Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dla kobiet wygląd faceta nie ma znaczenia, liczą się tylko pieniądze

Polecane posty

Gość gość

wystarczy spojrzec na prostytutki i cichodajki, jak facet da im banknot to wypinaja tyłek, wiem ze to kiepskie porównanie, no ale jednak pokazuje jakie są kobiety, jak zaplaci to nawet wieprz moze je posuwac, albo takie kobiety w ''zwiazkach'' i malzenstwach z bogatymi zwykle brzydkimi facetami, one twierdzą ze to milosc... wieprz lezy na nich i one czują podniecenie ? czują podniete na widok włochatego faceta z brzuchem ? potęga podswiadomosci robi swoje, to jak z placebo...podaje sie kapsulke z cukrem a pacjent mysli ze lyka lek na okresloną dolegliwoscc i co ? placebo czesto jest rownie skuteczne jak lek

Gość gość
a dla faceta liczy sie tylko wyglad kobiety i czym to sie niby rozni?

Gość gość
Do 22:30 Święta prawda.Własnie nad tym samym ostatnio rozmyślałem.Takie cichodajki to młode dziewczyny często z dobrych domów a dadzą najpaskudniejszemu za pieniądze.

Gość gość
A goowno wiesz o kobietach debilu. Poza tym do czego ty nas porównujesz?! Do dzi/wek ?? Dzi/wka to dzi/wka, ona pracuje w ten sposób. Poza tym, jesli juz zacząłeś temat prostytutek, to spójrz na to z innej strony- nie byloby ich, gdyby nie obleśni faceci, którzy zaspokajają z obrzydliwymi, wymalowanymi gorzej niż barbie lalkami swoje chore potrzeby zamiast sie bzyknąć z żoną. Poza tym chyba wiadomo że nie każda kobieta jest taka jak opisałeś, myślę jednak, że większość z kobiet szuka prawdziwej miłości, stabilizacji, szczęścia a nie goowno wartych pieniędzy. Jeśli jednak twierdzisz inaczej, oznacza to przede wszystkim, że sparzyłeś sie na jakiejś lasce i teraz masz chore przekonania odnośnie wszystkich. Tak się nie da żyć ;) pozdrawiam

Gość gość
ja bym określił, dla kobiet liczy sie ich chuć - chcą uchodzić za cnotliwe, tzw facetów mieć za wykorzystywaczy i patrzą na korzyści intelektualno materialno finansowe. Tak, tak, kobieta to nie księżniczka co przychodzi do ciebie w nocy i nie miłość.