Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mg1

Starzy robia "TO" w naszym domu....

Polecane posty

Gość gość
Poza tym może mają ochotę na więcej dzieci. :D

Gość gość
Tez nienawidzę takich prymitywow ktorzy mysla że nikt nie slyszy skrzypienia łóżka. Mnie jak sasiedzi w*******i bo o trzeciej w nocy sie p********i to stukalam narta w sufit przez pol godziny i w koncu się wyprowadzili. Niech sobie kupia dzwiekoszczelne lozko albo w********ac

zejdz z tej 16-nastki on nic o sexie nie wie może kolejną książke sobie kupi i zacznie się po mału edukować

Gość mg1
gosc, to nie tak ze oni to robia przy mnie, maja swoj pokoj i zamykaja drzwi ale ja mam swiadomosc ze oni to robia.

Gość gość
dobrze, że ja nie miałam takich sąsiadów...albo miałam, tylko rumienili się na samą myśl żeby zwrócić mi uwagę :D

myślę że na terapię rodziną cie wezma i przy okazji może pogadają na poważne tematy z tobą bo przecież ty dojrzewasz

Gość gość
Moj brat czesto przyprowadzal dziewczyne spal z nia i nigdy nie slyszalam żeby się pieprzyli. Robili to tak,że nikomu nie przeszkadzali. No ale trzeba miec troche kultury,taktu,empatii i wyobrazni

Gość gość
robili to od lat, po prostu teraz jesteś w głupim wieku i nagle dotarło do Ciebie, że Twoi rodzice uprawiają seks. Najwyraźniej byli całe życie bardzo dyskretni skoro dopiero teraz to zauważyłaś, a zamiast nazywać rzeczy po imieniu to określasz seks jako TO. Powinni z tobą wcześniej rozmawiać to by cię tak nie brzydziło, że masz kochających się rodziców.

Gość mg1
Pogadam z nimi ostatni raz jak znow to zrobia. Za 2-3 lata znikne z domu wiec beda mieli dom dla siebie. Dramat. Powiem im ze moge cos zrobic moze posluchaja.

Gość gość
Dobrze,ze moje dzieci sa normalne ,a nie jak autorka..roszczeniowa egoistka.

Gość gość
nic im nie możesz zrobić, najwyżej możesz wylądować w jakimś schronisku dla głupich dzieciaków.

ale facetów bardziej podnieca jak kobita sie drze :D

Gość mg1
Ale wgl co to za pomysl zeby 50 latki to robily :/ Oblesne. Oni sa wlasnie bardzo cicho i probuja sie kryc ale ja WIEM i tomnie WKURZA bo WIEM. Chocby robil ito bezglosnie to jak widze starsza w czarnej satynie to juz wiem. I nie moge spac potem i mnie rzuca. Potem mam problemy. Mam tego dosc. Ja sie na swiat nie prosilam, zrobili mnie to ich psi obowiazek robic co nalezy.

Gość gość
weź pod uwagę, że autorka jest zwyczajnie głupia. Nawet jak na swój wiek jest strasznie niedojrzała. Współczuję jej rodzicom, muszą się użerać z gówniarą która nie ma co robić tylko nasłuchiwać jak łóżko skrzypi i robić o to wyrzuty :D

i gdzie pójdziesz ?? rzucisz szkołe?? pójdziesz do pracy?? wynajmiesz mieszkanie po 6 miesiącach??

Gość mg1
Nie jestem egoistka tylko mam swoje prawa.

a twoim cyt. "psim obowiązkiem" jest posłuszeństwo do 18 lat

Gość gość
wbrew pozorom ludzie i po 60 uprawiają seks...a że tobą rzuca to nie wina twoich rodziców. Może idź do psychologa? Może ktoś cię w szkole molestował? Twoi rodzice są normalni i byłoby wspaniale gdyby wszystkie "stare małżeństwa" tak się zachowywały.

Gość gość
To śmieszne, nawet gdybys gdzieś doniosła i jakiś sędzia potraktował cie poważnie to wyladowalabys w rodzinie zastepczej z 5 dzieci. Wtedy dopiero byś się uczyła po nocy. Poza tym to prowo. Mam nadzieję

Gość gość
nie masz prawa ograniczac życia seksualnego swoich rodziców. Więc nie , w tym wypadku nie masz praw. Ty się dzieciaku nawet nie masz prawa wyprowadzić bo cię policja za uszy do domu zaciągnie.

Gość gość
A moze powinni sie juz do trumny polozyc dzieciaku? To musi byc prowo,nie wierze,ze 16latka moze byc tak durna.:-(

Gość gość
rodzina zastępcza albo dom dziecka. Ciekawe jak by sobie poradziła słysząc odgłosy seksu innych dzieciaków w takim miejscu albo opiekunów z rodziny zastępczej :D

do psychologa do lekarza może ty faktycznie masz ADHD? i nie jest jeszcze za póżno by to wyleczyć

Gość gość
Tutaj nie zostaniesz zrozumiana, bo przesiaduja tu prostaki którzy rekami i nogami beda bronić swokego prawa do prostackich, zwierzecych przyzwyczajen. W koncu kultura wymaga wysilku i szacunku dla innych.

Gość gość
azol - ona nie jest nadaktywna tylko upośledzona emocjonalnie. To nie ADHD tylko schorzenie znane jako "miałam za dobrze i poprzewracało mi się w d***e" :D

gość- dzieki że mnie uświadomiłeś że jest taka nowa choroba :D

Gość gość
Gosc 13:27 ty jestes za to barrrrrrdzo kulturalna obrazajac innych? Jej rodzice sa dyskretni,naucz sie czytac ze zrozumieniem.

Gość gość
Musisz zrozumiec takze, ze pokoleniowo nastepuje skok mentalny. Twoi rodzice sa mentalnie w innej rzeczywistosci, nie do konca pojmuja cywilizacje i nie maja szacunku do wlasnych dzieci tylko postepuja egoistycznie. Nie zdaja sobie sprawy jak niszczaco dzialaja na psychike swoich dzieci. Bedziesz miala traume do konca zycia przez nich

Gość gość
Autorko jesteś chora, masz postawe rozszczeniowa a na miejscu twoich rodziców znalazlabym ci jakis internat bo coz, oni maja prawo miec spokoj w ich WLASNYM domu bez terroryzowania ich. Widocznie dostalas od nich za duzo, starali sie bardzo, ale gdzies popelnili blad