Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żonaty kolega zdradza bez wyrzutów

Polecane posty

Gość gość
11:06 A twój kochanek to chyba ma cie w d***e w innym przypadku nie jeczalavys teraz na jade tylko łóżku :P rob co chcesz ale obiad ma byc

Gość gość
Ja sprzątam gotuje i wymagań kasy. Co mąż myśli ja się staram dbam a on żeby mi nie dawał.

Gość gość
Haha dla mnie tez wazne by kase dawal i na tym sie konczy ;) jestem cudowna poki kasy nie da ;) pozniej ide do sklepu, kupuje prezent dla mojego kochanka i ide w cug na randewu

Gość gość
Ma dawać albo w pysk i do roboty !!!!!!

Gość gość
To wylacze jego tel coz za problem??:)

Gość gość
No przeciez mi cipka na widok mojego meza nie staje ;) jak moze stanąć skoro wyglada jak rozjechany stary kapec , jak zarobaczony maslak w lesie ;)

Gość gość
11:06 jak na typową kobietę brak tu logiki. Facec***iszą że zdradzają ale kochają swoje żony. Może trochę dziwne ale może tak być. Natomiast kobiety piszą że kochają swoich kochanków - dlaczego więc się nierozwioda. Faceci chcą dwie sroki za ogon ciągnąć. Jedna od spraw cielesnych druga duchowym. Ale skoro dla pań jeden kochanek zaspakaja zarówno sferę cielesna jak i duchowa to czemu nie rozwioda się z mężem.

Gość gość
Ja też biorę z konta kasę od męża i jadę na fajna impre z kochankiem a potem robimy to na masce BMW bo mój mąż ma takiego grata tylko na złom się nadaje he

Gość gość
Użycie w jednym zdaniu słów "impra" i "BMW" wiele o tobie mówi.

Gość gość
Ty nie masz logiki. Zdradzacue i mówicie ze kochacie kto kocha prawdziwa miłością nie zdradza. Jesteście fałszywi. Gadasz ze kobieta zdradza i nie kocha a facet zdradza to kocha. To k***a znaczy że może zdradzać i ma prawo bo powie jej ze ja kocha. EGOISCI . A ZONA NUECH CIERPI. jak ja będę miała męża i zdradzi to mu zrobię krzywdę taką ze do końca życia popamieta. Wy faceci strasznie potraficie manipulować uczuciami kobiety

Gość gość
Nie bedzie obiadu i nie bedzie posprzatane mezusiu bo ja mam dzis wspanialy dzien z przystojniakiem , nie mam czasu ani chwili by poświęcać sie dla kogos tak nic nie wartego ;)bedzie piekny seks, bedzie wszystko, tak mam dosc patrzenia na twoja brzydka gebe, ze gdy jestes przy mnie mam sucho w pochwie . Przy nim nie mam tego problemu i on wspaniale sie kocha a ty byles zawsze beznadziejny. Pamietaj ze my zony myslimy o innych panach i jak widzimy przystojniaka pachnacego o boskim spojrzeniu to myslimy tylko o tym by dzisiejszej nocy byc z nim i ja wlasnie z nim bede ;) nie kocham cie i nie pozdrawiam i niech obiad i pranie zasranych gaci wykona twoja kochanka ;)

Gość gość
Jeszcze nie skumaliscie ze zonki dawaly wam z musu??? To wy jestescie winni ze jej nie pociagacie,pewnie wygladacie jak pasztety, bo przystojniakowi kobieta sama wchodzi do łóżka i nie ważne czy Jest s*********m czy mameja . Gdybyscie wiedzieli co te "klody " wyprawiaja z kochankami :)

Gość gość
11:13 a kto cie zechce zuzyty wielorybie?:D bo napewno nie zadbany facet z BMW :d no chyba ze z 2000r. Do garow ale juz! Slenczysz na kafe a bachora trzeba przewinac!

