Gość gość Napisano Styczeń 23, 2018 Kilka gabinetów "przerobiłam", najbardziej odpowiada mi Dent-SM, http://www.dentsm.pl/. Bardzo fajne miejsce - super personel, bardzo dobrze wyposażone gabinety, co wpływa na komfort pacjenta. Mnie podczas wizyty nigdy nic nie bolało, zawsze też atmosfera była bardzo miła, spokojna, zero stresu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LoopiLu Napisano Styczeń 30, 2018 Ja wybielałam zęby na Saskiej Kępie w Provitalu. Jeden niespełna godzinny zabieg i ząbki bielutkie :) Oni tam wybielają je za pomocą specjalnej lampy- metoda nazywa się zoom. Efekt utrzymuje się u mnie już 6 miesiąc tak więc zadowolenie ogromne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakubczak952 Napisano Lipiec 3, 2018 Ja proponuję abyś udała się do http://odent.pl/oferta/wybielanie_zebow_o7/ - w klinice ODENT bez najmniejszego problemu wybielisz swoje zęby. To jedna z niewielu klinik, która oferuje kompleksową opiekę stomatologiczną (znajduje się przy ulicy Duchnickiej i cieszy się świetną opinią). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Oleczka Napisano Styczeń 15, 2020 Hej Ja polecam Varsovia Dental. Wybielanie to naprawdę dobra inwestycja, przynajmniej moim zdaniem. Ładniejszy uśmiech jest po takim zabiegu. Ja akurat robiłam w gabinecie, ale jest też metoda domowa, czyli nakładki, które się regularnie nakłada na zęby. Można wybrać co kto woli Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
igaiguniaw 0 Napisano Wrzesień 2, 2020 Na Mochnackiego jest dobra klinika - Dental Fraternity. Mają pełen zakres usług łącznie z medycyną estetyczną - dr Magda Tworek jest bardzo dobra w tej materii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiki91 0 Napisano Wrzesień 26, 2020 Ja polecam Wam Eurodental w Warszawie. To właśnie u nich wybielał sobie zęby mój brat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
danielk 0 Napisano Listopad 30, 2020 Ja mogę polecić Elektoralna Dental Clinic w Warszawie, niedawno robiłem wybielanie White Fridays i jestem bardzo zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawiala_klara 0 Napisano Kwiecień 30, 2021 Domowe sposoby na wybielanie nie działają .Nigdy tak naprawde nie uzyskamy białych zębów poprzez takie domowe sposoby. Ja wybielałam w klinice villa nova. zaoszczędziłam czas i pieniądze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ama33 0 Napisano Maj 25, 2021 Ja polecam gabinety Eurodental. Mają świetnych specjalistów i naprawde nowoczense metody leczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnieszka.zarko 1 Napisano Czerwiec 11, 2021 ja robiłam w Villa Nova Dental Clinic na wilanowie, już z rok temu, efekt wciąż świetny! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blanka89 0 Napisano Czerwiec 13, 2021 Ja zdecydowałam się na wybielanie zębów w Lux Med i jestem bardzo zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
weronikaciechan 0 Napisano Czerwiec 23, 2021 ja po wielu nieudanych próbach zrobilam w gabinecie profesjonalnie i efekt nie do porownania, juz jakies pól roku temu na Przyczółkowskiej 219 i wciaz super efekt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach