Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chętnie powroze

Polecane posty

Gość gość
Super. Pamiętaj tylko proszę, ze to nie wyrocznia I nawet jeżeli wyjdzie coś negatywnego, to nie kieruj się Tym w podejmowaniu decyzji. :) Dobrej nocki życzę, idę spać.

Gość Weronika 5
gość 2015.12.07 Wróżba obejmuje sferę uczuciowa,finanse i otoczenie, jest to rowniez wróżba na przeszłość więc proszę o szczera weryfikację . Dopiero uczę się, wiec ewentualna korekta moze mi wiele pomoc. Karty zawsze wypadaja dobre, problem jest z intepretacja ,tym bardziej,ze was nie widzę. Nie napaliłam się na wróżbę, bo nie dotyczyła ona przyszłości. Pytanie dotyczyło przeszłości i teraźniejszości, którą znam. To wróżka się uczy i chciała weryfikacji swoich zdolności wróżbiarskich. Jak widać z powyższego, pogdybała sobie bez rozkładu kart bo boli ją głowa.Tak, nie pozwoliłam na rozkład i ciekawość odbija się bólem głowy i osoba jest słaba. Porzuć karty, one Ci nie służą niszczysz siebie. Poszukaj sobie innego zajęcia będziesz zdrowa, szczęśliwa i bogata.

Gość gość
Weronika 5 dziś Musisz być bardzo nieszczęśliwą kobietą, współczuję.

Gość gość
masz jakis problem ze sobą kobieto , zawsze udzielasz się w tematach tego typu i zawsze męczysz jak ktos odmawia wróżby....przepraszam bardzo zapłaciłam?nie?to wyjazd,jesteś chora na głowę

Gość Weronika 5
Chora to dopiero będziesz Ty. Przemyśl moją dobrą radę nie chce dla Ciebie źle. On Cię zniszczy, wiem co mówię.

Gość Weronika 5
Masz dwie drogi. Wybór należy do Ciebie. Powodzenia.

Gość gość Ola
Wróżko, nadal czekam na odpowiedz. To bardzo ważne.

Gość gość
chyba wyżej dostałaś odpowiedź

Gość gość
Jak będziecie tak na ta kobietę naciskać, to przestanie tu zaglądać. Ile razy ma Wam napisać, że wróży w wolnej chwili.

Gość gość Ola
Wiesz, pisałam wczoraj o 9.32 a juz osoby które byly później dostałam odpowiedz. Nie naciskam, po prostu pytam.

Gość gość Ola
*dostały

Gość gość
wczoraj nie wrozyla

Gość gość
Ilona 28.04.1980 Proszę o wrozbe ogólna :)

Rak, 17, Agata. Najbardziej interesuje mnie strefa uczuciowa w wróżbie. Chcę się dowiedzieć czy on naprawdę coś do mnie czuje, czy jestem dla niego kolejną zabawką. Spotykamy się 10 miesięcy, ale nie jesteśmy oficjalnie parą. Jest starszy ode mnie o 3 lata.

Gość gość
Skąd możesz wiedzieć czy nie jestem zdrowa,szczęśliwa i bogata? Nie mierz innych swoją miarą :D jedna osoba na innym forum też zadała pytanie w podobnej formie, i co z tego, ze nie dotyczylo przyszłości? Chciała sobie sprawdzić jak to się ma z wyznaniami męża, czyli zweryfikować mi tego nie mogła, tzn mogła napisać co on powiedzial, ale jaka mam gwarancje ze powiedział jej prawdę? Ja potrzebuje konkretów, skoro już wróżę za darmo. Widac ze zabolala cie olewka, inaczej nie byloby wpisow.Głowa to mnie faktycznie boli jak widzę ludzi Twojego pokroju, całe szczęście ze można sobie dobierać towarzystwo wedle własnej woli :D Koniec dyskusji. Kiedy jestem miła to jestem,ale trzeba znać swoje granice.

Gość gość
Edyta strzelec 27lat Wróżba dla Ciebie :) Zacznę od uczuc. Dawniej mogłaś być nieco zamknięta w sobie, choć zwracalas uwagę otoczenia. Także mogłaś silnie sie kims zainteresowac. Wydaje mi się, ze jesteś osoba kierująca sie rozsądkiem(lub starasz się taka byc) Jeżeli jestes w zwiazku(zakladam, ze jestes poniewaz wyzej tak pisalas)to cos Ci w nim ciazy, coś Cię rani. Możesz miewac lekkie stany depresyjne. Nie widzisz wyjścia z sytuacji,możliwości. Czy laczy Was wspolne srodowisko lub jakas inna zaleznosc, bo tak to wyglada ale moge sie mylic, rozsądek jakby kaze Ci zostać w tym związku. W przyszłości widać jakieś kłótnie i przepychanki. Widzę 2 opcje. Albo naprawicie zwiazek (trzeba będzie włożyć dużo pracy) i uczucie odzyje,albo pojawi się ktos nowy,nowa miłość. Czuję że to może być inna osoba,ale to tylko karty :) Przechodzę do finansów. W przeszlosci było dobrze, mogłaś czuć się jak zwycięzca, to było osobiste zwycięstwo, też mam wrażenie ze wyjechałas gdzieś,może za praca a może na wycieczki. Starczyło na zaspokojenie pragnień, była stabilizacja. Jestes osoba,która potrafi zadbać o swoje interesy, zatroszczyć się o siebie, czy też rodzinę. Trochę przyziemna, dobrze wychowana, szczera, zdyscyplinowana,przedsiębiorcza. Może tez domatorka. Obecnie też masz stabilną sytuację, pewne pieniądze. Chyba pracujesz dla kogoś. Zdobywasz doswiadczenie, choć już jesteś na wysokim poziomie, w obecnej pracy na swoim stanowisku osiagnelas mistrzostwo. Możesz mieć wymagającego i surowego szefa. Chyba też jesteś na zwolnieniu bądź urlopie,bo pokazuje się wycofanie z pracy. Jest jakaś niejasna sytuacja wymagająca rozwiązania. Za konkretnym sukcesem przyjdzie jeszcze poczekac,ale wszystko jest na dobrej drodze . W bliskiej przyszłości pojawi sie szansa materialna,może niespodziewane pieniądze czy propozycja awansu. Widać dobry kontakt z kimś, naukę, władanie swoimi talentami i odkrywanie ich. I na koniec : otoczenie W przeszlosci widac jakas wartościowa znajomość czy szanse na taką ale ktoś miał zbyt lekkie podejście do tego i drogi sie rozeszły. Mogla być jakaś sprzeczka, zbyt pochopne i szybkie podjęcie decyzji. Obecnie widać jakieś lekkie wycofanie, ale tez rozmowy,może korespondencję z kimś,może wahania co do tej osoby lub osób. Widać jakąś tajemnicę ,moze dotyczyc adoratora. W przyszłości, bardzo bliskiej ważna będzie ta sfera dla Ciebie, możliwa jakas karmiczna relacja. Możliwe też zaproszenie na ślub. Proszę o weryfikację :)

Gość gość
Wiesz kim ty jesteś? Jesteś NIKIM. Ludzie twojego pokroju nie są i nigdy nie będą moimi towarzyszami. Koniec dyskusji ZŁO omijam szerokim łukiem. Twoje szczęście jest jak bańka mydlana. Z paktu z szatanem nikt nie był i nie będzie szczęśliwy.ODBIJE się jak nie na tobie to na twojej najbliższej rodzinie. WSPÓŁCZUJE szczerze twoim klientom bo to ZŁO sięgnie i ich. Chciałam przestrzec skoro zaczynasz lecz widzę, że nic tu po mnie.

Gość gość
Przed czym przestrzegać,prosząc o wrozbe ? Zaklamana jesteś i tyle. A ja w bajki nie wierzę, dorosła i dojrzała jestem od dawna, nie potępiam ludzi którzy w to wierzą i nikomu nic do tego jakiego wyznania jestem. Nie zaśmiecania mi wątku. Żegnam

Gość gość
Ty nie jesteś początkująca, ty w swojej czarnej magii zabrnęłaś już bardzo daleko , już jesteś zniewolona. Jesteś już zgubiona.Będę się za Ciebie modlić by Twoja dusza została uwolniona od szatana.

Gość gość
Weronika, 23, Baran Poproszę o wróżbę dotyczącą kariery i spraw uczuciowych.

