Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neptyk

Czy jak będę miał dziewczynę to

Polecane posty

gość dziś mam 25 lat jak widać w stopce :D a dlaczego to poufna informacja :) Lezkaa no nie przesadzam :O mówisz że romantyczne a dziewczyny chcą badboyów a nie romantyków

Gość Lezkaa
Tez lubie schabowe i jakos mi tylek od tego nie rosnie

Gość Lezkaa
Nie wszystkie ja lubie facetow kreatywnych ktorzy potrafia zrobic cos z niczego ;)

Gość Lezkaa
Mialam isc do wanny i sie zasiedzialam

Gość gość
Jakie poufne, przeciez jestes anonimowy

Gość gość
aha'ś

Gość gość
smakosz w*********j, znowu nam oszke spłoszyłeś cweelu nie widzisz ze ma cie w d***e? zawsze jak łajzo przyłazisz to ona znika... wnioski wyciągnij sam kaleko i sie odp*****l wreszcie od niej bo slepym trzeba byc zeby tego nie widziec ze tak wlasnie ona chce

Gość Lezkaa
20:25 bzdura gadałam przez tel... nic idę sie myc ;)

kiedyś sie z kaczuszkami godzine w wannie moczyła :D dopiero jak wode zimną miała to wyszła ;)

Gość gość
neptyk podbijasz do oszki?

tam sie jeszcze ciekawsze rzeczy działy w tej wannie ale to już informacje nie dla was smyki :D:P

gość dziś Na myśl o schabowym mam odruch wymiotny jak można to jeść jest twarde a ta żyłka z boku jest tak obrzydliwa, że zawsze jak na nią natknęłam to poszłam zwracać do toalety, karkówkę też nie zjem bo jak smażona to gumowa, z grilla jeszcze ujdzie a i tak jakoś mi do niej nie po drodze :D Nie zjem szynki, salcesonu, wędliny bo jakbym chociaż gryza wzięła to wylądowałabym głową w kiblu :D Mój żołądek trawi pierś z kurczaka, kurczaka bez obślizgłej skórki :D i może być pasztet i polędwica z warzywami z umiarem, wołowinkę :D

to jak cie nie interesuje to po co w ogóle komentujesz moje posty? :) idź w siną dal, szerokim łukiem mnie omijaj bo widać tylko ciągle ból d**y masz ze musisz mnie hejtować, aż takim zerem jesteś że tylko hejt na innych sprawia ci radość bezmózgi alkoholiku? ;)