Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neptyk

Czy jak będę miał dziewczynę to

Polecane posty

sam dorośnij, robisz z siebie debila całymi dniami na tej kafeterii cipciujesz jak jakiś obłąkaniec z wariatkowa, chlejesz jak typowa patola z nizin społecznych, hejtujesz niewinnych ludzi w tym kobiety i takie moralne zero ma mnie zamiar pouczać? wróć lepiej do mamusi lamusie bo ci ten hotelik nie służy... ;)

Gość gość
uspokójcie się kołki o.O

Gość gość
haha smakosz jak jedzie tą nieśmiałą d**e wołową :D karakana 160cm w kapeluszu buahaha

Mam ci frajerze przypomnieć twoje tematy na oszke? Powiem ze nie chce mi sie tego robić bo obaj jesteście pajacami dla mnie a ty chłop 24 lata mieszkający z rodzicami i do tego na bezrobociu będziesz mnie pouczać.Dobre:D🖐️

nie mieszkam z rodzicami palancie, mówiłem że g****o wiesz więc zamknij ryja i tyle ci powiem szczeniaku ;)

no ja nie rozumiem o co te kłótnie :D przecież wszystko jest już jasne i klarowne :D

Gość ŁassKotka
Ej co to za awantura?

już wczoraj miałem tą samą rozmowe z Neptykiem najpierw zaczynacie wyzywać, gnoicie wszystkich jak popadnie czerpiac z tego jakąś chorą satysfakcje a jak ja wam puszcze wiązanke to jeszcze wielce oburzeni, no stuknij sie w łeb piwosz Czego ty oczekujesz, że będę cie po rączkach całował za twoje hejty? http://zdjeciaiopisy.pl/upload/20151122193623uid2.png i tyle samo hejtu ile mi go dasz... ;)

ja rozumiem, ze to jest kafeteria ze tu sie każdy obrzuca gnojem ale czy musisz uczestniczyc w tym owczym pędzie? miej troche klasy człowieku, szanuj innych to ciebie będą szanować, przecież to jest proste jasne i logiczne ile dajesz - tyle otrzymujesz

Ale ja już ci wcześniej odpuściłem a ty sie dalej przyp*****lasz Wiem bo zawsze jak wracam z roboty to se obczajam co sie działo na kafe danego dnia hehe:D

ja sie przyp*****lam? cofnij sie o jedną strone w tym temacie i przejrzyj moje posty, to ty pierwszy zacząłeś bo oczywiście jakbyś komuś nie dowalił to swiat by sie zawalił i przestań wreszcie wklejać te żałosne emotki -> :D🖐️ naprawdę myślisz że robią z ciebie 'fajnego' ?

Gość gość
I znowu oszka pod innym nickiem powróciła

No i dzięki tej twojej wypowiedzi wiem ze jeszcze na gościa piszesz:) Tak wgl do zal z dobą prowadzić dyskusje psychiczniaku:D🖐️

no jak ty mnie jeszcze pod 'gościem' widzisz to już prawdziwe delirium clemens u ciebie występuje, odstaw piwko na pare dni to moze w końcu coś dotrze do tego zalkoholizowanego mózgu i również kończę dyskusje z panem alkoholikiem, oby na zawsze...