Gość gość
Uwielbiam takich jasnowidzow hehehe

Gość Edyta  Strzelec  27 lat
Aż mi sie cieplo zrobilo :) N apoczatek dziekuje za wrozbe, a ponizej moj komentarz, przepraszam, jesli za dokladnie, ale musze podkreslic z Twojej wypowiedzi, jak wiele sie zgadza:) "Zacznę od uczuc. Dawniej mogłaś być nieco zamknięta w sobie, choć zwracalas uwagę otoczenia. Także mogłaś silnie sie kims zainteresowac. " – tak, bylam zamknieta na wszelkie znajmosci i wrozba o otoczeniu, ze widzisz wartosciowa relację, ale zbyt szybko ucieta b. pasuje do mojego owczesnego zachowania, ale i ze mna tez dosc radykalnie konczono znajomosci, wiec ciezko powiedziec, ktora relacje widzialas. "Wydaje mi się, ze jesteś osoba kierująca sie rozsądkiem(lub starasz się taka byc) Jeżeli jestes w zwiazku(zakladam, ze jestes poniewaz wyzej tak pisalas)to cos Ci w nim ciazy, coś Cię rani. Możesz miewac lekkie stany depresyjne. Nie widzisz wyjścia z sytuacji,możliwości. Czy laczy Was wspolne srodowisko lub jakas inna zaleznosc, bo tak to wyglada ale moge sie mylic, rozsądek jakby kaze Ci zostać w tym związku. W przyszłości widać jakieś kłótnie i przepychanki." –tak, staram sie byc rozsadna. W zwiazku ciazy mi kilka rzeczy i to wlasciwie od poczatku jego trwania i niby wiem, ze to nie powinno determinowac uczucia, ale jednak tak sie dzieje i jestem miedzy mlotem i kowaldem, bo zalezy mi na nim, ale i zaczynam byc juz tym bardzo zmeczona i czasami mysle, ze lepiej mi samej. Mialam tez napady nerwicy, paniki lub bylam orzygaszona i bez checi do dzialania. "...albo pojawi się ktos nowy,nowa miłość. Czuję że to może być inna osoba,ale to tylko karty" – a co to znaczy?ze widzisz milosc, ale nie jestes pewna, czy to w obecnym zwiazku, czy z kims zupelnie nowym? Finanse: |"W przeszlosci było dobrze, mogłaś czuć się jak zwycięzca, to było osobiste zwycięstwo, też mam wrażenie ze wyjechałas gdzieś,może za praca a może na wycieczki. " – wyjechalalam za praca po studiach do innego miasta, ale tez i duzo podrozowalam w przyszlosci :) z innego miasta wrocilam, gdy sie okazalo, ze w rodzinnym mam duzo lepsza prace, plakalam jak bobr, ale rozsadek kazal wracac :) "Trochę przyziemna, dobrze wychowana, szczera, zdyscyplinowana,przedsiębiorcza. Może tez domatorka. Obecnie też masz stabilną sytuację, pewne pieniądze. Chyba pracujesz dla kogoś. Zdobywasz doswiadczenie, choć już jesteś na wysokim poziomie, w obecnej pracy na swoim stanowisku osiagnelas mistrzostwo. Możesz mieć wymagającego i surowego szefa. Chyba też jesteś na zwolnieniu bądź urlopie,bo pokazuje się wycofanie z pracy. Jest jakaś niejasna sytuacja wymagająca rozwiązania." – mam dobra prace, pewne stanowisko, pracuje dla kogos, na stanowisku rzeczywiscie czuje sie juz pewnie, szefowa wymagajaca, ale i dobra. Zwolnienie to widzisz chyba mojej kolezanki, z ktora pracowalam, dosc blisko mnie ta cala sytuacja, wiec pewnie dlaetgo tak to czuc i aurze. Niejasna sytuacja -dokladnie tak, czeka na rozwiazanie, z koncem roku bedzie juz lepiej :) " W bliskiej przyszłości pojawi sie szansa materialna,może niespodziewane pieniądze czy propozycja awansu. Widać dobry kontakt z kimś, naukę, władanie swoimi talentami i odkrywanie ich." – oby :) niedlugo konczy mi sie umowa :) Otoczenie: |W przeszlosci widac jakas wartościowa znajomość czy szanse na taką ale ktoś miał zbyt lekkie podejście do tego i drogi sie rozeszły. Mogla być jakaś sprzeczka, zbyt pochopne i szybkie podjęcie decyzji. Obecnie widać jakieś lekkie wycofanie, ale tez rozmowy,może korespondencję z kimś,może wahania co do tej osoby lub osób. Widać jakąś tajemnicę ,moze dotyczyc adoratora.| -tak jak pisalam wyzej, mialam takie sytuacje w przeszlosci. z jednym z nich obecnie drogi sie znow zlaczyly, poniewaz polaczyly nas sprawy zawodowe. Troche szkoda mi tej znajomosci. Co masz na mysli mowiac o karmicznej relacji?

