Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem Alkoholikiem jak mam przestac pic ?

Polecane posty

Gość gość

Jestem Alkoholikiem jak mam przestac pic ?

Gość gość
znajdź sobie jakieś inne uzaleznienie. np tępienie masońskich cweli

Gość gość
mnie pomogło a jeszcze nawet żadnego nie zdeptałem:)

Gość gość
to bardzo zajmujące przy okazji można sie sporo dowiedzieć o swiecie. minus jest taki, ze trkatują cie jak wariata ale to i tak lepsze niż ciągłe wyzwiska od pijaków, nierobów, meneli i pojszczańców

Gość gość
wpisz sobie w wyszukiwarkę "mason" podążaj tym tropem unikając wyciągania ostatecznych wniosków po przeczytaniu masońskiej wikipedii. skup się na jakims blogu o teoriach spiskowych przyswój wiedze a nastepnie załóz, że połowa była kłamstwem masonów. przeczytaj następny, porównaj, szukaj paradoksów i nieścisłości. może za jakiś czas spotkamy sie w jednej celi:)

Gość gość
dopiero wtedy będziesz gotowy na poznanie i pryjecie prawdy, która ci objawie. po tym doświadczeniu patrzysz na życie z innej perspektywy do czego niestety trzeba sie przyzwyczaić co nie jest łatwe. ale jak sie przyzwyczaiłeś do chlania mety to do tego też sie przyzwyczisz;) powodzenia

Gość gość
Są specjalne ośrodki, mieszkasz tam, pracujesz z ludźmi po różnych przejściach. Jeśli wytrzymasz pół roku, to masz ogromną szansę na wyjście na prostą. Leczenie tam trwa 2 lata. Niestety nie wiem dokladnie gdie to jest, ponoc nad morzem jest najlepszy. Popytaj w poradni AA. Trzeźwego jutra :)

Gość gość
c***ja a nie cie wyleczą. dowiesz sie tylko tego, że jestes ludzkim odpadem ze względów genetycznych chorym na alkoholizm (w domyśle powinno sie ciebie zutylizowac dla dobra współczesnych i czystosci genów przyszłych pokoleń) coś tam ci pomogą pochodx na mitingi AA, nad którym kontrole podobno chciał (a faktycznie to zrobił) przejąc rockefeller czy inny rotshyld czyli masoński cwel ale nie łaź tam za długo bo ci zrobią wode z mózgu. w ośrodku zrobią z ciebie za to pracowitą pszczółkę szczęśliwą że jakiś pracodwaca chciał ja wydymac. zresztą rób co chcesz

Gość gość
jedyny sposób na pozbycie sie alkoholizmu to zaprzestanie trucia nim ludzi czym między innymi zajmują się masoni.

Gość gość
nie wiem jakie szkody w twoim życiu narobił alkohol ale jeżeli szukasz odpowiedzi na to dlaczego tak sie stało to już ci mówie: przez masonów:) wierz albo nie wierz. pewnie jak wiekszośc z 3 % populacji alkoholików, których "wyleczono" będziesz uważał że to wyłącznie twoja wina (i twoich genów). poczucie winy i niższośc*****ekna sprawa u niewolnika;)

Gość gość
zanosi sie na to, że ja np umre na skutek pekniecia pęcherza:) no i, że to tak trafnie zważywszy na okolicznosci ujme: w c***ju to mam. kolejna informacja. zawsze mówiłem, że interesuje mnie tylko prawda. możecie nawet jepnąc mnie piorunem wymoczki i tak nie zmienie o was zdania

Gość i got the power
walic masonskich frajerow, to ja mam wladze nad swoim zyciem a nie te martwe psy !!