Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakaś zazdrosna małpa skasowała mi..

Polecane posty

Gość gość

..zdjęcie w telefonie! było dla mnie bardzo ważne :(

Gość gość
nie wiem czy jest możliwość odtworzenia wie ktoś może?

Gość gość
jest mozliwosc poszukaj w necie jakiegos programu do odzyskiwania

Gość gość
poważnie? naprawdę jest??? nawet jak ktoś permanentnie skasował??

Gość gość
A może dobry punkt napraw komórek?

Gość gość
jeśli chcesz mieć jakiekolwiek szanse to NIC NIE ZAPISUJ w telefonie. Pamiętasz folder w którym to było? W jakimś punkcie naprawy powinni Ci powiedzieć czy się da (ale licz, że znajdą inne foty przy okazji, te świeże)

Gość gość
Nie da się permanentnie wykasować zdjęć z telefonu, no chyba że zdjęcia były na karcie, a karta została wyzerowana, to wtedy zapomnij o ich odzyskaniu.

Gość gość
powaznie, tez kiedys odzyskiwalam, takich programow jest sporo, moj nazywal sie costam recovery czy jakos tak aha gosc z 01:03 ma racje, nie zapisuj nic nowego bo kolejne dane zapisuja sie na tym co bylo wczesniej i bedzie wiekszy problem z odzyskaniem ja zrobilam ten blad i nie odzyskalam wszystkiego co chcialam ale jakies 70%, czesci zdjec w ogole sie nie dalo a kilka bylo ucietych

Gość gość
aha jeszcze jedno gosc 01:21 nie masz racji, z wyczyszczonej karty tez sie da, moze nie na 100% ale cos tam zawsze sie da odzyskac

Gość gość
Dzięki serdeczne za podpowiedzi, jutro udam się do specjalisty od telefonów i komputerów, nie bardzo znam się na tych programach internetowych chodzi o jedną fotkę i wiem że ktoś celowo mi ją skasował bo wiedział że już takiej samej nie zdobędę! Pozdrawiam!

Gość gość
gosc 01:21 nie masz racji, z wyczyszczonej karty tez sie da x Jeśli nośnik danych został wyzerowany (nie mylić z kasowaniem czy formatowaniem) to za chiny nic nie odzyskasz, tak samo jak odzyskanie danych graniczy z cudem na nośniku który został kilkukrotnie zapisany, bo skasowane dane zostaną nadpisane i nie da się ich otworzyć... tzn. da się, ale do tego trzeba już specjalisty i jest cholernie kosztowne.

Gość gość
:( no to mnie ktoś pocieszył mam jednak nadzieję że odzyskam to zdjęcie

Gość gość
Spróbować możesz, jest mnóstwo darmowych programów do odzyskiwania danych, uda się to się uda, a nie uda, to masz nauczkę na przyszłość aby robić sobie kopię ważnych plików na jakiś nośniku zewnętrznym, bo komputer też może zawieść. Tylko próbuj różnymi programami, bo 5 może nie dać rady odzyskać, a szósty sobie poradzi.

Gość gość
dobra, ale nie wiem jak :(

Gość gość
ściągasz dany program na komputer, instalujesz, podpinasz telefon pod kompa lub samą kartę, odpalasz program, wskazujesz nośnik danych do przeskanowania i program sobie szuka... ewentualnie trzeba będzie jeszcze zaznaczyć jakich typów plików ma szukać. Poczytaj w necie jak używać danych programów do odzyskiwania.

Gość gość
dzięki ! buziak!