Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamsonix

Pęknieta prezewatywa ...ginekolog

Polecane posty

hej zaczne od tego ze moje cykle wahaja sie 29-33 ostatnio było to 33 dni a a wczesniej co 29 dni . ostatni okres mialam 16 listopada . 6 grudnia uprawialam seks z chłopakiem i pekła nam prezerwatywa nie bylo wytrysku bo sie zorintowalismy ale boje sie bo u faceta wydzielaja sie te płyny ktore moga miec plemniki . boje sie tez wziac ten tabletki 72 po dziisiaj jestem umówina do ginekologa i mam pytanie czy ginekolog moze stwierdzic czy mam dni płodne czy nie płodne tzn w jakim cyklu jestem ? prosze o szybką odpwiedz bardzo sie steruje i sama sb wkrecam ( mam 19 lat )

Gość gość
Jeśli nie było wytrysku to nie ma ryzyka ciąży. W preejaukulacie nie ma plemnikow. Jedynie chwilę przed wytryskiem pojawia się kropelkowanie i wtedy są plemniki dlatego stosunek przerywany jest nieskutecznym sposobem zapobiegania ciąży. Tak jak pisalam nie masz czym się przejmować, bez wytrysku nie ma ciąży

Gość gość
Odwiedziny pracia w ci/pie kończą się ciążą.

Gość gość
tak, ginekolog potrafi rozpoznać dni płodne lub nie - koniecznie mu to wszystko opowiedz co się stało i jak.

powiedział mi tylko tyle : jest to 2 faza jest po owulacji i wszystko jest prawidłowe

Gość gość
Kolejna panna bez rozumu tylko z ci/pą otwartą.

Gość gość
ginekolog może to rozpoznać. Ty również. Obserwuj śluz, temperaturę albo kup sobie tester dni płodnych. Z własnego doświadczenia polecam afrodytę na ślinę. jest niedroga i wielokrotnego użytku.