Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neptyk

Czy jak będę miał dziewczynę to

Polecane posty

Gość gość
oszka czujesz coś do smakosza ?

Gość Die  Nacht
wcześniej ich nie używałeś, zapożyczyłeś to od pijaka22 na początku byłeś też grzecznym chłopcem tylko później zacząłeś kopiować pijaka, używać nadmiaru emotek i kreować siebie na tzw. badboy-a

Pati masz chęć pójść pogadać gdzieś w bardziej cywilizowanych warunkach? :)

Ej rozejm ludzie nie mogę się skupić! :D Zdradliwa wena, raz jest, raz jej nie ma. Choć pot stępuje na czoło jak morena Zżera mnie trema, myślę o tym o czym nie powinnam, W tym momencie chyba zaraz się przekręcę! Coraz goręcej i pióro drży w ręce, Rozpoczęte dzieło i coś się zacięło. A ile to już lat minęło, od kiedy wszystko się zaczęło Rewolucja jak z mono do stereo. Inne pomysły bombardują wyobraźnie Jak meteorytów deszcz chłopcze chcesz jeszcze ? Cóż proszę bardzo jedni łakną inni wzgardzą Od lat iluś popularny jak Smok Miluś HIP HOP ma wyróść jak dąb przed domem wielki Ciągle kręcić i nęcić jak cukierki Poprawiam usterki, zmieniam jak fale radia Nutki stoją w rządku jak honorowa gwardia. Spróbuj się wychylić a utrę Ci nosa Figa z makiem trafiłeś jak na kamień kosa Masz złe intencje - poniesiesz konsekwencje Słuchaj głosu serca tym lepiej im prędzej Bo to jest ważne co jest w każdym, Lecz głęboko Nie potrzebne jest tutaj szkiełko i oko Kształtowanie siebie i rozwijanie Zdążanie do doskonałości w granicach możliwości Posiadanie moralności i techniki Bo życie to nie tylko atak ale i uniki !

Gość gość
Die Nacht dziś wawer platformersie ty to sie lepiej wcale tu nie odzywaj won stąd klakierze PO bo ci przypomne twoje filmiki jak naciągałeś moszne na słoik po majonezie winiary albo jak maczałeś go w szklance z mlekiem

Die Nacht dziś x Kiedyś własnie sie ostrzej wypowiadałem ci co są tutaj rok czasu to wiedzą.Teraz se jestem grzeczny:D

Gość gość
Die Nacht tu siedzi jeszcze dłużej niż prawik

Czy czujesz ten ciężar Ty, Widzę po jego minie - to nie żarty, Widzę, on gra w otwarte karty, O co chodzi, nie znam żadnej Oszki! Chodźmy stąd, nie chce być pożarty, Póki co mam fart i masz fart ty, Podchodzi jeden, drugi, trzeci, czwarty, Powtarzam: Nie znam żadnej Oszki! Ja chyba nie mam żadnej szansy, Przetrwać w mordowni, dzikie bansy, Nie można przerwać takiej farsy, Powtarzam: Nie znam żadnej Oszki! :D

Gość mam cie na oku smyku
Neptyk ja wszystko widzę nieboraku :classic_cool: wiecie co ten Pan ma na koncie? - konta: Neptyk, Analizator 24 lata, Pazipęk, Mirek Fajfus, Mirek 20paroletni oraz... Mysiasysia Neptyk nie jesteś tak cwany jak ci sie wydaje, marnych bramek IP używasz do zmylenia przeciwnika wiesz kochaniutki? 👄:classic_cool: nawet nic ci nie da to że w tym temacie zrobiłeś dwukrotną ustawkę z napisaniem posta z tych obydwu kont w tej samej minucie co miałoby sugerować że to dwie różne osoby, nie pomyl sie przy przelogowywaniu 🖐️ - Pan ten jest również odpowiedzialny za spamowanie kafeterii hasłami typu: 'nie róbcie spamu!' 'ej odpowiedzcie mi na tym forum kafeteria' 'jakie znacie miasto na N?' i zachwalanie Namysłowa 'polska potęgą gospodarczą, ej wejdźcie sobie i zobaczcie rankingi gospodarek' 'polska ma super autostrady' Łeb do trollowania to ty masz, ale sprytu za grosz :classic_cool:

Ja najchętniej bym do was powiedziała: Ej chłopaki, nie ma sensu się bić... Tak to znowu muszę zmienić przedział A nie mam ochoty - co tu kryć. Bo jaaaaa, do rana nie dotrzymam, Do wódki mnie zmusza on, ja prawie kimam, Prawie jak roślina, taki będzie finał, Każdy z nas będzie dziś nauczkę miał. Kiedy mówię Ci, chodźmy stąd, szybko lecim, Kiedy mówię Ci, ja nie mogę wytrzymać towarzyszy wrogich min, Bo jaaa, wyczuwam już to, On mi grozi, ja chce tylko swoje łłłóóóóżżżżkoooo :D

Gość gość
bo to Neptyk jest twórcą dissów i piosenek które krążyły po kafe jako przemkowe

To jej intryga, ona widzi konsekwencje, ale po niej to spływa. To intrygantka oraz jej intryga uuu ona z nas wydobywa żądzę krwi, robi to specjalnie mówię Ci :D

Intrygantka odczuwa przyjemność, kiedy nienawiść zyskuje wzajemność. A ona, mała biedna, pośrodku jednego przeprasza i mówi do niego kotku do drugiego SMS-y wysyła dla sportu o tak, intrygantka to bogini dyskomfortu :D

Nie ma problemu, spoko, ona go wymyśli nagle zaleje cię problemów prysznic Jak nie ma problemu, nie bój, ona go wymyśli, pewnie już wiesz dobrze co mam na myśli a ona ma chyba w głowie musli myśląc, że nie umiem złożyć z tych puzzli od razu, obrazu problemów jej własnej produkcji ja już dawno dokonałam obdukcji. Intrygantka wie jak osiągnąć cel intrygantka działa podstępnie jak chmiel ona pobudza, odurza, olbrzymie kolce ma ta róża Chcę ją ich pozbawić, ona na to się oburza, chce wkurzać i skubana wkurza :D