Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Są tu kobiety które schudły ok. 50 kg?

Polecane posty

Gość gość

Kobietko w jakim czasie schudłyście? Jak wygląda wasza skóra? Wtopiła się, czy zostały zwisy? Co stosować na skóre ?

Gość gość
ja pierdolę ,jaką trzeba być obleśną maciorą ,żeby mieć do zrzucenia 50 kg!!! monstrum po prostu

Gość gość
Do, 17:21 jakim trzeba być idiotą żeby pisać takie bzdury. Do autorki. Gratuluję wytrwałości w walce z nadwagą, nie każdy ma tyle silnej woli.

Gość gość
uważasz to za normalne, żeby mieć 50 kg nadwagi? wstyd by mi było z domu wyjść, jak można doprowadzić się do tak skrajnej otyłości, bo to już nie jest nadwaga tylko otyłość, budząca niesmak i odrazę

Zależy u kogo. x Dziewczyny, które od dziecka były otyłe, mają tą nadwagę rozłożoną równomiernie i wcale tak źle nie wyglądają. Pecha ma dziewczyna, która utyła 50kg, bo wtedy wygląda często, jak nadmuchana lalka. x Tu macie link do filmu, pokazującego, ze nawet ekstremalnie gruba kobieta może ułożyć sobie życie. https://www.youtube.com/watch?v=yP0ShuL9_6A x Szczęście to stan umysłu, a nie współczynnik tkanki tłuszczowej w organizmie :) .

Gość gość
A ile wazysz,autorko ?

Ja wolałbym tą z lewej :). x W to odchudzanie nie wierzę, bo jakimś cudem, urosły jej piersi, zamiast zmaleć o kilka rozmiarów. Ciekawe też, kto zoperował jej kości miednicy :P.

Gość gość
Niedowiarku,dziewczyna autentycznie schudla 75 kilo w ciagu dwoch lat.Tez najpierw nie wierzylam,ale poczytaj sobie w internecie,tam sa zdjecia,gdzie jej nawet jeszcze skora nieco wisi zanim nie zostala wycieta.Ale za to tak ladnie to zrobili,ze nigdy bym nie przypuszczala,ze ona kiedys tyle wazyla.

Gość gość
Ja schudłam ponad 40 w ciągu roku byłam wtedy w wieku gimnazjalnym ale skóra jednak jest trochę bardziej rozciągnięta niż u rówieśników mimo to nie rzuca się jakoś w oczy ale myślę że wszystko jest do wyciszenia ;)

Dziewczyna na lewym zdjęciu, ma szeroką miednicę, dlatego jej tyłek płynnie przechodzi w nogę. Dziewczyna po prawej stronie ma wybitnie drobniutką miednicę. Na takiej miednicy, tłuszcz odkłada się w inny sposób.

Gość gość
Pod tym tluszczem trudno cos rozpoznac :O

Gość gość
Kurwa jakbym sie dowiedzial ze moja laska byla wczsniej jak ta po lewej to i tak bym ja kopnal w d**e nawet jakby teraz byla normalna

Gość gość
To jest ku/rwa oszukiwanie facetow tak samo jak z ta tapeta na ryju, bo ta laska ma c*****y gen i predzej czy pozniej wroci do opaslosci jak tylko przestanie skrupulatnie dbac o siebie

Gość Zdrowieprzedewszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

@Zdrowieprzedewszystkim W spisie chemicznych tabletek i proszków wymieniła Pani nasz produkt Alveo, który nie jest w sprzedawany w formie proszku, tabletek. Kolejnym zarzutem postawionym wobec Alveo jest nazwanie go toksycznym, chemicznym oraz trucizną. Alveo naturalnym produktem produkowanym w Kanadzie. Posiada certyfikat KOSHER oraz certyfikat Antydopingowy. Opinie na temat produktu wyraziło wiele polskich związków sportowych, posiadamy również rekomendacje wielu instytutów oraz związków. Być może została Pani wprowadzona w błąd co do Alveo. Jeśli chce Pani sprawdzić dokładne informacje dotyczące produktu zapraszamy na naszą stronę internetową akuna.net Pozdrawiamy Akuna Polska

Gość kubeczusia901
Ja schudłam 48kg w 6 miesięcy ale to duża zasługa suplementu African Mango http://szczupla-kobieta.pl nie mówię że sam suplement mi pomógł;) zaczęłam jeść regularnie;) wychodzić na rower;) i tak powoli powoli dobrnęłam do celu!