Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Nie bojcie sie zagadywac do atrakcyjnych osob bo..

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 ON - normalny to Ty nie jeste艣 ja chcia艂em tylko porozmawia膰, mykam ju偶 st膮d bo mam do艣膰 tego tematu i chorych na g艂ow臋 ludzi

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 ON
a ja ci wyt艂umaczy膰 偶e robisz to od d**y strony, a ty chowasz g艂ow臋 w piasek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li z atrakcyjno艣ci膮 idzie w parze introwertyzm i nie艣mia艂o艣膰 to jest wysokie prawdopodobie艅stwo 偶e takie osoby s膮 same. M贸j facet kt贸ry si臋 nie ba艂, mia艂 przede mn膮 modelk臋. Pi臋kn膮. Ona powiedzia艂a 偶e to w艂a艣nie paradoks 偶e te 艂adne osoby cz臋sto s膮 same, bo kolesie boj膮 si臋 podej艣膰. Jego siostra te偶 mu da艂a tak膮 rad臋 偶eby nie bal si臋 zagadywa膰 do naj艂adniejszych. To by艂 m贸j pierwszy facet.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m贸wi膮 偶e atrakcyjna
od 5 lat jestem sama. czepiaj膮 si臋 mnie jedynie takie 艂ebki nie maj膮ce nic do stracenia (czyli albo jaka艣 patologia wychodz膮ca po czasie albo osobniki kompletnie nie poci膮gaj膮ce mnie, typu "a co tam spr贸buj臋, nie wa偶ne, 偶e jestem od niej o g艂ow臋 ni偶szy i chudszy o po艂ow臋"). nie uwa偶am si臋 za miss 艣wiata, wr臋cz przeciwnie zawsze mia艂am obni偶one poczucie warto艣ci. wszyscy wok贸艂 m贸wi膮 : jak Ty to robisz, 偶e taka dziewczyna jak Ty jest wci膮偶 sama. Masz jakie艣 problemy ? ...i tak w k贸艂ko... atrakcyjno艣膰 to poj臋cie wzgl臋dne, dla jednych pewnie jestem atrakcyjna dla innych mog臋 nie by膰 ale czuj臋 wzrok m臋偶czyzn na sobie...tylko tak jak autorka, wi臋kszo艣膰 z nich d膮偶y jedynie do "przelecenia" mnie. A ja ? wra偶liwa czasem a偶 za bardzo...chc臋 kocha膰 i by膰 kochana, chc臋 si臋 艣mia膰, p艂aka膰, rozmawia膰, 艣piewa膰 i lepi膰 pierogi na 艣wi臋ta razem z NIM...tym kt贸rego nie mog臋 znale藕膰. Nie chc臋 by膰 pann膮 na raz, boli mnie jak kto艣 tak o mnie mysli. Jest mi przykro, bo nie znaj膮 mojego wn臋trza, nie znaj膮 charakteru a z g贸ry zak艂adaj膮, 偶e jestem 艂atwa. Dlaczego ? Bo lubi臋 chodzi膰 na si艂ownie ? Dba膰 o siebie ? Nie rozumiem tego :( A ... no i tak jak napisa艂 go艣膰 powy偶ej...jestem raczej z tych nie艣mia艂ych...cho膰 ostatnio zrobi艂am pierwszy krok do kogo艣 kto nawet a偶 tak mi si臋 nie podoba艂 wizualnie, ale mia艂 co艣 w sobie i chcia艂am go bli偶ej pozna膰. Ale niestety...tym razem to ja dosta艂am kosza :) i wcale to nie jest tak, 偶e te atrakcyjne zawsze sobie poderw膮 kogo chc膮. do tego trzeba mie膰 te偶 charakter, czasem by膰 wr臋cz nachaln膮. Ja nie jestem. Mia艂am kole偶ank臋 kt贸ra by艂a je艣li trzeba by艂o. Mia艂am ka偶dego kt贸rego chcia艂a ale to nie w moim stylu tak si臋 narzuca膰...co pocz膮膰 :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m贸wi膮 偶e atrakcyjna
* MIA艁A (chodzi艂o mi o t膮 kole偶ank臋) ka偶dego kt贸rego chcia艂a ale to nie w moim stylu tak si臋 narzuca膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a nie wyrywasz z brzydkim ryjem do 艂adnych dziewczyn x Po pierwsze uroda to poj臋cie wzgl臋dne, nigdy nie odgadniesz jaki gust ma dana kobieta a ka偶da jest inna. Po drugie, to lepszy 艂adny "ryj" i pu艣ciutki 艂ebek jak u autora postu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bywa tak, 偶e boi si臋 do Ciebie zagada膰 ch艂opak bardzo podobny z wygl膮du do Twojej pierwszej ukrytej sympatii w tym samym czasie. I nie wiesz potem, dlaczego zauwa偶y艂a艣 akurat tego "niew艂a艣ciwego" skoro obaj byli podobni. Ot z艂o艣liwo艣膰 losu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Atrakcyjne kobiety sa na og贸艂 puste, pr贸偶ne, maja zawyzone mniemanie o sobie. My艣l膮, 偶e wygladajac tak i nie inaczej moga miec wszystko bez kiwi ecia palcem, s膮 