Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Shatyn tymczasowy

Kaczki na taczki.... WYBORY WYBORY 2

Polecane posty

Nie rób z siebie durnia większego, niż jesteś. PO w czerwcu mogła sobie zgłaszać co i jak chciała. Razem z PSL miała większość sejmową i TK u swoich stóp. x nie chodzi o łamanie konstytucji. PO ma w doopie konstytucję :P PO ma problem bo zostało oderwane od koryta.

Na zakończenie bo wychodze.Słowa które zacytowałem a poniżej powtórze, powiedział Lech Kaczyński, prezydent, wzór do naśladowania dla Dudy i pisu.To była świadoma prowokacja przypisanie ich Kwasniewskiemu.A teraz poczytajcie sobie co na temat autora zacytowanych słow pisałyście i pisaliście.Co pisliście o człowieku o którym Duda mówił, że to dla niego wzór do naśladowania i któremu pis chce i wystawia pomniki, również podając go za wzór patrioty i Polaka.xx"Nawet jeżeli w moim przekonaniu każda władza może podlegać krytyce, a więc także i Trybunał, to jest to władza, której istnienie, kompetencje są co do zasady niepodważalne. To też niezwykle wzmacnia pozycję tych, którzy funkcje sędziów Trybunału objęli. Zdaję sobie sprawę, że między różnymi organami władzy, organami władzy sądowej, władzy wykonawczej, ustawodawczej bywają napięcia. To jest rzecz normalna w demokracji".x"Jest również rzeczą normalną, że orzecznictwo Pań i Panów sędziów może być przedmiotem dyskusji. Ale nie zmienia to faktu, że ta dyskusja, szczególnie po wydaniu orzeczenia, ma jedynie teoretyczny charakter, ponieważ zgodnie z naszą Konstytucją orzeczenie takie ma moc powszechnie obowiązującą".

W tej wojence którą teraz mamy nie ma nawet odrobiny walki o konstytucję, demokrację czy wolność. Jest wojna o władze i tylko ty shatyn jesteś w stanie złapać się na sciemę i ściemę głosić. A twoi ulubieńcy z nowoczesnej i z po drą z takich jak ty łacha :P

Z czego się shatyn śmiejecie??? Z siebie samych się śmiejecie... :P

Rzepliński: Do 1981 należał do PZPR, z której został usunięty na początku stanu wojennego. Pod koniec lat 70. był II sekretarzem POP w Instytucie Profilaktyki Społecznej i Resocjalizacji UW. x czy w tym kraju można znaleźć i osadzić na ważnym stanowisku kogoś, kto nie piastował funkcji kierowniczych w PZPR???

TK nie podważył wczorajszego wyboru nowych sędziów, bo indywidualne uchwały Sejmu nie podlegają kontroli Trybunału

I wszystko jasne… Wybór sędziego TK, wybór marszałka Sejmu, prezesa NIK, prezesa NBP-u, Rzecznika Praw Obywatelskich czy kogo tam jeszcze, to są akty indywidualne, nie akty normatywne i jako takie nie podlegają kontroli Trybunału. Nie ma zatem żadnych podstaw sądzić, że dzisiejsze orzeczenie cokolwiek zmienia w sprawie wyboru nowych pięciu sędziów. Ono nic nie zmienia, w tej sprawie Sejm jest całkowicie suwerenny. Unieważnił wybór z października, wybrał pięciu nowych sędziów i nie ma od tego odwołania.

