Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciubaryk siedzisz w tej spalonej chacie

Polecane posty

Gość gość

co ?

Gość ciubaryk
na kilka dni przyjechałem do Warszawy aby pozałatwiać swoje sprawy , porozmawiać z Komornikiem i w przyszłym tygodniu pojadę do spalonego domu a co ?

To nowa ksywa gagusia/hejnała ? x Rozmawiałem dziś o Twoich bajkach, z byłym komornikiem skarbowym. Potwierdził wszystko, co wczoraj napisałem.

Gość gość
kłamiesz

Gość gość
skoro masz kilka domów to po co w tym spalonym siedzisz ?

Też uważam, że Gaguś ZNOWU kłamie :P. x Przed chwilą rozmawiałem z rezolutną kobietą, dostającą alimenty na dziecko. Gdyby można było zrobić to, co POWYMYŚLAŁ Gaguś, to już dawno by tak "tatusia" załatwiła. x Wg niej i komornika, niemożliwe jest blokowanie aktywów zobowiązanego, na poczet przyszłych alimentów. Taką blokadę robi czasami US, nierzetelnym płatnikom podatków. x Niezapłacone alimenty są po długim czasie rzeczywiście umarzane. To jest moim zdaniem k_restwo. x Taki Gaguś żyje sobie jak pączek w maśle, a jak wystarczająco długo ukrywa się przed komornikiem, to mu zobowiązania wobec własnego dziecka umorzą, a my na to dziecko musimy płacić w naszych podatkach.

Gość ciubaryk
a powiedz, czy Ciebie stać na pozostawienie domu nawet na dwa tygodnie bez nadzoru ? złodziej tylko czeka aby wejść do środka domu i zabierze wszystko co jest możliwe do wyniesienia, więc muszę doglądać ten spalony dom ! odnośnie rozmowy z Komornikiem, jak już pisałem to każda sprawa jest inna i każdy Komornik po swojemu 'interpretuje' polskie prawo

>>>a powiedz, czy Ciebie stać na pozostawienie domu nawet na dwa tygodnie bez nadzoru ?<<< x Przecież Ty, od przynajmniej dwóch miesięcy, w Niemczech pracujesz. Tak przynajmniej KŁAMAŁEŚ wczoraj :P. Pisałeś wczoraj, że z tego powodu, nakaz komorniczy leżał 2 miesiące u Twojej mamusi. x >>>odnośnie rozmowy z Komornikiem, jak już pisałem to każda sprawa jest inna i każdy Komornik po swojemu 'interpretuje' polskie prawo<<< x Tu akurat nie ma miejsca na jakieś własne interpretacje przepisów. Komornik zabiera to, co ma napisane w tytule i reszta go nie obchodzi BAJKOPISARZU.

Gość ciubaryk
obecnie wobec wierzycielki i Komornika nie mam żadnych długów alimentacyjnych , powiem więcej wierzycielka otrzymała dwa razy tyle ile chciała i mam LUZ na kilka miesięcy do przodu ale jeżeli wierzycielka jest uparta i nie zgadza się aby u Komornika podpisać aby Komornik mi odpuścił to Komornik będzie blokował wszystkie wierzytelności, ruchomości , nieruchomości i rachunki bankowe , moje życie jest uzależnione od zgody i podpisu wierzycielki i takie jest polskie prawo , wierzycielkę muszę błagać na kolanach aby u Komornika podpisała zgodę na odblokowanie wszystkiego co posiadam, jeżeli nie podpisze to będzie zarządzać wszystkim co posiadam a Komornik będzie po kolei wszystko sprzedawał i przesyłał na rachunki wierzycielki , takie wymyślili prawo i nie podskoczę !

>>>moje życie jest uzależnione od zgody i podpisu wierzycielki i takie jest polskie prawo<<< x Tylko prawdziwy debil w takie bajki uwierzy :P. x Komornik może Cię ścigać do wysokości zaległych alimentów i kosztów egzekucji. x Jak wolisz chatę kupować, zamiast na zimowe buty dziecku zapłacić, to ci się kłopoty należą !

Gość ciubaryk
przyjechałem na kilka dni do Warszawy aby sprawy pozałatwiać, zadzwoniłem do wierzycielki kilka razy ale wyłącza telefon , nie chce rozmawiać , napisałem i wysłałem kilka maili do wierzycielki z propozycją podwyżki Alimentów z kwoty 1000 PLN do kwoty 1150 PLN , czyli o 150 PLN więcej a taką kwotę pobiera Komornik, zapytałem, czy nie szkoda tych 150 PLN dla Komornika ? wierzycielka nie odzywa się , milczy ! rozmawiałem telefonicznie z matką wierzycielki i usłyszałem propozycję : - postaraj się założyć przy Sądzie 'depozyt bankowy' i na ten depozyt wpłać minimum 100 tys. PLN aby dla dziecka były pieniądze na czas gimnazjum, szkoły średniej, szkoły wyższej , czyli na kolejne 10 lat ! i jak mam to zrobić , skoro wierzycielka zablokowała wszystko co posiadam u Komornika ? czy rozumiesz to pytanie misio1 ?

>>>czy rozumiesz to pytanie misio1 ?<<< x Rozumiem, że piszesz bujdy na resorach :P. x Jak zwykle kłamiesz i usiłujesz wyłudzić współczucie innych ludzi. x Nawet gdyby komornik był kochankiem Twojej żony, to jedno pismo do sądu, rozwiązałoby wszystkie Twoje problemy.

Gość ciubaryk
misio1 biorę pod uwagę zażalenie do Sądu na Komornika ale i tak Komornik blokuje moje wszystkie wierzytelności , ruchomości i nieruchomości oraz rachunki bankowe na wniosek wierzycielki i Komornik nie odpuści, jeżeli wierzycielka nie podpisze przy Komorniku , że wszystkie wierzytelności moje odpuszcza , czy łapiesz i rozumiesz misio1 ?

Ty debilu, nawet nie rozumiesz słowa wierzycielka. x Wciskasz nam kit, jak niepełnosprawnym umysłowo. x Myślisz, że jak Ty jesteś głupi, to wszyscy inni też ?