Gość gość
Ja tez poproszę , koziorozec 26 lat , Paulina. Czy zmieni sie cos na plus w milosci?

Gość gość
Wrożko poprosze o wróżbe ogólną. Monika waga.

Gość gość
Zaraz odniose sie do wrozby. Poki co. Karmiczne relacje są trudne, bardzo ciężko się od nich uwolnić, nawet jeżeli uda się to na chwilę. Przeżyłam i do dziś się za mną ciągnie :( x Tutaj o karmicznej relacji: X Połączenie tych kart pokazuje wzajemne przyciąganie, którego nie można racjonalnie wytłumaczyć. Przeważnie pojawia się nagle, kiedy się tego nie spodziewasz. I jest tak silne, że nawet jeśli chcesz, to nie nie umiesz „tego” puścić. Nie umiesz o nim zapomnieć, ani sprawić, że nic nie będziesz czuła, myślała. To połączenie pojawia się często przy związkach karmicznych. Znacie się i byliście blisko ze sobą już w poprzednich wcieleniach. W tych kartach często pokazuje się „rozpoznanie”, kiedy to rozpoznają się Wasze dusze. Dlatego przeważnie już od „pierwszego wejrzenia” czujesz jakbyście się znali. Druga osoba czuje tak samo! To jest na tyle niezwykłe odczucie, że porusza wewnętrznie. Spojrzenie, które zapada w duszę. Tę drugą osobę, jej słowa, to co robi- odczuwasz bardzo głęboko w sobie. Przeżywasz, poruszają cię, albo skłaniają do głębokich refleksji. Wzajemne się inspirujecie, głównie na poziomie duchowym, chociaż często jesteście też dla siebie atrakcyjni fizycznie i macie zbliżone poglądy, czy zainteresowania. Na pewno podobną wrażliwość w odbieraniu ludzi, świata. Często podobne przeżycia wewnętrzne. Chociaż sama karta Wiara (Kapłan) często oznacza zawarcie związku małżeńskiego, w połączeniu z Gwiazdą rzadko daje związek. Gwiazda jest mało „przyziemna”, nie lubi uwiązania, pokazuje subtelne relacje na poziomie dusz. Jednak o ile porozumienie dusz jest tutaj ogromne, o tyle spełnienie w realnym związku, jest często trudne, albo niemożliwe. Pojawiają się różne komplikacje. Uczucie jest tak silne i poruszające, że łatwo zranić drugą osobę. Zwałszcza jeśli macie wzgledem niej wysokie oczekiwania, a ona ich nie spełnia. Jedna osoba często się wycofuje, ucieka. Czasami jedna, albo dwie osoby boją się zaangażować. Jakby przeczuwały, że uczucie jest tak głębokie, że jeśli się zaangażują,a coś nie wyjdzie, to ból serca będzie tak ogromny, że wolą wcześniej się wycofać, powstrzymać. Połączeniu tych kart często wskazuje, że jesteście bratnimi, o ile nawet nie bliźniaczymi duszami (twin flame). Chociaż widzę, że pochopnie nadużywamy tego określenia dla zauroczenia kimś, czy zakochania, a samo nazywanie kogoś „bliźniaczą duszą” jest często pewną nadinterpretacją. Bliźniacza dusza pojawia się naprawdę bardzo rzadko w naszym życiu, a często wcale się nie pojawia, bo wspiera nas w „świecie dusz”.

Gość gość
Czyli calkiem fuzo sie zgadza, faaajnie :) Tak,dokladnie, nie jestem pewna czy to będzie odrodzenie związku czy nowa miłość z inną osobą. 8 denarow ktore sie pokazaly, tez moga oznaczac osobe ze srodowiska zawodowego . Na pewno zmiany beda na plus , pytanie kto bedzie tym szczesciarzem ;) W otoczeniu ogólnie pokazało się kilka takich znajomości, tak jak piszesz,ale w miłości to właśnie zaznaczyla sie jedna. Widocznie ta osoba byla dla Ciebie ważna. Starałam się niczego nie pominąć, oczy mi się zamykają więc jeszcze jutro zajrzę czy aby na pewno , a póki co wkleję kilka obrazków

Gość gość
Anna pyta ,czy Wiesław będzie moim mężem? Śliczne dzięki:-)