Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to znaczy jak przyjaciel mowi...

Polecane posty

Gość gość

...ze jestem jego najlepsza przyjaciolka i troche wiecej .Czy to "troche wiecej " znaczy bardziej ze kocha mnie jak kobiete czy raczej jak siostre .Co znaczy jak facet tak mowi ?

Gość gość
ze jest w Tobie zakochany ale nie potrafi wyznac tego wprost

Gość gość
trochu wiencej to sie muwi w mięsnym jak sklepowa pasztetowej odkrawa. weź sie nie wygupiaj i żuć go w cholere

Gość gość
Gdybym tak powiedział przyjaciółce to oznaczało by że mam zamiar się z nią związać.

Gość gość
Myślę Że się zakochał tylko boi się tego wprost powiedzieć.

Gość gość
nie wiem ... nie umiem się wczuć

Gość gość
Dzieki za odpowiedzi . To teraz jeszcze wyjasnie o co chodzi. Niedawno po klotni powiedzial ze kochanie ale nie mial odwagi mi tego powiedziec.Ja bylam zla i nie odwzajemnilam sie slowami " ja tez cie kocham ". Potem jeszcze tego samego dnia znow powiedzial -tak kocham cie , a ja znow nic .On po chwili sprostowal "...nie jak mezczyzna kobiete." Czy zaczal sie wycofywac bo nie odwzajemnilam jego wyznania? O co mu chodzi , skoro za pare dni powiedzial wlasnie ze jestem ...przyjaciolka i troche wiecej .Czy nie przeczy samemu sobie ? Czy mowiac ze nie kocha mnie jak mezczyzna kobiete , powiedzial tak bo poczul sie niepewnie czy odwzajemniam jego uczucia ?

Gość gość
Chyba sie boi powiedziec i tak sie mota.

Gość gość
Chyba cie kocha jak kobiete jednak

Gość gość
Kocha Cb a raczej jest zakochany mówi to Tobie ale kiedy brak reakcji z Tw strony rzuca niby to w żart Nie chce Cię stracić wiec woli żyć w takim układzie niż bez Ciebie ale po paru dniach znów czuje że musi spróbować i dlatego tak się miota