roszczeniowe. Nawet tu narzekaja na to kto zagadune zamiast samej zagadac n takiego jakiego same chca. Biernej, leniwej i nieporadnej kobiety nikt nie chce do zwiazku no chyba, ze do przelecenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do wszystkich dziewczyn mo偶na gada膰, nic nie b臋dziesz robi艂, to tym bardziej nic z tego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 - my艣l臋 偶e czy bardzo atrakcyjna czy mniej atrakcyjna nie b臋dzie zadowolona ze znajomo艣ci z facetem, kt贸ry po bli偶szym poznaniu okazuje si臋 osiedlowym 膰punem czy innym patusem. trudno nie narzeka膰 gdy zdarza si臋 to nagminnie. atrakcyjne nie znaczy puste czy pr贸偶ne. owszem, bardzo cz臋sto tak jest. ale istniej膮 kobiety atrakcyjne i z jajami, na kt贸rych mo偶na polega膰, kt贸re maj膮 dobr膮 prac臋 i nie szukaj膮 sponsora a zaradnego 偶yciowo partnera. logiczne, 偶e kobieta kt贸ra do czego艣 w 偶yciu dochodzi b膮d藕 dosz艂a, nie b臋dzie chcia艂a by膰 z partnerem kt贸ry w wieku 30 lat robi darmowy sta偶 i na przyk艂ad... i co, to znaczy 偶e taka kobieta jest pr贸偶n膮 materialistk膮? nie przesadzajmy,..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie chcemy kobiet z jajami! Chcemy normalnych kobiecych kobiet. Poza tym kobiety zawsze szukana kogos lepiej zarabiajacego niz one bo sa materialistkami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Aha i wiekszosc kobiet jest pusta. Niezaleznie od wygladu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wi臋kszo艣膰 nie zawsze znaczy wszystkie. Wiele atrakcyjnych kobiet spotyka tyle zawod贸w w 偶yciu zwi膮zanych z faktem, 偶e nikt nie chce do nich nawet podej艣膰 (poza agentami bez z臋ba na przedzie typu a nie mam nic do stracenia) a kole偶anki kipi膮 z ukrywanej zazdro艣ci, 偶e nierzadko maj膮 wi臋ksz膮 wiedz臋 o rozczarowaniach i niepowodzeniach ni偶 si臋 og贸艂owi wydaje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 - nie chcecie kobiet z jajami ? szanuj膮cych si臋, potrafi膮cych wybrn膮膰 z trudnych sytuacji, potrafi膮cych m贸wi膰 co my艣l膮 ? zdecydowanych, znaj膮cych swoj膮 warto艣膰, nie daj膮cych wej艣膰 sobie na g艂ow臋 ? wybacz ale to jest normalna kobieta. edit: taki powinien by膰 ka偶dy normalny cz艂owiek. tylko co tu si臋 dziwi膰 偶e nie chcecie kobiet z jajami skoro wiekszosc z was facetow ich nie ma. 偶yciowe kaleki nie umiej膮ce zadba膰 o siebie a co dopiero o kogo艣.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jesli dla ciebie babochlop jakich dzis wiele to normalna kobieta to nie takiej nie chcemy! Chcemy kobiety, ktora jest kobieca a nie meska z jajami!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wi臋kszo艣膰 nie zawsze znaczy wszystkie. Wiele atrakcyjnych kobiet spotyka tyle zawod贸w w 偶yciu zwi膮zanych z faktem, 偶e nikt nie chce do nich nawet podej艣膰 X Bierne, glupie, czekajace na gotowe kobiety maja takie problemy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dok艂adnie. Wypowiem si臋 ze swojego punktu widzenia. Jako, 偶e uwa偶ana jestem za osob臋 be atrakcyjna - ja siebie tak nie odbieram, tzn podobam si臋 sobie ale widz臋 swojej wady, wizualne jak i te w charakterze :) Nad czym staram si臋 pracowa膰.. Ale mam swojego m臋偶czyzn臋 , nie jest przystojny co wi臋kszo艣膰 ludzi dziwi? Dlaczego przyj臋艂o si臋 ze 艂adna dziewczyna musia艂 by膰 z r贸wnym sobie przystojniakiem? ? Ja jestem szcz臋艣liwa i to tyle w tym temacie. 