Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W karetce usłyszałam, że mam chłopa sobie znaleźć

Polecane posty

Gość gość

co by pomógł mi się odstresować. A od psychiatrów też zawsze słyszę pytanie czy jestem w związku. Ja się pytam- co mają omdlenia i napady lękowe do bycia w związku lub nie? -_- Chyba zwyczajna złośliwość.

Gość gość
Było spytać czy tego chłopa masz sobie z tyłka wyjąć? To by się zamknęli :P

Gość gość
Mogłabyś usłyszeć w supermarkecie, w parku, gdziekolwiek. Usłyszałaś w karetce, pewnie od sanitariusza. Ludzie są różni, także tacy, którym się wydaje, że takie gadanie pomoże, bo może nie chcesz, chociaż tabuny walą... Ten, kto nie był długo sam, nie wie jak ciężko jest znaleźć drugą połowę. Nie przejmuj się.

Gość gość
Gdybym była zboczona czy coś takie teksty bym mogła słyszeć. Tymczasem jestem bardziej przyzwoita niż moja matka po 50 :/

Gość gość
A mdleję przy okazji egzaminów czy innych naturalnie stresujących sytuacji a nie na widok facetów :D Oh wait! Przecież u mnie na studiach prawie same chłopy :D No ja głupia...

Gość sobie znjadz
i sprawdz czy pomoze :D

Gość sobie znajdz
i sprawdz czy pomoze :D

Gość gość
Olej dziada :classic_cool:Mnie tez lekarz tak zdiagnozował- na marznące stopy:-D

Gość sobie znajdz
na marznace stopy facet na pewno pomoze, autorka ma chyba gorzej :D

Gość gość
13:30 wygrałaś :D

Gość gość
Gość 13:32 gorzej to może jest Tobie.Jakbym tego nie usłyszała od lekarza to raczej wątpliwe żebym to zmyśliła:-P

Gość sobie znajdz
chyba czegoś nie zrozumiałaś, ona ma gorzej bo u niej lekarstwo wątpliwe u ciebie bardzo prawdopodobne bo facet zadziała jak termofor.

Gość gość
mnie psychiatra pyta już drugi raz czy się z kimś spotykam.. se mysle k****, przychodze do niej kolejny rok z depresją po tabletki a ona mi z takim pytaniem..

Gość gość
Psychiatra pyta o takie sprawy.Podejrzewam,że chodzi o aspekt wsparcia ze strony partnera.Osoby samotne,nie mające wsparcia od partnera,małżonka,rodziny są bardziej narażone na kroki bardziej drastyczne względem swojego życia.

Gość gość
histerię też kiedyś chcieli leczyć wibratorem, więc pewnie ten medyk jest z tzw. "starej szkoły" co do pytań psychiatry: pyta bo pewnie chce mieć obraz tego jak sobie radzisz w relacjach społecznych, czy łatwo nawiązujesz kontakty i czy jest jakiś postęp w leczeniu alienacja i unikanie towarzystwa ludzi jest objawem depresji

Gość gość
wiem, że takie pytanie po raz peirwszy ma jakiś cel. Ale jak przychodze ponownie, po raz drugi i dalej mam depresje to raczej w tym stanie nie znalazłam sobie partnera.. W moim przypadku przynajmniej, bo między "nie jestem nikogo warta" "nie chce mi się żyć, jest bez sensu, nigdy nic mi nie wyjdzie" jakoś nie mysli sie na powaznie, żeby komus normalnemu d**e zawracać, chyba że ludziom z takim samym problemem, ale takich trudno spotkac, bo również zamykaja sie w domu