na różnorakie imprezy firmowe udostępnia House of Pool na Marynarskiej. My tutaj robiliśmy ostatnio takie firmowe spotkanie i wszyscy się dobrze bawili. Okazało się, że nie tylko panowie chętnie zagrali w bilard, ale też panie nie pozostawały w tyle. Kontakt do osoby odpowiedzialnej za rezerwacje jest na stronie houseofpool.pl.

Gość gość
Moja firma zawsze robi imprezy integracyjne pod chmurką w sezonie letnim….. Wyporzyczamy wtegu namioty halowe z firmy www.namiotyhalowe.pl … jest ognisko, muzyka wszyscy się bawią i jest fantastyczna zabawa….polecam taką imprezę plenerową.

Gość Selektiv
Na przyszlość polecam DJa Złotego Środka z Selektiv

Gość gość
dj super sprawa ale polecam zatrudnienie hostess i barmanow firma Hostess Booking ma super oferte

Gość gość
Bardzo fajnie na imprezach firmowych sprawdza się zespół Vocart. Przy jednym zespole ma się w sumie 3 w 1 - wodzireja, DJ-a i zespół. Mają niezłą energię i dobrze wiedzą jak rozruszać ekipę.

Gość gość
Ja również słyszałam dobre opinie o zespole Vocart. Podobno świetnie sprawdzają się na imprezach firmowych.

Gość Tameus
My też nie wiedzieliśmy kogo najlepiej wybrać, ale zdecydowaliśmy się na DJ Darka i nie żałuje. Udało nam się go znaleźc na www.playdjs.pl - goście bawili się doskonale ;)

Gość gość
Ja osobiście mogę polecić Zajazd u Przemka do zorganizowania eleganckiej imprezy firmowej. Znajdują się tam dwie sale - Kryształowa i Brylantowa. Bardzo ciekawe menu. W kompleksie znajduję się również Hotel Diament. Blisko Zajazdu znajduję się ośrodek narciarski Malinka. http://www.salakrysztalowa.com.pl/kategorie/szkolenia-konferencje

Gość gość
Pamiętam że na naszej imprezie firmowej grał Maciej Wilkanowski, bardzo miły Pan, który widać i słychać że zna sie na rzeczy. Zdecydowanie mogę go polecić.

Gość Connis22
O Panu Macieju pierwszy raz usłyszałem właśnie na kafeterii i zdecydowaliśmy sie z mężem go sprawdzić i faktycznie zna się na rzeczy, teraz mogę go sama polecić.

Gość Martynaxx
Warszawa to niesamowite miasto z ogromną historią. Możliwość pracy w tym mieście to duża szansa rozwoju i zdobywania doświadczenia na dużym poziomie. Jako osoba pracująca w tym mieście uważam też,że jeżeli trafimy na dobrą firmę to praca będzie dla nas przyjemnością. Warto wspomnieć,że w większości korporacji możemy liczyć na imprezy integracyjne. Ciekawy artykuł na ten temat znalazłam ostatnio tutaj http://meseve (...)szawie/