Gość gość
Milego zycia z kochanka , niech skrobie twoje brudne gacie z gowien . Powodzenia

Gość gość
Głowno kochacie zdradzadzacie a jak was zona zdradzi to ja kwiecie i wyzucacue. I zauważyłam ze jak zona zdradzi to wy nie wybaczacie mało który. A żony zazwykle wybaczaja mimo że mąż zdradził bił itp ona wybaczy i jeszcze wam doradzą bo wy naoiedolicie że je kochacie. A potem znowu zdradzacie a Zina wieży ze jej mąż sie zmienił . A wy jej w oczy patrzycie

Gość gość
To idźcie do tych kochanków bo jak naradzie to tylko się przechwalacie a wszystkie kwicza na kafe :D nie zapomnijcie wymyc i wydepilowac tych swoich smierdzacych dzior po bachorach :D swoja droga trzeba byc niezłą desperatka aby kupowac mężczyźnie prezenty :P

Gość gość
11:17 Droga zono. Rozumiem że nie chcesz sprzątać prac i gotować. W sumie to dobrze bo wrzodow się nabawilem od Twojego gotowania. Wobec powyższego twoja przydatność w małżeństwie spadła do zera. Informuje że zmieniłem pin do karty. Od dzisiaj może Cię utrzymywać twój przystojniak, ba możesz nawet z nim zamieszkać. ( jeśli Cię chce na stałe, a faceci zazwyczaj nie chcą kochanek na codzień. Wiem coś o tym w końcu sam nim jestem).

Gość gość
Mąż przewija a ja do kochanka uciekam dziś na dziki seks. A poza tym ja mam własne BMW I to nowe a mąż ma niewielkiego NISSANA którego od mego taty wziol

Gość gość
To prawda, ja przystojniakowi sama wchodze do lozka, nie musze sie zmuszać kochac. Taka jest prawda panowie. I prawda jest tez taka ze kochamy zadbanych panow i jak widzimy wasze brudne stojące skarpety to na wymioty sie zbiera. Meczymy sie z wami a myslimy o innych. Kocham facetow z ogromna zarosnieta klata tak jak wy baby z dużymi cycami . Nie jestesmy gorsze od was, tez mamy wymagania .

Gość gość
Impra BMW wziol - k***a cud malina.

Gość gość
Ha ja się sama utrzymoje

Gość gość
Zazdroscisz jej ze ma kochanka z BMW nieudaczniku ? Zal ci d**e sciska

Gość gość
A ja chcę na jedną noc kowboja z Teksasu z wielkim k*****m bo mąż ma małego. Ale kocham męża he he

Gość gość
Co za durna strzala to pisze ja sie pytam???:o:D

Gość gość
>>To wylacze jego tel coz za problem??<< Na pewno ci kochaś pozwoli wyłączyć swój telefon. Już to widzę. :D:D Więcej by do ciebie nie przyszedł i ty dobrze tym wiesz :D:D

Gość gość
No tak. Sama sie utrzymaujesz, jestes zapewne entyligentna, i niezależna. Lecą na Ciebie sami przystojniacy. Hmmm to czemu męczysz się z tym swoim bolesnym mężem.? Odpowiedź.

Gość gość
Sam bys chcial miec beemke i pojechac na k***y nedzarzu ;) wez sie do roboty to bedziesz mial niejedna beemke i niejedna kochanke ;) a tak ci pozostało siedziec na kafe i obrazac kobiety za seoje niepowodzenia , uciskaj uciskaj k***ska w fotelu , calkiem ci zniknie z gaci , z 10 cm zrobi sie 8 a potem juz...,

Gość gość
Ja zdradzamy zone z naszą suczką rodwajlerka jest lepsza od mojej żony. Zone nie chce ze mną spać to biorę pod kołdrę naszą suczke

Gość gość
Bo go kocham to się z nim mecze.

Gość gość
Chwalić się markami samochodów lubi specyficzny rodzaj ludzi. Normalnie nawet jak mają BMW to o tym nie mówią. Szczególnie ze temat jest o czymś innym. Poza tym wszystkie wiemy że czym mniejszy penis tym ważniejszy robi się samochód. ;)