Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neptyk

Czy jak będę miał dziewczynę to

Polecane posty

dopóki nie uslyszalam jego glosu to wierzylam mimo to ze ten glos jest przerobiony to nie jest on przemka

A tak na serio to smakosz to trochę nudny człek Gada, marudzi, Nigdy nie mówi "luzik" Budzik wkurza go, Wszystko wkurza go Nawet nie wiadomo co, dlaczego Nisko gada, marudzi, Gada, narzeka na ludzi On potrafi każdy zapał ostudzić Nastrój jego się udziela, gdy Kolejnego focha strzela Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, Co u marudera? Słabo, tak samo jak piątek, sobota, niedziela Wieczne Narzekanie, Postawa na nie... Ciągle ma pretensje do nas, Ciągle ma żale Posłuchaj mnie Stale na nie, stale na nie, Tak na pewno daleko nie zajedziesz!

Mówię mu dość, Temu co koniecznie chce nam dać w kość... Działa na złość Stanowcze nie! Dla tego, którego karmą ma być moje sumienie, Ej! Jadem, on atakuje jadem, A ja na atak ładem odpowiadam Pożarem, człowiek prawem Nie dysponuje takim, By ciągle innym dawać się we znaki! Uważaj, bo ten wampir ma żołądek bez dna I chętnie skorzysta z lewego, prawego kła Pozbawi Cię energii, pozbawi Cię życia, Uważaj, bo ten wampir atakuje z ukrycia... Mi jest źle Tobie też musi być! Palcem nie kiwnę, oni nie zrobili nic By mi pomóc żyć! :D

Gość gość
ksjglsg kdfg df gdsf gdsf gdsfg

Może musisz, może możesz, może nie musisz to zależy, bardziej sobie tak powiedz : "Co mam powiedzieć, gdy zapytają jej rodzice, że Siedzę na ławce przy piwie i trawce? Jak wyobrażam sobie nasze wspólne życie i jaką mam prace i czy wiem co w polityce? Jak moim zdaniem zarobie na ich wnuki? Chyba nie na muzyce, chyba nie jestem aż tak głupi Gdyby wiedzieli że nie mam studiów i mam długi, Boże Zjarałbym szluga i napił się wódki Jakie masz hobby i co robisz w wolnym czasie? Raczej nie mam hobby chyba że liczą się kace Sporo imprezuje, gram w playstation, trwonię kasę i trzy razy powtarzałem trzecią klasę"