Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powrót kilka dni w Londynie

Polecane posty

Gość gość

Ludzie! Pierwszy raz za granicą byłem, w Londynie właśnie.Uderzyło mnie to ile tam jest czarnych, kobiet z chustami na głowie i co drugi mówi w innym języku miedzy sobą. Po powrocie się ucieszyłem jak poszedłem na spacer po mieście i sami biali i młode fajne dziewczyny:) Nie żebym był rasistą czy ksenofobem, ale człowiek woli przebywać wśród swoich i tego nic nie zmieni. Teraz widzę, że mimo naszych niskich pensji, Polska jako kraj jest dobry do życia, w miarę bezpieczny i nie grożą nam problemy zachodu. Nie chce, żeby Warszawa była takim Londynem.Nie wspomniałem o brudzie! Dzięki tej podróży można się wyzbyć małych kompleksów o zaściankowym Państwie. Teraz bedę mówił, przyjedźcie do Polski, Warszawy, bo warto.

Gość gość
Brzmi prowokacyjne, ale i tak przyznaję ci rację. Nasi się zachwycają np. Paryżem, a wystarczy zboczyć kilka metrów z turystycznej trasy i można zobaczyć jak to wygląda na co dzień, a wygląda nieciekawie.

Gość gość
"Teraz bedę mówił, przyjedźcie do Polski, Warszawy, bo warto. " x x jak będziesz wszystkich zapraszał to będzie jak w Londynie moim zdanie trzeba zamknąć granicę żeby nie było u nas obco kulturowych ludzi