Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kobieta z tatuazem

Jutro robie kolejny tatuaż :)

Polecane posty

niby tak :D rzadko widzę kogoś z tatuażem ale pewnie większość ma gdzieś poukrywane :P

nadgarstek, bok stopy i ewentualnie pod piersią lub na biodrze ale właśnie się strasznie wkurzyłam bo szukałam w necie i niestety ktoś ma taki jak chcę mieć ale ja mam 4 do zrobienia a trafiłam na jeden no cóż po prostu ktoś już na to wpadł...

Ja sobie nigdy nie zrobię tatuażu bo mi się nie podoba :D u kogoś to fajne, ale ja nie podążam za modą i szkoda by mi było kasy na tatuaż :D wolałabym kupić za te 400 stówy ładny duży obraz z tygrysem bengalskim na ścianę :)

ale muszę mieć miejsce aby nie był zbyt widoczny bo z domu wyprowadzę się na wakacjach potem zrobię resztę...

wydaje mi się że na obojczyku i na żebrach najbardziej oklepane ale i nadgarstek też... ale to właśnie na nadgarstku zawsze chciałam mieć już jako 15latka o tym marzyłam.

Ja mam na nadgarstku i wcale nie widze tego tak często. A na udzie nie myślałaś? Tez tam mam , spoko wyglada:)albo na ramieniu... Teraz jest zimno rodzice nie zauważa :D:P