A jak się komuś nie podoba to won do Rosji. Bedzie miał wolność i pluralizm :P

Gość gość
Shatyn tymczasowy dziś Podaj na to parę przykładów. Jak wróce to poczytam i pośmieje sie z ciebie. x dwa z miejsca mogę podać, 6latki do szkół i kradzież z ofe no ale to było zgodne z konstytucją bo tak orzekł TK obsadzony przez POPSL :D 🖐️

Gość gość
yeblem! NIC !!! sie nie zmienilo. nadal aktualne, bardziej nawet. Panie Piłsudski - wylazic z grobu! Jest potrzeba! :classic_cool:

Gość gość
Kadarka ma rację. Trudno oceniać czy wypowiedzi tego promotora rozprawy doktorskiej to już jest niestety smutny przejaw upadku dobrych obyczajów w akademickim środowisku czy chwilowa, imdywidualna nieprzytomność umysłu.Niemal każdy, kto studiował,raczej wie ,że takie zachowanie jest passe. Żeby atakować swego podopiecznego w takich warunkach,publicznie w mediach i podwarzać jego wiedzę czy kompetencje będąc z nim w takiej relacji?Wstyd.Naprawdę wstyd. Dzika histeria platformy i jej akolitów, jak widać,zaczyna poważnie zaczadzać tzw uczone głowy. Ja pomijam już to kto w jakich warunkach i gdzie robił tzw karierę naukową.Uczonej głowie coś takiego nie przystoi. Tymbardziej,że atakując kogoś kogo uczył i prowadził....właściwie sam się poniża.

Gość otulona_snem
tu macie najlepsze-::classic_cool: p "Ja tego,prosze Pana nie nazywam Konstytucja,ja to nazywam konstytuta.I wymyslilem to slowo,bo ono jest najblizsze do prostituty.Pierdel,serdel,burdel." Jozef Pilsudzki p Jasnowidz bez dwoch zdan -prawda wylaz pan z grobu Polska Pana potrzebuj :)

Kadarka dziś Z czego się shatyn śmiejecie??? Z siebie samych się śmiejecie...xxJak widze, ze starych komuszych przyzwyczajeń pozostało ci zwracanie się do innych w liczbie mnogiej....:OA ja się śmieję z takich jak ty....:D

gość dziś Shatyn tymczasowy dziś Podaj na to parę przykładów. Jak wróce to poczytam i pośmieje sie z ciebie.xdwa z miejsca mogę podać, 6latki do szkół i kradzież z ofe no ale to było zgodne z konstytucją bo tak orzekł TK obsadzony przez POPSL xxxAno dokładnie.W żadnym z tych punków PO nie naruszyła Konstytucji RP.

Kadarka dziś Rzepliński: Do 1981 należał do PZPR, z której został usunięty na początku stanu wojennego. Pod koniec lat 70. był II sekretarzem POP w Instytucie Profilaktyki Społecznej i Resocjalizacji UW. xczy w tym kraju można znaleźć i osadzić na ważnym stanowisku kogoś, kto nie piastował funkcji kierowniczych w PZPR???xxxOczywiście, że można.Np można przestępce osadzić na stanowisku faktycznego szefa służb specjalnych.Albo komuszego prokuratora jako szefa komisji sprawiedliwości w Sejmie.

Żeby atakować swego podopiecznego w takich warunkach,publicznie w mediach i podwarzać jego wiedzę czy kompetencje będąc z nim w takiej relacji?Wstyd.Naprawdę wstyd.xxZ tym wstydem masz rację ale to dotyczy pisania "podważać" przez "rz".A co do promotora.Facet po prostu stwierdził prawde tak jak cytowany przez mnie Lech Kaczyński mówiący o TK.Powiedzenie prawdy to żaden atak.

