Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zwiazek ze starsza kobieta

Polecane posty

Gość gość

Witam, jak w temacie. Jakie istnieje prawdopodobieństwo wg Was ze związek ze starsza o 9 lat kobieta ma sens? Ja mam 21 lat. Spotykam się z nią zazwyczaj codziennie, jak nie na spacer to wpadam do niej porozmawiać.

Gość gość
Jest w porządku, różnimy się będąc przy sobie A tacy sami jesteśmy oddzielnie... z reguły to ja jak i ona jesteśmy rozgadani ale lubię jej słuchać, przy niej jestem skupiony a sam mało wypowiadam się a z natury jestem bardzo rozgadany. Ale czy kobieta chciałaby być z "małolatem"?

w prawdziwej milosci nie ma czegos takiego jak 'wiek' najlepiej jak bys z nia szczerze o tym porozmawial :) najlepsze rozwiazanie a byc moze cos z tego wyjdzie,jezeli bardzo Ci na niej zalezy zrob pierwszy krok moze wlasnie na to czeka

Gość gość
A czas stanowi barierę? Znamy się zaledwie od miesiąca a nasze relacje wyglądają narazie jak kumpla z kumpela .

nie stanowi,bardzo dobrze ze zaczeliscie od kolezanki/kolegi poznajcie sie jak najlepiej zapros ja do kina,kawiarni ,duzo rozmawiajcie bo to przez rozmowe najczesciej rodzi sie więź i uczucie

Gość gość
Anabelle dziękuję za opinie, wezmę je do siebie i na pewno coś z tym zrobię ;) Życie miłej nocy. Ps jeśli ktoś ma ochotę się wypowiedzieć to chętnie ;)

Gość gość
Up up up

Gość gość
Ktoś coś? Nie wiem jak przejść do sedna rzeczy w jej obecności... wizualnie nie widać aż takiej różnicy wieku ale w głowie jednak mam to i obawiam się jej reakcji gdy porusze ten temat...

Gość gość
predzej czy pozniej ja zostawisz.Mlody,chcesz przezyc,sprobowac,doswiadczyc czegos,po czasie to minie.Mowi ci sam bylem w takim zwiazku rok.Byla z******ta z wygladu kobieca,malolaty mogly sie schowac do niej.pragnalem jej wariowalem potem minelo.Mielismy rozne priorytety.Ona chciala stabilizacji,ja nie bo nie w glowie mi slub.chcialem wychodzic spotykac sie ze znajomymi to byl dym.dalem se luz chociaz mysle o niej kazdej nocy:-O

Gość gość
ja znam małżeństwo gdzie facet jest młodszy o 10lat obecnie kobieta ma 52 a on 42 i on wygląda od niej starzej są normalną rodziną

Gość gość
Właśnie tak jest w moim przypadku, ja szaleje na jej punkcie... długo się zabierales do tego aby powiedzieć jej co czujesz? Na jakiej zasadzie to u was się działo? Słyszałem o różnych takich związkach i opinie są wyposrodkowane... Ci którzy nie mieli z tym styczności to sceptycznie podchodzodza do tego a Ci którzy mają znajomych w takiej sytuacji są bardziej wyrozumiali.

Gość gość
jeżeli ją kochasz wiek nie ma znaczenia jeżeli tylko chuć do niej czujesz to związek się rozpadnie tak samo jakby była młodsza

Gość gość
Jakieś pomysły na to aby zwrozil na siebie uwagę i żeby dostrzegła moje dobre intencje? Stresuje się trochę bo ona jest strasza i doświadczona, boję się odrzucenia. yhm

Gość gość
nie chce tu pisac o tym jak ja poznalem.nie wiem czy bylem zakochany,po prostu pociagala mnie,sam juz nie wiem co czylem czuje.pogubilem sie ale wciaz ona jest obecna bo o niej mysle.

Gość gość
po prostu powiedz jej ze nie traktujesz ja tylko jak kolezanke do rozmow i tyle,samo wyjdzie w rozmowie.Nie wyznawaj od razu milosci po prostu powiedz ze o niej myslisz ,zobaczysz co bedzie..