3 msc temu za艂o偶y艂am fb, i naprawd臋 co 2 dzie艅 mam zaczepki i zaproszenia od go艣ci kt贸rych nie znam, s膮 to imprezowocze, patologia i wielu bardzo przeci臋tnych go艣ci, ja nikogo nie szukam bo jestem w zwi膮zku ale jak to jest ze faceci na kt贸rych nie zwrocilabym uwagi ( nie chodzi o wygl膮d) maj膮 odwag臋? I robi膮 jaki艣 tam pierwszy krok a tacy fajni m臋偶czy藕ni tylko zerkaja id膮c na wprost gdzie艣 tam na mie艣cie? Dlaczego tak jest? Ten temat jest jak najbardziej prawdziwy, potwierdzaj膮 to r贸wnie偶 moje kole偶anki kt贸re sa same. Z regu艂y podchodz膮 do nich ale tylko na imprezach, po kilku drinkach ,wypacykowani ch艂opcy w rurkach. . Widz膮 w nich super laski na jedn膮 noc. Smutne to. Panowie ODWAGI ! :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My mamy pelno odwagi ale dzis nie ma kobiet na odpowiednim poziomie dla tych fajnych porzadnych mezczyzn! Dlaczego patole zagaduja? 1bo tacy maja wieksze powodzenie 2 bo do takich jest wiecej pasujacych kobiet.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wiadomo ze patologia przyciaga patologie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
7:47 oczywi艣cie, bo w ko艅cu wszystkie 艂adne maj膮 te same geny, s膮 z tej samej rodziny, maj膮 to samo IQ, zdolno艣ci, ambicje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jest has艂o: panowie odwagi, ale nie ma oczywi艣cie has艂a: panie odwagi. Mo偶e czas odrzuci膰 wygodnictwo i pr贸偶no艣膰. I samej zagada膰 fajnego ch艂opaka. Zw艂aszcza jak dziewczyna jest atrakcyjna, tym 艂atwiej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
12.38 wiadomo, 偶e jeste艣 wredny/a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja wczoraj na imprezie wygladalam bardzo 艂adnie. Nawet zalozylam kr贸tk膮 sukienk臋 , dziewczyny zazdro艣nie popatrywaly na moje szczup艂e d艂ugie nogi, lekko si臋 umalowalam, widzia艂am 偶e mn贸stwo facet贸w si臋 czailo, obserwowa艂o mnie, zwraca艂o cia艂a w moim kierunku. Nie lapalam spojrze艅, bo nie jestem teraz do poznawania nowych facet贸w, poza tym jestem na to zbyt nie艣mia艂a. Ale nie rzucam te偶 piorun贸w wyrazem twarzy, mam mi艂膮 buzie i du偶o si臋 u艣miechem. No i c贸偶... Z tego wielkiego wzrokowego zainteresowania podszed艂 i zagadal do mnie jeden facet, nietrze藕wy i przyglupawy. Skoro z okolo 20 kt贸rzy si臋 czaili, podszed艂 jeden, to chyba jest co艣 nie halo? Ale nie, oczywi艣cie, oni si臋 nie bali, oni po prostu uznali 偶e jako 艂adna na bank jestem niewartosciowa :-D Ale to jest 艣miechu warte, 艣mieszne, s艂abe faceciki si臋 tu wypowiadaj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je偶eli zale偶a艂o ci na poznaniu fajnego faceta, mog艂a艣 sama zagada膰. Ale pewnie korona by ci z g艂owy spad艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
12.50 dok艂adnie i Twoj przypadek potwierdza fakt, 偶e fajni m臋偶czy藕ni nie potrafi膮 zagada膰. Szkoda, my te偶 mamy uczucia i chcemy by膰 kochane. A panowie widz膮 czasami tylko 艂adne opakowanie. .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
12.59 tak, i zosta艂aby odebrana jako narzucajaca si臋 laska kt贸ra ma ochot臋 na co nieco. A mo偶e jest nie艣mia艂a? Og贸lnie to rol臋 si臋 odwr贸cily. . I to nie jest fajne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
12:59, je艣li faceci jak twierdz膮, nie boj膮 si臋 zagada膰 do laski kt贸ra im si臋 podoba, to zagaduj膮, a nie gapia si臋 jak ciele w malowane wrota

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale nie, oczywi艣cie, oni si臋 nie bali, oni po prostu uznali 偶e jako 艂adna na bank jestem niewartosciowa x G艂upoty piszesz. Nie 偶e jak 艂adna to niewarto艣ciowa, tylko jak 艂adna to pewnie roszczeniowa. I pami臋tajcie jedno dziewczyny - 偶aden facet nie ma was obowi膮zku zagadywa膰. Mo偶e tylko spojrze膰 na 艂adn膮 dziewczyn臋, ale to nie oznacza od razu, 偶e b臋dzie z ni膮 nawi膮zywa艂 znajomo艣膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
13:09 UPS, a ja im wszystkim wytoczylam rozprawy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
13:13 S艂abe...

Udost臋pnij ten post