Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zwiazek doroslych osob tak naprawde zaczyna sie od pierwszego seksu, zgadzacie

Polecane posty

Gość gość
sama jestes dewotka.... sprawdz sobie w slowniku co to znaczy... (podpowiem: osobę wierzącą tylko na pokaz)

Dla mnie związek jest wtedy, kiedy oboje się na niego decydujemy. Będąc dorosłą kobietą byłam w związku bez seksu przez dość długi czas i uprawiałam seks bez związku. Dla mnie jedno z drugim nie ma za wiele wspólnego.

Gość gość
"Nie czytałem całości ale moim zdaniem związek dorosłych (nie mylić z pełnoletnimi) osób zaczyna się wtedy kiedy po pierwszym seksie nie mija nam ochota na kolejne. Oczywiście zakładam, że dorośli ludzie najpierw kilka razy spotkają się bez uprawiania tegoż.". Podoba mi się to. Ostatnio tak miałam. Dwa spotkania,nieziemska chemia. Powiedziałam mu,ze chce to zrobić tak bardzo jak on, ale to będzie oznaczało koniec. Koniec ekscytacji i czegokolwiek,szansy na związek. Co dziwne,po pierwszym razie poczulam niedosyt,po drugim jeszcze większy. On cały czas utrzymuje ze mną kontakt choć mógłby juz olac. Może tez mu się podobało. Lubię jego charakter i wygląd, mamy dopasowanie w ważnej sferze życia,więc kto wie, może warto dac sobie szanse.