Gość gość
Przyznam że z łatwością mi to nie przyjdzie ale przy najbliższym spacerze porozmawiam z nią szczerze. Dzięki za wypowiedzenie się w tym temacie, moze trochę dzięki wam czuję się podbudowany i gotowy do walki! :)

Gość gość
kazdy malolat marzy o kobiecej fajnej starszej doopie:Djak to mowia dobrze sie cwiczy na starej piczy:D

Gość gość
Przyznam się ze nie tyle co marzyłem o starszej a jedynie co to lepiej rozmawia mi się że starszymy dziewczynami. Od Kiedy pamiętam to z rowiesniczkami nie dogadywalem się jak chociażby z koleżankami brata które są starsze ode mnie o 6/7 lat

bylam w zwiazku z chlopakiem mlodszym o 8 lat. To ja go zakonczylam, bo uwazalam, ze roznica wieku byla za duza i ze tak bedzie lepiej. Do dzis nie wiem czy dobrze zrobilam, zrywajac. Ten mlodszy facet byl wbrew pozorom jednym z moich najdojrzalszych partnerow. Super nam sie rozmawialo, spedzalo czas, dobrze nam bylo w lozku, az nie chcialo sie wierzy w ta roznice wieku. On zartowal czesto, ze przy mnie troche "dorosl". Zerwalam jednak, bo uwazalam, ze powinien miec mlodsza, w swoim wieku, by zakladac rodzine i ukladac sobie zycie. On do dzis ze mna nie rozmawia. Ja sama do dzis o nim mysle. Byc moze polozylam kres prawdziwej milosci, bo chcialam to "logicznie" rozwiazac... Taki zwiazek ma sens autorze, jesli naprawde tego chcesz i ona takze, jesli sie rozumiecie i roznica wieku wam nie przeszkadza i jestescie gotowi pojsc sobie od czasu do czasu na kompromis. Oczywiscie, ze bym sprobowala, bo moze sie okazac, ze to milosc twojego zycia i juz sie nie powtorzy !

Gość gość
ja tam w takie zwiazki nie wierze.Zobacz kelly minogue,madonna stare lampucery non stop z mlodymi,ci sie pobawia i puszczaja je w trabe:Dw lozku moze ok cos cie nauczy:D ale co potem?gdzies wyjsc do pubu czy jak to obciach.Albo cie zacznie wychowywac:Dtego nie,tamtego nie eee nie dla mnie

Gość gość
Miss911 dziękuję za opisanie swojej sytuacji. Ale jak mam wyczuć ze ona też tego chce? Chcę się zaangażować głębiej w to.

Gość gość
jak dzieci nie ma to ok ale jak ma dzieci to daj se luz ladowac sie na mine.Nie wiem ile jest miedzy wami roznicy,ja mialem romans z taka o 16l starsza

Gość gość
Dzieci nie ma, jest panna. Wszystko w porządku, potraficie człowieka zmotywować ale obawiam się odrzucenia albo jak chociaż mam wyczuć ze ona chce tego samego?

Gość gość
widac ze dzieciak jestes:Di stad ci sie marzy dojrzala:Dpewnie prawiczek:Dbo obyty juz by wiedzial jak sie zajac kobieta:D

Gość gość
Hahaha prawiczkiem nie jestem od dobrych dwóch lat, a mam 21lat. Nie chcę naciskać na nią bo mimo to jest kobietą dojrzałą. Śmieszy mnie to jak ktoś ocenia mnie po tym co pisze. Każdy jest inny i inaczej podchodzi do sytuacji.

Gość gość
mamusi zapytaj jak zarwac stara rure:D

Gość gość
tez taka jedna znalem udawala niedostepna:Da tylko czekala kiedy jej lape w gacie wsune:Dwystarczylo piwo:D:D

Autorze, trudno mi cos osobiscie doradzic, bo nie wiem, ile miedzy wami jest "chemii"...czy wyczuwasz u niej cos wiecej niz tylko kolezenstwo i "kumpelskie klimaty" ? czy macie duzo wspolnych tematow i zgadzacie sie czesto w tych kwestiach ? co ona sadzi o zwiazku z mlodszym partnerem, czy wyrazila juz jakas opinie ? moze powinienes podkreslic w jej obecnosci, ze dla ciebie nie wiek ma znaczenie, lecz fakt, ze czujesz sie z dana osoba dobrze i szczesliwy. To jest troche delikatna sprawa, bo teraz ty musialbys pokazac sie ze swojej "dojrzalszej" strony, by ja zainteresowac. Kobieta dojrzala wie zwykle, czego chce i nie da sie jej tak latwo przekonac...poza tym postawilabym na elegancje, moglbys zaproponowac np wyjscie na kolacje lub sam ja przygotowac, gdy wyczujesz, ze ona odwzajemnia twoje gesty. Reszta to juz kwestia "chemii"....

Gosc 15:47 podajesz przyklady z Hollywood'u, naczytales sie magazynow i naogladales glupich programow bez polotu. W dzisiejszych czasach wiele dojrzalych kobiet jest swiadomych swoich walorow i nie boja sie tego podkreslic. Dbaja o swoj wyglad, sa piekne i zadbane. Sa elokwentne, znaja zycie, maja styl i klase, maja doswiadczenie i zrozumienie. Zwiazek dwoch ludzi to nie cyfra tylko wzajemne uzupelnianie sie.