Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poważny problem pomocy

Polecane posty

Gość gośććśog
Haha, od tego najbliższego ;P xxx Tygrysku, nie smuć. Ja zawsze chciałam trójkę dzieci i każdy mnie okłamywał, że ze mną chce i to właśnie tyle samo co ja, a tak na prawdę nikt nie potrafił ze mną wytrzymać. A wiesz? Kiedyś na imprezie, spotkałyśmy takiego chłopaczka, co nam powróżył, że jedna to druga tamto. Nawet trafnie dla koleżanek. Mi powiedział tylko, że będę szczęśliwa. Więc czekam kiedy, bo nie podał daty. ;) Tak sobie klepię bez sensu w klawiaturę.

Gość gość
gość dziś Haha usmiałam się ;) Problem w tym, że mieszkam w wieżowcu, ale na szczęście mam windę! X Mogę być podglądaczką :)

Gość Autorrrrr85
To długa historia... Generalnie jestem po dłuugim związku, ale już wyleczony. Były 3 krótkie związki, z których sam wyskoczyłem, bo miały miejsce za krótko po tym długim, no i postanowiłem sobie zrobić dłuższą przerwę. Teraz jestem już po dłuższe przerwie, no i szukam odpowiedniej. Ale niestety - praca, dom... Mało czasu pozostaje. Jestem osobą dość aktywną, ale na siłowni, basenie, trudno zaczepić kogoś, kto przyszedł sobie poćwiczyć zwyczajnie i być może drugą połowę zostawił w domu, a takiej odebranej innemu, to już nie chcę - przerabiane. Takie dziewczyny nie są za dużo warte...

Gość gość
gośććśog dziś Ale Ty chyba jesteś młodziutka, dobrze pamiętam, pisałaś 24? Korzystaj z tego, że jesteś sama, rozwijaj się, poszukaj hobby, poznawaj ludzi i sama zobaczysz, że w najmniej oczekiwanym momencie pojawi się chłop, który zawróci Ci w głowie ;)

Gość Autorrrrr85
Ej, właśnie się pojawił!! :P Dobrze jej się mnie mizia, a to już połowa sukcesu!

Gość Autorrrrr85
A 85 to mój rocznik. A teraz może Podglądaczka coś o sobie? :) Bo mamy za mało danych o naszej Podglądaczce...

Gość gość
Nie, nie, odbijanie nie jest dobre. Nie można budować własnego szczęścia, na nieszczęściu innych. Poza tym nie chciałabym nikomu odbić faceta, bo bałabym się, że 'pierwsza-lepsza' mi go odbije, a skoro jest taki 'łatwy', to nie dla mnie. Cenie sobie wierność, szczerość, szacunek, a to rzadko spotykane cechy, wśród ludzi w dzisiejszych czasach. A nie masz żadnych koleżanek, może one mają jakieś fajne znajome? Albo dziewczyny Twoich kumpli mają ciekawe koleżanki?

Gość gośććśog
Haha, jak pilnuje :D xx 24 za kilka miesięcy będzie, jeszcze nie ma w tym roku :P Ja na razie nie szukam, ja się muszę najpierw wyleczyć z poprzedniej. Kochana, hobby? Rozwój? Praca? Bywało tak, że przez kilka miesięcy wychodziłam z domu po 7 rano a wracałam przed 23. Wolną miałam co drugą niedzielę, soboty żadnej :D I akurat wtedy poznałam tego co mnie jeszcze do niego trzyma. Ale wtedy to było zwykłe koleżeństwo, bo tak to u mnie działa. Nie umiałabym iść na randkę z obcym człowiekiem.

Gość Autorrrrr85
Prawie wszyscy znajomi mają rodziny, większość dzieci, albo dzieci w drodze. Właśnie to jest dobijające, że ja też mógłbym mieć już swoją wymarzoną córeczkę. Ale życie zaskakuje... Bardzo zaskakuje...

Gość gość
gośććśog dziś Oh i jeszcze jedno. Kochana, nie czekaj na szczęście, z czekania nic dobrego nie wyniknie, tylko będziesz się zadręczać 'kiedy? kiedy? kiedy będę szczęśliwa?'. Żyj pełną piersią i ciesz się z każdego dnia, szukaj w każdym dniu jakiś pozytywów, ciesz się z najmniejszych rzeczy i jak wyżej pisałam, w odpowiednim czasie poznasz kogoś :)

Gość gość
A My się już kolegujemy, więc pewien etap domykamy :D

Gość Autorrrrr85
Już poznała!! Podrywaczka!! Przywołuję Cię do porządku!

Gość gośććśog
A jak będzie synek? Moja ciotka ma 3 synów, a zawsze chciała córę. Dopiero teraz nadrabia, bo ma dwie wnuczki. :D

Gość gość
'Prawie'! Więc nie wszyscy, to już coś. Popytaj znajomych, może ktoś zna jakąś ciekawą kobietkę, z która mógłbyś się umówić. Tylko nie nastawiaj się na nic, tylko na miłe spędzenie popołudnia i poznanie kogoś nowego, ciekawego.

Gość Autorrrrr85
*Podglądaczka aż się zdenerwowałem, przez to pomyłka ;)

Gość gośććśog
Dobra, dobra, Podglądaczko, Ty nas tu nie pocieszaj, bo zdaje się, że byłą Twoja kolej, by opowiedzieć o sobie. :P

Gość gość
Wybacz! Zapomniałam, że wy jesteście na etapie 'miziania' :P Dlaczego się nie spotkacie?

Gość Autorrrrr85
Nie no, coś Ty, aż tak zdesperowany nie jestem;) Zresztą z przyzwyczajenia jak to na studiach nigdy nie miałem problemów z dziewczynami, nie pozwoliłbym sobie na coś takiego... Trochę wybredny jestem - niestety, ale co nieco mam również do zaoferowania...

Gość gośććśog
Bo nie. :)

Gość gość
gośććśog dziś Bo nie. usmiech.gif xxx i znów mi smutno...!

Gość Autorrrrr85
20:12 to ja byłem

Gość gość
Cóż, chciałam sobie poswatać :P

Gość gośććśog
Nie wykrzyknikuj mi tu na mnie!

Gość Autorrrrr85
A czemu nie napiszesz nic o sobie podglądaczko?

Gość gośććśog
Nie chciałabym ze swatki, bo bałabym się rozczarować.

Gość gośććśog
W sensie, że ja bym rozczarowała, tego bym się bała. xx No, Podglądaczka uroczo omija pytania o swoją historię. :D

Gość Autorrrrr85
gośććśog dziś Nie wykrzyknikuj mi tu na mnie! xxx Widzisz? I znienacka dałaś się pocałować w ustka:) Jeszcze trochę i ulegniesz na spotkanie:) Kwestia czasu. Przecież nie mogłabyś żyć ze świadomością, że to może był właśnie ten na białym rumaku :P

Gość gość
M, 27 lat, 162 wzrostu, z śląska, jeden związek, który mnie 'napiętnował', po nim dwie nieudane próby stworzenia, czegoś 'fajnego', ale chyba nie mam szczęścia, albo mi to 'niepisane' .

Gość Autorrrrr85
Podrywałbym Cię Podglądaczko, ale ja już zajęty jestem przez tą oto wyżej Panią, na którą mam czekać :)

Gość Autorrrrr85
A ja jestem wierny jak pies (które zresztą z tego powodu kocham)