Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy tak schudne?

Polecane posty

Gość gość

Chce schudnąć 5kg w 5 tygodni. Mój plan jest taki- zero cukru i kolacji. Do tego 2 razy w tygodniu 50min intensywnego pływania. Uda się?

Gość gość
Ktos pomoze?

Gość gość
Hmm 5kg w 5tyg jeśli tak jak piszesz tak zrobisz to myślę ze uda ci się spokojnie ja w 5tyg schudlam 17 kg

Gość gość
Dużo zależy od tego z jakiej wagi chcesz zrzucać (z natury się przyjęło, że im więcej ktoś ma nadwagi, tym łatwiej się zrzuca), ale raczej powinno się udać. Kilogram tygodniowo to taka norma u większości osób na diecie. Polecam ewentualnie zajrzeć tutaj -> http://pieknojestwtobie.com/jak-szybko-schudnac/. W przypadku ćwiczeń możesz też nie zauważać spadku masy ciała, warto dlatego jest też mierzyć się w pasie itp. Tłuszcz przy wysiłku fizycznym przekształca się w mięśnie, dlatego tez często nie dostrzega się efektów na wadzę.

Gość gość
O zależy ile teraz ważysz, bo łatwiej zrzucić 5 kg z dużej wagi, a trudniej z mniejszej; jeśli nie masz nadwagi to tez łatwo nie będzie. Trochę naiwne podejście do odchudzania; rezygnacja z cukru jest bardzo dobrym pomysłem, ale z kolacji już nie. Trzeba jeść, co najmniej 3-5 posiłków, nie częściej, niż co trzy godziny i oprócz cukru tuczy nas tłuszcz i za dużo mąki. Więc zmień wszystkie nawyki żywieniowe i rusz tyłek (szybkie marsze, bieganie), poszukaj sobie jakiegoś bloga o zdrowym odżywianiu. Nie pakuj się w żadna dietę poniżej 1200 kcal czy inną jednoskładnikową, bo to głodowe diety, po których kilogramy wracają jak szalone i nie masz na to wpływu (nie ma mądrego wychodzenia z głupiej diety). Jedz chude mięso, trwogi i jogurty naturalne, jajka, ryby, kasze, razowe pieczywo, duuuużo warzyw i na osłodę owoce;)

Gość gość
Hmmm, kiedys schudlam 15 kg na diecie 1000kcal i waga nie wrocila. Madrze wychodzilam z tej diety, ktora byla glupia, fakt. Waga nie wrocila przez 3 lata. Teraz jestem po ciazy i zostalo ki 7kg do zrzucenia, ale chce tylko 5 zrzucic. Zalezy mi nq dosc szybkjm efekcie, potem wroce do kolacji, ale powrot bardzo powoli

Gość gość
działa na mnie najlepiej suplement Slimcea. Zrzuciłam wagę po 3 miesiącach, całość która nagromadziłam podczas ciąży. Nie mam powrotu wagi, żadnych skutków ubocznych. Polecam Slimcea każdej która podchodzi do kuracji wspartej suplementem.

Gość gość
Ja straciłam na tabletkach Foreverslim w sumie 11 kg. Kuracja trwała prawie 3 miesiące, zmieniłam dietę, biegałam i brałam tabletki. Zdołałam na stałe zmienić wszystkie swoje przyzwyczajenia i jak na razie waga się utrzymuje. W moim przypadku Foreverslim okazał się być jak najbardziej skuteczny.

Gość dobieslawa781
Ja schudłam 16kg w 2 miesiące dzięki Afrykańskiemu Mango http://szczupla-kobieta.pl nie ćwiczyłam na początku za specjalnie tylko chodziłam na spacerki ale za to zmieniłam swoje nawyki żywieniowe teraz jadam 5 posiłków dziennie bez podjadania