"Ja tego,prosze Pana nie nazywam Konstytucja,ja to nazywam konstytuta.I wymyslilem to slowo,bo ono jest najblizsze do prostituty.Pierdel,serdel,burdel." Jozef PilsudzkipJasnowidz bez dwoch zdan -prawda wylaz pan z grobu Polska Pana potrzebuj xxxJasne. Zrób pan zamach stanu jak w maju, wymorduj przeciwników politycznych a tych co nie wymordujesz umieśc w obozie koncentracyjnym w Berezie Kartuskiej.Wtedy będzie ładnie, miło i prawo sprawiedliwie.

otulona_snem dziś juz c***isalam nie rozumiesz po polsku,xxTak, tak. Pisałaś nie raz. A potem zawsze okazywało się, ze to ty nie zrozumiałaś a nie ja.A więc nie wysilaj się bo tylko się spocisz.Bredzisz jak zwykle.

otulona_snem dziś Jasne. Zrób pan zamach stanu jak w maju, wymorduj przeciwników politycznych a tych co nie wymordujesz umieśc w obozie koncentracyjnym w Berezie Kartuskiej.Wtedy będzie ładnie, miło i prawo sprawiedliwie. pbyl porzadek po tym -byl i to zamyka tematxxxJasne. Po wkroczeniu do Polski tych co im teraz myjesz kible, w 1939, też był porządek. Nazywał się ordnung.

Jak widze, ze starych komuszych przyzwyczajeń pozostało ci zwracanie się do innych w liczbie mnogiej....pechowiec.gif A ja się śmieję z takich jak ty.... x to jest lekko zmieniony cytat z Gogola. Ty znawco teatru i polonistyki :P

otulona_snem dziś a wracajac jeszcze do Zimmermanna sam wpadles kretynisku we wlasna pulapke,bo ty nie wiedziales zupelnie o czym ja pisze wymieniajac Zimmermanna-kto pod kim dolki kopie shatyn xxNajpierw pisałaś, ze to czerwony wieprz, a potem...x"otulona_snem dziś poza tym idiotyzmem IMHO,ale to tak na marginesie cytowanie tego Zimmermanna-co to ma niby byc?"xA ja zacytowałem Lecha Kaczyńskiego...I wpadłem w pułapkę...:D:D:D:D

to jest lekko zmieniony cytat z Gogola. Ty znawco teatru i polonistyki xxTo jest zmieniony cytat z Gogola. Dokłądnie z Rewizora w którym grałem (brałem udział) ok 100 razy i w zasadzie znam go na pamięć.Możesz sobie sprawdzić. Główną role grał Irek Kaskiewicz..."Nie ucz ojca dzieci robić jak z z dreku ledwo uszy wystają..."To cytat (niedokładny) z Czterech pancernych...

otulona_snem dziś ale przynajmniej te twoje dzialania idiotyczne,potwierdzily moje przypuszczenia,ze wiekszosc tych bredni co tu produkujesz to prowokacje nastawione na w*****anie ludzi xxDziwne to muszą być brednie bo jak się pytam o uzasadnienie takiej oceny to ty tego nie potrafisz zrobić, otulona...:D:D:D:D

A prowokacja była nie po to, żeby wkurwić kogokolwiek tylko żeby wykazać twoją głupotę i oszołomstwo (zresztą nie tylko twoje).Co jak widać mi się udało...:D

otulona_snem dziś dobra,dobra juz ci odpuszczam,nie bede sie znecac nad starszym panemxxJeśli owo znęcanie polega na tym, jak teraz, że się ośmieszasz w zasadzie co post, to nie musisz przerywac.Dostarczasz mnie i innym normalnym ludziom dużo radość wypisujac te swoje głupotki...:D

otulona_snem dziś tak,tak tak smiech.gif -lepiej sie przygotuj nastepnym razem ty pulapiewiczu xxJak widac bardzo dobrze się przygotowałem.Ty o Lechu Kaczyński napisałaś że to czerwony wieprz a ktoś inny że to czerwony alkoholik.:D

otulona_snem dziś wzajemnie xxAno niestety nie.Ja potrafię wykazać czym się ośmieszyłaś a ty tego nie potrafisz zrobić jeśli chodzi o mnie.Czyli bez wzajemności....:D:D:DAle ci odpuszczam.Weź sie za szmate i zabierz się do roboty bo cię jeszcze twoi pracodawcy wywalą do gorszej roboty.