Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KIEDY W KOŃCU TO ZROZUMIECIE?

Polecane posty

Gość gość

Fakty Tvn obłudna TV Skąd wziąć pieniądze i dlaczego nowo wybudowane lądowisko na teranie szpitala nie może działać mimo że zgłaszano nieprawidłowości jeszcze przed podjęciem jego budowy? Moja odpowiedź jest prosta: Machina korupcyjna! Najważniejsze to zrobić i zainkasować hajs. Skąd wziąć ? Z samej machiny korupcyjnej jesteśmy w stanie wszyscy żyć jak pączki w maśle! PYTANIE DO WAS KIEDY W KOŃCU TO ZROZUMIECIE?

Gość gość
my to rozumiemy ale każdy kto dorwie się do koryta chapie dla siebie nie ma uczciwych polityków

Gość gość
TO TRZEBA im wymierzyć sprawidliwość Była 1 wojna światowa była 2 wojna światowa była wojna domowa może być kolejny konflikt obywatele /kontra machina korupcyjna! Pisiory deklarowały chęć walki z korupcją musimy im w tym pomóc Wymienić wszystkich wysoko postawionych mających moc decyzyjną od których zależą wszystkie takie wydarzenia w których chodzi tylko pieniądze. Jest nas wielu chętnych zająć ich miejsca!

Gość gość
Mam nadzieję, że dożyje czasów gdy Polska przestanie byc krajem absurdow.

Gość gość
"Jest nas wielu chętnych zająć ich miejsca! " x wygadałeś się o co ci tak na prawdę chodzi :D nie jesteś idealistą tylko kolejnym chrum chrum który się zasadza na korytko

Gość gość
19:32 Dla mnie to nie jet korytko bo ja nie mam korzeni żydowsko sowieckich. Dla mnie to możliwość przywrócenie normalności i stabilności bytowej takiej jakiej my już nie pamiętamy a możemy obserwować podróżując bo naszych nie uwikłanych w korupcyjną machinę sąsiadów! Ty rozumiem jesteś tym który trzyma się tego okrętu i woła,,PŁYNIEMY!" ?

Gość gość
19:32 Dla mnie to nie jest korytko bo ja nie mam korzeni żydowsko sowieckich. Dla mnie to możliwość przywrócenie normalności i stabilności bytowej takiej jakiej my już nie pamiętamy a możemy obserwować podróżując Po naszych nie uwikłanych w korupcyjną machinę sąsiadów! Ty rozumiem jesteś tym który trzyma się tego okrętu i woła,,PŁYNIEMY!" ?

Gość gość
Bo widzicie władza to bardzo ważna rzecz. Najważniejsza! Jeśli jet w niewłaściwych rękach, to machina korupcyjna się rozrasta a im większa machina tym droższe państwo! Rządy Platformy sprzyjały eskalacji korupcji a ponieważ trwały tak długo przekreśliły naszą szansę na godność. Teraz trzeba zwolnić bardzo wielu ludzi którzy potrzebują resocjalizacji.

Gość gość
Jeśli resocjalizacji to najlepiej ich pozamykać tam gdzie resocjalizują;;;;)